שטות , שטות זה להמשיך לחשוב שלכתוב דברים בפורום ישנו משהוא זה שטות שטות , זה שהצעתי להעלאות בהמונינו לתוכנית ראדיו במאורגן ואמרו לי תרגיע אנו עובדים וכלום לא קורא , זה שטות שטות שעד היום אין לנו דף התנהגות בחוף שמקובל על כולם כחוקת פורום , זה שטות שטות שעד כו לא הפנמתם שאנו כוח שיש בידו לשנות גזרות , זה שטות שטות זה שלא ראיתי אף אחד מכם במלחמה על חוף פלמחים ועודכם. ישנים זה שטות שטות שאתם לא מבנים שמעשים קטנים משנים את האקלים בעולם , זה שטות שטות זה שהגיע הזמן להתאחד להתוות תוכנית מסודרת לקידום האגנדה שלנו וכלום לא קורא זה שטות
יפה מאוד מה שהוא אומר וגם נכון מאוד. אני כמובן בעד.
נקודת המבט שלו, דווקא בגלל שהיא כל כך ברורה וטריביאלית, מכניסה לך חזק בבטן.
ואולי, דווקא כי היא באה ממדינה שהמצב שם בקנטים, אין עבודה, יש צרות כלכליות, אנשים מבואסים, חובות קריסה, עובדים זרים שתופסים מקומות עבודה של מקומיים, אבטלה גואה, וכו' ... ואז הוא קם ואומר לכל העולם - אתם אחראים לילד שמשחק מחר על החוף, אז דיר באלק להשאיר אפילו קרס. חזק.
יפה מאוד מה שהוא אומר וגם נכון מאוד. אני כמובן בעד.
נקודת המבט שלו, דווקא בגלל שהיא כל כך ברורה וטריביאלית, מכניסה לך חזק בבטן.
ואולי, דווקא כי היא באה ממדינה שהמצב שם בקנטים, אין עבודה, יש צרות כלכליות, אנשים מבואסים, חובות קריסה, עובדים זרים שתופסים מקומות עבודה של מקומיים, אבטלה גואה, וכו' ... ואז הוא קם ואומר לכל העולם - אתם אחראים לילד שמשחק מחר על החוף, אז דיר באלק להשאיר אפילו קרס. חזק.
נכון אייל המצב בספרד באמת לא משהו , היה עוד נושא שעלה בפורום הספרדי .
בקשר לכמות חכות שיוצאים לדוג ,וגם כאן עלה דיון מאוד מעניין ,כמות החכות על פי רישיון
הוא 2 חכות לדייג לא יותר , יותר חכות יהיה קנס למי שנתפס , דגים לא בגודל המותר לקחת קנס ,
כך אנשים לומדים אין מה לעשות בדרך הקשה ,כנראה שזה גם מה שאנחנו צריכים ,זבל גם קנס
ולוקחים לך את כל הציוד דייג .
חוקים חברים זה מה שצריך ואז הכל יהיה יפה יותר ,אני בטוח שתקבל קנס לא תעשה את זה יותר .
אני מבין את מאמון והוא צודק גם דייג ספורטיבי יכול להרוס את היופי של הים ,אז למה לזרוק זבל
אני תמיד לוקח איתי שקית זבל ובסוף הדייג הכל נכנס לשקית ,זה לא קשה כיף תמיד לחזור
למקום נקי ,וכך גם אנחנו נראים יותר טוב ,הים זה הבית השני שלנו גם שם צריך לנקות .
עריכה אחרונה: פברואר 25, 2014, 22:32:15 PM על ידי MOTI-M
יש חוק אין אכיפה זה שבא לעשות פיקניק עם החברה ומשאיר שלט ענק התנשאי לי אין לי קשר איתו אני לא יכול להשפיע במישרין על ההתנהגות שלו אבל דייגים הם חברים שלי ואני נתקל בהם ביום יום , ולכן אם אין אכיפה בוא נאכוף אנו על עצמינו חוקים שנראים לנו ונהפוך אותם לתרבות ובנוסף בוא נשפיע על שכנינו בים שלא נכנסים לפורום , בואו ניקח יוזמה
היוזמה היא להעיר, להגיד למה אתה משאיר פסולת אחריך בים, להסביר את הנזק שהוא עושה במישרין/עקיפין.. זה אני מקבל ומובן לחלוטין - אבל אני עדיין מתנגד למה שאמרת ״להגביל דייגים ספורטיבים״ אין כל קשר לעניין.
אבל צריך ליישם, לפי מה הבנתי בחרת ללכת ולא להגיד כלום, ומכאן צריך להפיק לקחים לפני שמגיעים להחלטות דרמטיות
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"