yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של דוח מלמד חווייתי ביותר וכמו שכתבו לפני , ברור שתפיסה כזאת מול כול המיכשולים מעידה על מקצוענות.
תודה על השיתוף בחוויה ובסרט המספר הכול
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ישר זיהיתי את המשקל בחנות  למי שמשקיע את הנשמה בסגנון הזה חייב להגיע תגמול והפעם הוא ממש יפה .  חתיכה מכובדת מאוד לכל הדעות בעיקר בתנאים הלא קלים שנוצרו . השעות האלו של חושך גמור כבר דוחפות אותך ללכת הביתה שנה שעברה אצלי דפק אחרי שקיפלתי מקל אחד ! שיטת קרס צפה היא לעיתים מפחידה כי אם הוא לוקח רק עליה אין לו קונטרה ממשית כמו בקרס קשורה ולכן זו שיטה שהרבה מפחדים להשתמש בה . אחרי שתתקן את הרולר איך תדע שהוא עובד  חייב דוס נוסף לבחון אותו  מברוק גדול ויאאלה בפעם הבאה  אני אצטרף בשמחה .
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2013, 11:15:56 AM על ידי dani77
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מזל טוב שרגא, ההתמדה משתלמת, הנה סימנת עוד V אתה נשמה טובה באמת מגיע לך ועוד הרבה כאלה  איך התגעגתי לדוחות האלה  חשבת פעם לעבוד עם קרס תחתונה קשורה בחוט בד (כפול ומושחל בתוך עצמו, כמו ששוקי הדריך בזמנו)? כך גם תוכל די במהירות להתאים אותה לגודל הסבידה בשטח, וגם אין מצב שיש כשל.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מזל טוב שרגא, ההתמדה משתלמת, הנה סימנת עוד V אתה נשמה טובה באמת מגיע לך ועוד הרבה כאלה  איך התגעגתי לדוחות האלה  חשבת פעם לעבוד עם קרס תחתונה קשורה בחוט בד (כפול ומושחל בתוך עצמו, כמו ששוקי הדריך בזמנו)? כך גם תוכל די במהירות להתאים אותה לגודל הסבידה בשטח, וגם אין מצב שיש כשל. תודה , את הקרס הצף, אני מלפף את הריג על הצוואר של הקרס 3 פעמים לפני ההשחלה לסבידה + קיסם בעין של הקרס לקיבוע סופי. לא זוכר/ראיתי את מה ששוקי רשם. אם תבוא למפגש, אשמח לראות
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של דו"ח, פייט קטלני היה לך , כל אחד היה מת להיות במקומך  בפעם הבאה תצא כבר עם רולר שעובד כמו שצריך שלא יהיו פאשלות, הפעם היה לך מזל גדול שהצלחת להביא את הדג עד אלייך למרות התקלות וכל הכבוד לך על זה. ותודה לך על השיתוף של הריג 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סחתין עליך שרגא  תפיסה יפה בהחלט ומברוק על הדו"ס הראשון מהחוף !! ולמי שנראה שזה מוזר שיתפס אינטיס בחושך...ואולי יסכימו איתי כל הוותיקים הענטיקות  פעם חשבנו שאינטיאס נתפס רק בלילה ..טוב נכון שטעינו אבל זו הייתה המגמה שעת לילה ( אפילו אמצע הלילה ) ירח מלא או חלקי ...ומחכים שם לריצה של העטריס !! המון אינטיאסים נתפסו בשעות הלילה המאוחרות !! מברוק שרגא ומאחל לך עוד הרבה כאלה  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
פששש יפה מאוד.. מפלצת הדבר הזה!!
|
|
|
|
|
דוח תענוג, סרטון עוד יותר לחוות את החוויה מחדש כבוד גדול על החיה הזו 
|
|
|
|
|
סחתיין שרגא  חתיכה יפה ודוח משובח.
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
היום הזדמם לי פעם ראשונה לקרוא את הדוח המדובר
ממש נהניתי יופי של עבודה וסבלנות של איש ים מקסים .
דוס ראשון ובתקווה שלא יהיה האחרון …
לא כדאי לשדרג לרולר חדש ?
כל הכבוד ובהצלחה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דוח ענק שמתאים לתפיסת ענק,  והמרשים שבמרשים הוא ההתמודדות עם מצב של רולר שמפסיק לתפקד כראוי.... נהניתי מכל שורה, שאפו שרגא על ההקפדה וההשקעה גם בלימוד ובתובנות - ולמשל ההרחבה בכל הנוגע לשימוש בקרס הכפולה... מסתבר שאין סגנון דיג שאתה לא מכיר היטב - מה שנקרא דייג ספורטיבי בכל רמ"ח אבריו... בראוו גדול כפול: על התפיסה הגדולה ועל הדוח הגדול 
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא כל הכבוד פצצה של דוח. מקצוען אמיתי. בהצלחה ביציאות הבאות
|
|
|
|
|
שיעור בדייג פצצה לגבות  ואיזה דג כול מילה מיותרת 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אין ספק שאתה יודע את העבודה. על הדג הזה היה רשום השם שלך  מגיע לך ובענק.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
כבוד על הדג והרבה יותר על הדרך עם כל התקלות... לא פשוט,פעלת עם המון הגיון וקור רוח,בעיקר לאחד שזה הדו"ס הראשון שלו מהחוף. אתה חייב ללמד את הדגים לחייך כמוך 
|
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|