צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
מי תפס
« ב- : מרץ 22, 2014, 07:31:28 AM » |
|
 Sent from my LT18a using Tapatalk 2 מי תפס;D
|
|
|
|
corvina
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
59
|
|
 אני רואה שגפילטע פיש לפסח כבר יש...  כבווווד !! 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחכים לדו"ח!
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יודע מי תפס,אבל תפיסה יפה ללא ספק.  מה שכן אני כמעט בטוח ששפת האם של הדייג היא לא עברית לפי הטרנינג 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יודע מי תפס,אבל תפיסה יפה ללא ספק.  מה שכן אני כמעט בטוח ששפת האם של הדייג היא לא עברית לפי הטרנינג  דווקא כן...  מה שכן, תזמון מעאפן. רק התקפלתי מהביקור אצלהם ואני מקבל טלפון נרגש מהבחור...  נחכה לדוח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הבחור לא יאומן פשוט... חוץ מדיג בחץ וקשת נראה לי שהוא ניסה כבר הכל, ובהכל כבר הצליח! 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הבחור לא יאומן פשוט... חוץ מדיג בחץ וקשת נראה לי שהוא ניסה כבר הכל, ובהכל כבר הצליח!  רון הבחור קוסם מהיום אני קורא לו הלוחש לדגים
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2014, 15:25:29 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבחור לא יאומן פשוט... חוץ מדיג בחץ וקשת נראה לי שהוא ניסה כבר הכל, ובהכל כבר הצליח!  לפי התשובה של גיא והדברים האלה אני מנחש שזה הבחור עם ההמבורגרים מרמת ישי
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 22, 2014, 15:44:39 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הבחור לא יאומן פשוט... חוץ מדיג בחץ וקשת נראה לי שהוא ניסה כבר הכל, ובהכל כבר הצליח!  לפי התשובה של גיא והדברים האלה אני מנחש שזה הבחור עם ההמבורגרים מרמת ישי נשמע כאילו שוב הבריק איזה ברק ברקיע הצח... 
|
|
|
|
|
זהו... אחת השבתות הנדירות עברה לה:) חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים! הדג באמת עלה אצלי!!! זה היה מטורף  והמכנס גם שלי פנימייש? חחחחח בקרוב הדו״ס אההההה הד״וח 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זהו... אחת השבתות הנדירות עברה לה:) חזרנו הביתה עייפים אך מרוצים! הדג באמת עלה אצלי!!! זה היה מטורף  והמכנס גם שלי פנימייש? חחחחח בקרוב הדו״ס אההההה הד״וח  בקרוב דוח... אחר כך דו"ס... ואז שוב דו"ח....  מגיע לך צח..... על הנחישות והדבקות במארה, וגם פיצוי על עגמת הנפש ההיא... 
|
|
|
|
|
תודה:) זה בהחלט פיצוי הולם 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |