בהחלט נמשכות לחום. ולאןר חלש.
נסו את זה:
שיטה אחת,
שמתי פעם 3 בובות של קלמרי בתוך המכסה מנוע עד שהגעתי לים, על הזריקה השניה שלפתי אחד מכןבד ביותר, בהפרש של כמה זריקות בודדות אחריו עוד אחד. לאחר מכן הבובות כבר יתקררו ועבדתי רק עם פנס חזק שיאיר אותם וחזרתי אם זכור לי נכון עם 3 חתיכות. כך שהחום עשה את העבודה.
שיטה אחרת, קצת מעצבנת שכדאי לנסות, שים בובה מתחת לחולצה צמודה לעור שלך ל10דק ויותר, היא תספוג את החום גוף ואז ותזרוק, החום שנספג בה ישמר לכמה זריקות ויעלה את סיכוי התפיסה - בדוק.
בהצלחה
)
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
נסו את זה:
שיטה אחת,
שמתי פעם 3 בובות של קלמרי בתוך המכסה מנוע עד שהגעתי לים, על הזריקה השניה שלפתי אחד מכןבד ביותר, בהפרש של כמה זריקות בודדות אחריו עוד אחד. לאחר מכן הבובות כבר יתקררו ועבדתי רק עם פנס חזק שיאיר אותם וחזרתי אם זכור לי נכון עם 3 חתיכות. כך שהחום עשה את העבודה.
שיטה אחרת, קצת מעצבנת שכדאי לנסות, שים בובה מתחת לחולצה צמודה לעור שלך ל10דק ויותר, היא תספוג את החום גוף ואז ותזרוק, החום שנספג בה ישמר לכמה זריקות ויעלה את סיכוי התפיסה - בדוק.
בהצלחה

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
על סמך ניסיון אחד אני לא חושב שניתן לקבוע כזה דבר.
המון פעמים קרה לי שבזריקה הראשונה או השניה בנקודה מסוימת יצא קלאמרי ולאחר מכן שום דבר.
מעבר למקום אחר ובזריקה הראשונה שוב פעם קלאמרי ואז כלום...
חוץ מזה, כמה זמן אתה חושב שלוקח לבובה מפלסטיק לאבד את החום ולהגיע לטמפרטורה הסביבתית?
קח תרמוס עם מים חמים ובדוק בשטח.
אני מאמין שאיבוד החום יהיה מהיר יותר ממה שלוקח לך להחזיר את הבובה מ-50 מטר...