ממלחים ומפלפלים את הדג בפלפל שחור גרוס
לאחר מכן משמנים אותו בשמן זית מהכפרים ולא מהסופר בכדי שלא יהיה טעם מריר באפיה
(למי שאין ישתמש בשמן בישול)
מכינים סלט למילוי הדג מ:פלפלים אדום ירוק כתום צהוב וגם ירוק חריף
שתי שיני שום כתוש גס עם פתיש
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצצה גס
בצל ירוק או רגיל
חצי עגבניה לא בשלה מידי
לטבל ולשמן פלפל שחור ומלח ומעט קליפת לימון מגורד ולדחוס לתוך הדג
לאחר מכן עוטפים בנייר פרגמנט ואחר כך גם בנייר כסף אטום כמה שיותר בכדי שלא יברחו הנוזלים
(הנייר פרגמנט בא לשמור שלא ידבק הדג לנייר כסף ועוזר לשמור על הנוזלים)
את כל החבילה מכניסים לתנור מחומם מראש על חוםמקסימלי לכ 25דקות
חשוב להפוך את החבילה לאחר כ 15 דקות בכדי שהשמן ששקע מלמעלה יגן שוב על הדג.
להוציא ולהניח על צלחת לפתוח ולגלות את הדג מלמעלה ולתת לו לנוח בצלחת כ 3דקות
וכך כל הנוזלים יוצאים לנייר כסף .
להעביר לצלחת את הדג ללא הנייר וללא הנוזלים ולהגיש
בהצלחה ובהמלצה