חותכים את הדג לסטק בעובי 2 אצבעות
1 לימון טרי פרום לרבעים
1 צרור כוזברה קצוצה גס
3-4 שיני שום חתוכים לפרוסות עבות לאורך
קונים כל תערובת של תבלין דגים בסופר ומוסיפים בנדיבות 1 כף {לא כפית}
מעט מלח גס
מעט פילפל שחור גס
{מעט זה חצי כפית שטוחה}
יוצקים שמן זית עד לחצי מגובה הדג{חצי כוס}
מערבבים ,עושים לדג קצת מסז'
מניחים בקופסה אטומה ושומרים במקרר
רצוי להכין 24 עד48 שעות ליפני
מדהים על הגחלים וגם במחבת פסים
מי שלא אכל סקיט חרב הפסיד הכי טעים שיש.....
המירינדה הזאת מתאימה לכל דג שמתאים על האש או למחבת
בתאבון חברים
