כפי שציין יצחק,פורלים נמצאים בנחלים הצלולים והקרים של הצפון שלצערנו נמצאים רובם ככולם בתחומי שמורת טבע כזו או אחרת...
עד לפני כמה שנים היה ניתן לדוג במספר מקומות ללא בעיה אבל אז צצו השלטים ואיתם הפקחים .
מה"הכלאה" של השניים , נולדו הקנסות...

נכון להיום,למיטב היכרותי עם האזור ודרכי הגישה,ישנם מספר מצומצם ביותר של מקומות שמותר לדוג בהם ושיש סיכוי לתפוס פורל.
שאר המקומות נמצאים בשטחים סגורים,פרטיים וצבאיים שאליהם הכניסה אסורה גם היא על פי חוק.
אני חושב שהסיבה שאילן "הפורל" וכמה חברים נוספים נעלמו לנו מהעיניים היא איסור הדיג וריבוי השאלות המעיקות שעלו בעקבות כול דוח...
אני לא יודע אם הם עדיין דגים במקומות האסורים או שיש להם גישה למקומות מותרים שנמצאים מחוץ לתחום לרובנו או שאולי יש להם עוד מקום או שניים שכולנו יכולים להגיע אבל הם ממש לא רוצים שנדע עליהם (וקשה לי להגיד שאני לא מסכים איתם...

)
לידע כללי,פורלים נתפסים בז'ירז'ור וכמובן על תולעים,חגבים,דגיגים והפיתיון האולטימטיבי-בצק מפיתה...

אישית תפסתי הכי הרבה עם בצק פיתה .
הריג בנוי ממשקולת 30 גרם בתחתית ומעליה בגובה של 20 ס"מ,ריג באורך 30 ס"מ עם קרס גודל 1 וגוש בצק נדיב.
את הפורלים שרואים על רקע הנקודות החוליות עוזבים כי מהם לא יבוא החיר...
אלו הפורלים שמתחבאים מתחת לצמחיה שעל הגדה או במחילות שמתחתיה שיספקו את הסחורה!
אם יש גזע עץ במים שיוצר זרם עילי עם לחץ (במיוחד בעיקולים),שם תמצאו את התפלצים הרציניים !