בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...  (נקרא 1428 פעמים) הדפסה
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 1200

טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« ב- : אוקטובר 26, 2013, 15:57:36 PM »
לא מבין על מה ולמה העלילו על הטרולוס שהוא מתייבש בתנור. מעדות שמיעה הוא אמר לי שפשוט מייבשים אותו ולא שהוא מתייבש. אז הנה לפניכם השלבים שהוא אמר שיש להתנהג איתו.....
ראשית, מוקדם בבוקר או אחה"צ ללכת לחפש אותו בים.
יש להתאמץ בחיפוש אחריו וכשמוצאים, יש לנו המרכיב העיקרי במתכון.
מקשקשים, מנקים ושוטפים היטב.
חורצים חריצים לרוחב הדג.
ממליחים ומפלפלים את הדג.
בקערה שמים כוסברה קצוצה (וכל המרבה הרי זה משובח), 4-5 שיני שום כתושות, פפריקה בשמן, פלפל שחור גרוס טרי ומלח. מוסיפים שמן זית איכותי ומערבבים עד לקבלת מרקם משחתי.
מעסים את הדג בתערובת ותוחבים גם לחריצים ולבטן הדג.
על יריעת רדיד אלומיניום מניחים פרוסות עגבניה ופלפל / גמבה.
את הדג מניחים על הירקות ועליו מניחים שכבת ירקות נוספת, אני מוסיף גם פרוסות ליים.
מפזרים פרוסות שום ועוטפים לחבילה הדוקה ואטומה עד כמה שאפשר.
מניחים את "האריזה" בצד להתמזגות טעמים.
בינתיים מחממים תנור (בשום אופן לא טורבו) לחום של 220 מעלות.
שולחים את החבילה לאשפוז בתנור למשך 50 דקות עד שעה.
מוציאים, מצלחתים, מוזגים בירה ונהנים.
ללא הבירה התוצאה בתמונה האחרונה לא מתקבלת.
בתיאבון

-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
 IP: [ מחובר ]
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 1200

בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« הגיב #1 ב- : אוקטובר 26, 2013, 15:58:40 PM »
תמונות נוספות
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
 IP: [ מחובר ]
mahajnaa

חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 37

הודעות: 802

בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 26, 2013, 16:04:38 PM »
לפי התמונה זה נראה טעים ביותר  אתה בסדר

יש לי אחד יפה בפריזר כך שקל לי לחפש אותו חחח נשאר רק להכין
 IP: [ מחובר ]
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 1200

בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« הגיב #3 ב- : אוקטובר 26, 2013, 16:10:10 PM »
שים שלט "ים" על הפריזר והצליח לך....
חחחח מזופט yahoo
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« הגיב #4 ב- : פברואר 01, 2014, 20:33:50 PM »
הגשה מעולה פיני.... בירה

הפתיחה הכי חשובה אחרת כל היתר לא יהיה רלוונטי... מתבייש
גם הסיום חשוב - רק לא ציינת איזו בירה... אביל

התמונות של לפני ואחרי מלמדות כי מישהו ליקק את השפתיים בדרך אל השלד.... מוצאי לשון
נשמע מצויין ונראה מצויין, תודה על השיתוף...
נותר לי להגיע לחלק הראשון - לתפוס טרחון...

אגב, איך לדעתך תצא פרידה בגודל של 1-2 ק"ג אם ניישם עליה את המתכון?!
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
piniab

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 1200

בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
« הגיב #5 ב- : פברואר 01, 2014, 20:50:35 PM »
הגשה מעולה פיני.... בירה

הפתיחה הכי חשובה אחרת כל היתר לא יהיה רלוונטי... מתבייש
גם הסיום חשוב - רק לא ציינת איזו בירה... אביל

התמונות של לפני ואחרי מלמדות כי מישהו ליקק את השפתיים בדרך אל השלד.... מוצאי לשון
נשמע מצויין ונראה מצויין, תודה על השיתוף...
נותר לי להגיע לחלק הראשון - לתפוס טרחון...

אגב, איך לדעתך תצא פרידה בגודל של 1-2 ק"ג אם ניישם עליה את המתכון?!

תודה רפי.... אתה בסדר
המתכון יתאים לכל דג.
לפרידה... הייתי אופה את החמש דקות אחרונות מחוץ לרדיד אלומיניום.
והבירה במקרה הזה....  miller  כוסית בירה
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!