שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אלון אתה אומר אותו הדבר כמונו בדיוק . הסולפרה הוא מקל לייט טוב וזהו בטח שלא אולטרה . אין סיבה בעולם שאבו של 5 קילו לא יצא על מקל לייט אלה אם כן עושים טעויות קריטיות.. גיא נראה לי שמצאתי לך פיתרון תרים טלפון כשתוכל  נראה לי שהוא התכוון לדגם של האולטרה לייט גם אני....
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אלון אתה אומר אותו הדבר כמונו בדיוק . הסולפרה הוא מקל לייט טוב וזהו בטח שלא אולטרה . אין סיבה בעולם שאבו של 5 קילו לא יצא על מקל לייט אלה אם כן עושים טעויות קריטיות.. גיא נראה לי שמצאתי לך פיתרון תרים טלפון כשתוכל  נראה לי שהוא התכוון לדגם של האולטרה לייט קוראים לזה UL, אבל זה לא UL באמת. 7 גרם זה כבר תחום של לייט. מקל UL לטעמי זה מקל של עד 3-4 גרם.
|
|
|
|
|
אלון אתה אומר אותו הדבר כמונו בדיוק . הסולפרה הוא מקל לייט טוב וזהו בטח שלא אולטרה . אין סיבה בעולם שאבו של 5 קילו לא יצא על מקל לייט אלה אם כן עושים טעויות קריטיות.. גיא נראה לי שמצאתי לך פיתרון תרים טלפון כשתוכל  נראה לי שהוא התכוון לדגם של האולטרה לייט קוראים לזה UL, אבל זה לא UL באמת. 7 גרם זה כבר תחום של לייט. מקל UL לטעמי זה מקל של עד 3-4 גרם. טוב לדעת.. יש לי מקל משקלי זריקה 7 עד 28 אז זה כבר נקרא מדיום?
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
אין "חוקים" של ממש. בראיה שלי הגבול התחתון שלך הוא LIGHT, העליון כבר גובל בHEAVY. באופן גס החלוקה שלי היא כזו: 1-4 UL 5 - 15 L 15 - 25 M 25 + H
ככה אני רואה את הדברים, אבל כמו שרשמתי - זה לא "חוק". יש חברות שלמקל 15-25 יקראו LIGHT...
|
|
|
|
|
אני בהגדרה דייג אולטראלייט משתמש במקלות 04-7 VAIOLENTE ובCLAZNTE 0.6-8 התנהגותם שניהם מעולה אך מחוץ לטווח המחירים. החובה על מנת לעבוד עם מקלות כאלו היא מקל דק ביותר (VAIOLENTE נותן מענה מעולה לכך יש לציין שיקר יחסית)
אבל לכינרת ניתן להשתמש בקלות בדמויים עד ל7 ואף ל9 גר' מבלי לחשוש.
ממליץ לחבר לחפש מקל של rapture שמסוגל לתת מענה לנושא הזה (אני מחזיק מקל שלהם 3-12 שמתפעל אף דמויים של 2.2 גר בלי בעיה) זה יותר בטווח המחירים.
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לאוקומה וסווידה יש מקלות בתווך המחירים הזה שעונים על המפרט שאתה מחפש 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
ראיתי היום מקל של סווידה מבחינת נתונים נראה לי שיענה על הדרישות שלך אפילו ממש טוב המקל הזול הראשון שגם נותן מענה באקשן וגם בעובי הקצה כל זה במחיר מדהים של 220!!! ש״ח שווה לקנות רק בשביל הניסיון אני יודע שהמחיר מחשיד בעיקר סביב חוזק חומרים אבל על פניו המקל נראה טוב!
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
ראיתי היום מקל של סווידה מבחינת נתונים נראה לי שיענה על הדרישות שלך אפילו ממש טוב המקל הזול הראשון שגם נותן מענה באקשן וגם בעובי הקצה כל זה במחיר מדהים של 220!!! ש״ח שווה לקנות רק בשביל הניסיון אני יודע שהמחיר מחשיד בעיקר סביב חוזק חומרים אבל על פניו המקל נראה טוב!
נשמע מעניין... האם המקל פאסט? אני מחפש לייט-אולטראלייט בטווח מחירים הזה, לכנרת ולעבודה עם ווקרים קטנים כדוגמת השוגפן 70 בים.
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
כן , עם מעט גמישות רצויה לדעתי שווה בדיקה אני בעד ציוד זול כל עוד הוא מספק את הסחורה חשוב לציין לא עבדתי איתו בים הכול נכתב רק מתרשמות בחנות .
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
שחר, תוכל לציין בבקשה את הדגם?
תודה
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי שתי מקלות של סווידה אחת בצבע ורוד לא זוכר את הדגמים בדיוק ואחד שחור בשניהם נשבר השפיץ על היום הראשון לשימוש למרות שהשתמשתי בניקלים וציקדות של 3 גרם או המקל לא חזק..או דפק ביצור למרות שמדובר בשני דגמים שונים
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
טוב שיש חסדייה  הראשון מבין כולנו לנסות ולשתף  כנראה שאין קיצורי דרך באולטרה בגלל הקצה הדק בשביל אקשן טווח ואייכות חומר צריך לשלם בניגוד לליט ששם יש לא מעט מקלות טובים במחירים שפויים... לא זוכר את הדגם בדיוק
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 13, 2014, 23:15:37 PM על ידי שחר נ
|
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
נתקלתי במקל של DRAGON שנמצא בשימוש ע"י חבר. לא מדהים אבל בהחלט סביר למקל ב 300 ש"ח. ומקל של Bass Pro Shops - Micro Lite , מין מוצר מדבקה, fast רגיש וזול אבל קצר (2 מטר).
|
It’s not about the fish -<*))))><
|
|
|
|
אם אתה מחפש משהו זול יש לך גם Mitchell privilege או Mitchell elite
אני יודע שאנשים משתמשים בהם בעיקר לכנרת..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|