פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בנימה אישית אמצו מכל הלב או העבירו הלאה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: בנימה אישית אמצו מכל הלב או העבירו הלאה (נקרא 1462 פעמים) |
הדפסה |
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
שבוע שעבר, אני בתורנות בכלבייה, קור כלבים וגשם זלעפות. גאיה, רד נואוזית יפייפיה שממש סובלת מהיותה במכלאה נובחת בטירוף כאשר אני עובר לה לייד הכלוב. היא הולכת למיטה שלה בנחישות, מוציאה את השמיכה המרופטת שלה, שהיא הדבר היחידי שמחמם אותה בלילות הקשים הללו, גוררת אל הפתח ומסתכלת עליי בעיינים מתחננות. אני יודע מה היא רוצה, מבקשת קצת משחק משיכות, כנראה משהו שיזכיר לה מעט את המשפחה שהייתה אצלה בשנים האחרונות. אני נכנס לכלוב והיא מתחממת, אוחז בשמיכה והיא כבר חסרת מעצורים, מתחילה למשוך בכל הכוח נוהמת בהנאה בילתי נגמרת, למרות שאנחנו משחקים בחלל של מטר על מטר. אני לא יכול להתחרות בכוח שלה ומהר מאוד השמיכה אצלה. היא מרגישה מרוצה למדיי ושוב ניגשת אליי ומבקשת בעיינים מתחננות. ככה זה נמשך עשר דקות שלמות, עשר דקות בהן היא חוזרת להיות כלבת משפחה אהובה ומאושרת ולא סמרטוט במכלאה, עד שאני חייב לחזור לשאר 119 הכלבים ...עוד משחק אחרון, עוד ליטוף אחד ואז אני מסדר לה את השמיכה ויוצא. האור כבה בעיניה של גאיה, היא חוזרת לנביחותיה הטרופות ואני מאבד עוד חתיכה מליבי....
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2013, 18:53:52 PM על ידי IZHAK
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 גם כמה דקות של אושר זה חסד גדול שעשית בשבילה. הלוואי וימצא לה בית חם.. אתה עובד שם יצחק?
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #2 ב- : דצמבר 18, 2013, 20:40:19 PM » |
|
אני מבין לליבך או יותר נכון לליבך השבור.כשגרתי בת"א התנדבתי בכמה כלביות ונחשפתי לדברים קורעי לב ולעיניים התמימות והעצובות שמסתכלות עליך שאתה עוזב.אתה עושה עבודת קודש כי כלב זה בעצם כולו לב אחד גדול אהבה ונאמנות אפסולוטית ללא תנאים.מחזק את ידך מפה.אני לא מכיר אותך אישית אבל רק מהסיפור הזה אני בטוח שגם אתה כולך לב אחד גדול(לב עם חתיכה חסרה אבל עדיין גדול)
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
שבוע שעבר, אני בתורנות בכלבייה, קור כלבים וגשם זלעפות. גאיה, רד נואוזית יפייפיה שממש סובלת מהיותה במכלאה נובחת בטירוף כאשר אני עובר לה לייד הכלוב. היא הולכת למיטה שלה בנחישות, מוציאה את השמיכה המרופטת שלה, שהיא הדבר היחידי שמחמם אותה בלילות הקשים הללו, גוררת אל הפתח ומסתכלת עליי בעיינים מתחננות. אני יודע מה היא רוצה, מבקשת קצת משחק משיכות, כנראה משהו שיזכיר לה מעט את המשפחה שהייתה אצלה בשנים האחרונות. אני נכנס לכלוב והיא מתחממת, אוחז בשמיכה והיא כבר חסרת מעצורים, מתחילה למשוך בכל הכוח נוהמת בהנאה בילתי נגמרת, למרות שאנחנו משחקים בחלל של מטר על מטר. אני לא יכול להתחרות בכוח שלה ומהר מאוד השמיכה אצלה. היא מרגישה מרוצה למדיי ושוב ניגשת אליי ומבקשת בעיינים מתחננות. ככה זה נמשך עשר דקות שלמות, עשר דקות בהן היא חוזרת להיות כלבת משפחה אהובה ומאושרת ולא סמרטוט במכלאה, עד שאני חייב לחזור לשאר 119 הכלבים ...עוד משחק אחרון, עוד ליטוף אחד ואז אני מסדר לה את השמיכה ויוצא. האור כבה בעיניה של גאיה, היא חוזרת לנביחותיה הטרופות ואני מאבד עוד חתיכה מליבי....
דרך אגב יש לי כלב שאימצתי שאחד מהאנשים "הטובים" זרקו לי אותו שם והלכו.מפה אני גם קורא למי שיכול לאמץ את אחד הכלבים אתם גם תצילו חיים וגם תרוויחו חבר הכי טוב שיש
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
כבר אמרתי לך שאת אחלה יצחק אתה נכון? לרוב הם יותר טובים מאנשים וזה קורע לראות אותם ככה ועוד יותר שאתה יודע מה יהיה הסוף של רובם...... זה החבר החדש במשפחה שלי התצרף לפני חודשים בערך . אחרי שהופיע מורעב בלובי של הבניין של אחותי וחיכה עד שהגעתי לא היה קל אחרי שהקודמת נדרסה וגמרה עלי.. אבל יותר קשה להשאיר אותו זרוק חמוד בטרוף ומופרע ברמות :-) 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יצחק אוהב אותך איש אין על היצורים המדהימים האלה אהבה ללא גבולות הם נותנים ומה מבקשים קצת יחס חם אוכל וטיולים יומיים לא מצליח להבין אנשים שנוטשים כלבים שגידלו. צריך לאסור עליהם לאמץ כלב לעולם.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יצחק פשוט הרסת אותי
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
[t] הבהרה [/size]
לא אני כתבתי או חוויתי את החוויה
מי שחווה וכתב הינו אדם נהדר נשמה טובה וחמימה
העלתי באתרנו הנהדר את הכתוב
כדי להעלות מודעות ואולי אולי אם יצא מכאן אימוץ או כמה
כי אצלנו בםורום האנשים עם הרבה נשמה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2013, 17:06:15 PM על ידי IZHAK
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ריגשתי אותי יצחק, כך זה נשאר גם אחרי שהבהרת שזה במקרה היה מישהו אחר... הדברים מרגשים... לא היה קל אחרי שהקודמת נדרסה וגמרה עלי.. אבל יותר קשה להשאיר אותו זרוק
כנ"ל אתה שחר, במיוחד המשפט הכל כך נכון שהדגשתי... בעשור שבין גיל 20 ל-30 הפעם היחידה שבכית, היתה לדעתי כשחפרתי "קבר" בדקות לפני שקברתי את טדי כלב הזאב שלי...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|