בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  מעדן ברקודה בטיגון-בישול
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מעדן ברקודה בטיגון-בישול  (נקרא 1131 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

מעדן ברקודה בטיגון-בישול
« ב- : דצמבר 25, 2013, 13:11:29 PM »
תודה למוקי שלנו על המתכון ותודה לאלעד שנתן למוקי את התמונות...

התמונות של המעדן בדו"ח התפיסות שהעלה מוקי כאן -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14374.0

הנה המתכון כפי שהובא ע"י מוקי כוול התודה שבסופו...:

המצרכים:
1 בצל בינוני
3-5 שיני שום
1 פלפל אדום
1 גמבה
3 עגבניות בשלות
טימין,מלח, פלפל שחור
ברקודה יפה אחת כמובן.
אופן ההכנה:
מתגנים את הבצל כשהוא חתוך בתוספת השום עד להצהבתו,
מוסיפים את הפלפל, הגמבה, העגבניות כשהם חתוחות לקוביות קטנות
מתבלים לפי הטעם, ניתן להוסיף גם רסק עגבניות במידה ורוצים יותר רוטב.
מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה ,
במחבת נוסף בשמן זית מטגנים את הדג כשהוא חתוך לסטייק בשני צידי הדג,
למשך 15 שניות מכל צד רק על מנת לסגור אותו , ואז מוסיפים את שאר התבשיל
שהכנו על הדג ומוסיפים לבשל כחצי שעה נוספת.
להשאיר כרבע שעה נוספת עד שכל המיצים והטעמים יספגו בדג, והרי לפניכם מעדן.
בהגשה רצוי להוסיף הרבה ירק מעל כגון פטרוזיליה וכוסברה.
לא לשכוח לנגב עם חלה טריה
בתאבון.
ותודה לבורא עולם על דגים ומטעמים נפלאים
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
IZHAK

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 4812

לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים

בעניין: מעדן ברקודה בטיגון-בישול
« הגיב #1 ב- : דצמבר 26, 2013, 19:29:40 PM »
תודה למוקי שלנו על המתכון ותודה לאלעד שנתן למוקי את התמונות...

התמונות של המעדן בדו"ח התפיסות שהעלה מוקי כאן -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14374.0

הנה המתכון כפי שהובא ע"י מוקי כוול התודה שבסופו...:

המצרכים:
1 בצל בינוני
3-5 שיני שום
1 פלפל אדום
1 גמבה
3 עגבניות בשלות
טימין,מלח, פלפל שחור
ברקודה יפה אחת כמובן.
אופן ההכנה:
מתגנים את הבצל כשהוא חתוך בתוספת השום עד להצהבתו,
מוסיפים את הפלפל, הגמבה, העגבניות כשהם חתוחות לקוביות קטנות
מתבלים לפי הטעם, ניתן להוסיף גם רסק עגבניות במידה ורוצים יותר רוטב.
מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה ,
במחבת נוסף בשמן זית מטגנים את הדג כשהוא חתוך לסטייק בשני צידי הדג,
למשך 15 שניות מכל צד רק על מנת לסגור אותו , ואז מוסיפים את שאר התבשיל
שהכנו על הדג ומוסיפים לבשל כחצי שעה נוספת.
להשאיר כרבע שעה נוספת עד שכל המיצים והטעמים יספגו בדג, והרי לפניכם מעדן.
בהגשה רצוי להוסיף הרבה ירק מעל כגון פטרוזיליה וכוסברה.
לא לשכוח לנגב עם חלה טריה
בתאבון.
ותודה לבורא עולם על דגים ומטעמים נפלאים


תרשה לי להוסיף  .. את החלה להחניס לטוסטר  כ4 דקות לפני ההגשה
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
 IP: [ מחובר ]
dror2910
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 671

בעניין: מעדן ברקודה בטיגון-בישול
« הגיב #2 ב- : ינואר 27, 2014, 18:55:43 PM »
נשמע מעדן ימי ימי רק צריך עכשין ליתפוס ברקודה וזה הקטע הקשה נו בישביל לתפוס
נלך ליקרוא שוב פעם בדווח הדייג אולי נלמד גם איך תופסים 
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!