פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מי שטרח לדוג בערב הסערה, יאכל חריימה בימי הסערה. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מי שטרח לדוג בערב הסערה, יאכל חריימה בימי הסערה. (נקרא 2461 פעמים) |
הדפסה |
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 12/12/2013 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
24:00 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 2 | 1.8 ק"ג |
הדו"ח:  דו"ח מעט באיחור משבוע שעבר. לאחר מספר שבועות שלא הייתי בים, הדודה מגרדת בידיים ובשיער, חייב לנשום ים. יצאתי לעכו בשעה 23:00 בערך לבד. מתמקם על המזח של המרינה ליד פסל הלוויתן ותוך מספר דקות 3 חכות במים. פתיון קלמארי קפוא חתוך לרצועות דקות. קרסים מספר 5. לאחר כחצי שעה נשנושים על אחד המקלות, הוקסט קטן, מגלגל החוצה ויוצא לו דניס נחמד שמוכנס לציידנית. אח"כ יובש של כשעתיים. בינתיים כל החבר'ה שהיו על המזח ועישנו נרגילה פורשים ואני נותר לבדי בקור ובחושך על המזח, עם עוד מספר חתולים שרוצים לגנוב דניס טרי. בערך בשעה 01:20 , לאחר מריבות קשות עם עצמי האם לפרוש לטובת המיטה החמה או להמשיך ולנסות, פתאום כמו משום מקום, החכה הקרובה אליי מתכופפת כמטר קדימה ונשארת מכופפת. אני מזנק אליה, הוקסט, מגלגל, ויוצא לו טרכון של כ 1.1 ק"ג. לאחר כרבע שעה, אותה חכה מתכופפת שוב והפעם יוצא טרכון נוסף של כ 700 גרם. בערך בשעה 02:00 רואה סירות שמתחילות לחזור למרינה מהבולוס ומחליט שזה הזמן להתקפל, לא לפני שעובר לבדוק את השלל של הסירות (מעורב ים תיכוני). הדגים הוכנסו למקפיא והשבוע הוצאו לטובת חריימה שנטרף על ידי וע"י הילדים.האשה הסתפקה בטבעול. שיהיה סוף שבוע נעים לכולכם חברים. מורדי
|
-------------------------------
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
נראה טעים ביותר  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה חריימה  לא חתכו לך חוטים ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אור 007
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
תן חיוך הכל לטובה :-)
|
|
כן תיארתי לעצמי שאחרי סערה כזאת יכנסו דגים למרינות והנה ההוכחה לכך  יופי של דוח ודגים  שמגיעים לך בכבוד בכך שדגת בסערה הזאת שהיו חלק מהאנשים במיטה החמה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן תיארתי לעצמי שאחרי סערה כזאת יכנסו דגים למרינות והנה ההוכחה לכך  יופי של דוח ודגים  שמגיעים לך בכבוד בכך שדגת בסערה הזאת שהיו חלק מהאנשים במיטה החמה  אור תפסנו אותך על חם ,אתה מגיב בלי לקרוא את הכתוב?  הדו״ח משבוע שעבר לפני הסערה. העיקר להגיב זה לא העינין חבר.  יופי של חריימה נראה טעים,אבל יש לי תובנה אחת מהדו״ח שלך ,והיא שמספיק מקל אחד במים למה 3 ולעבוד קשה. בהצלחה בבאות
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מורדי כיף לראות שהכתף חזרה לעצמה וסוף סוף דייג חופי.
העיקר שנהנת מהיציאה. אחלה דגים ואחלה סיר.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
יאמי יאמי Sent from my iPhone using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין מורדי טוב לראות אותך מפרסם דוחות דייג ולא רק את החוטים שלך  אחלה של חריימה נראה מאוד טעים ומגרה  בהצלחה !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תודה על השיתוף  בקשר לחריימה מעדיף בורי במקום הטרכון ולנגב עם חלה של שבת אבל על טעם וריח לא מתווכח בהצלחה בהמשך
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
תודה על הפירגון חברים. שוקי, באין בורי, נאכל טרכון  , יותר טוב מהמושטים המטוגנים בחח"י חחח... יוסי, אחרי הסערה מתכונן לצאת שוב לעכו, אם תרצה, אשמח אם תצטרף (נדבר). הכתף יותר טוב בהרבה אבל לצערי עדיין לא 100% בסדר, ואני מטיל חכה עם הרבה פחד ולאחר חימום ולא רחוק. דוב, מי שמכיר אותי יודע שאני תמיד מגיע עם 3 סטים לפחות לים, במיוחד בפתיונות שאתה זורק, תוקע בסטנד, ויושב לפצח גרעינים. הפעם במקרה שניהם באו על אותה חכה, בקיץ הייתי דג גם עם 5 סטים וקרה לעיתים שכל החכות התכופפו באותו בוקר. יאללה, שבת שלום חברים מורדי
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מורדי בשמחה רבה נדבר מחר. בכול מקרה שרק תהנה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
יפה לך! אבל, נראה יותר כמו מרק דגים / תבשיל כלשהו חריימה הוא חריימה הוא חריימה! , אני לא רואה פה חריימה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה לך! אבל, נראה יותר כמו מרק דגים / תבשיל כלשהו חריימה הוא חריימה הוא חריימה! , אני לא רואה פה חריימה
מה שבתמונה זה נראה חריימה ובהחלט חריימה!!! יש כמה סוגים וסגנונות של חריימה, יותר אדום ופחות אדום וכו'... אגב חריימה זה תבשיל דגים - ואני ממש לא רואה מרק דגים אלא תבשיל דגים שהוא חריימה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה יפה מורדי, לא ידעתי שאתה שולט דווקא בדיג החופי, עכשיו גיליתי...  בהחלט תוצאה יפה לכמה שעות דיג חופי, תוצאה שהרבה היו חותמים עליה...  כנראה מצאת את היום המתאים לטרוח - התמונה בהחלט עשתה חשק להצטרף לאכול את המנה של אשתך שממילא לא אוכלת דגים... רק נראה שאתה והילדים הקדמתם אותי 
|
|
|
|
(Grouper1980)
|
"צוות נתניה" חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|