תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/8/2011 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גבה גלי | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם שמי רן בן 32 מאזור המרכז נשוי +גוזלית בת 4 שבועות ואני חדש כאן בפורום
אני חדש יחסית בתחום הדיג כשנתיים, מרבית הזמן התנסתי בדיג פתיונות
לאחרונה התחלתי להתנסות בדיג עם בוס - הזדמנות להודות למאמון על העזרה והידע העצום שלו
היום למרות התחזחת לים גלי וגועש החלטתי לקפוץ לים קם מוקדם ומתייצב בנקודה שאני מאוד אוהב
פורש שתי חכות עם פתיונות - גמברי ושולך לכיוון הגלים, בין גל לגל מזהה קידות של החכות מגיב לקידות נותן משיכה מגלגל את החוט חזרה - סרגוסים חביבים אך עדיין לא בשלים להיות מנה חזרו לגדול במים.
פתאום מזהה קידה לא שיגרתית החכה ממש התכופפה למטה מזהה ריצה של החוט באלכסון חזק וצלילה עמוק למים
מגלגל אלי את החוט מרגיש התנגדות חזקה מהמים והרגשה כאילו החוט נתפס באיזה סלע משתדל לא למשוך חזק כדי לא לקרוע את החוט מדי פעם ישנה התרופפות אך ברגע שאני מבצע משיכה שוב צלילה עמוקה חייב לציין שאני לא עובד עם קלא'צ פתוח אלא סגור כמעט עד הסוף באחת הפעמים מרגיש תנועה ו.... החוט משתחרר וחוזר חתוך לללא הקרס אחד הדייגים שעמד לידי זורק לי " כנראה לוקוס גדול..... פעם הבאה" מסדר מחדש את החכה ולאחר כמה זמן אותו סיפור בדיוק שנגמר באותה צורה - לצערי גם נגמר לי הפתיון
היה מרתק היה מעניין 2-0 לדגים איך אמר הדייג בפעם הבאה.
יש המלצות איך להתנהג בסיטואציה כזאת בפעם הבאה אודה לכם על טיפים ועזרה
מקווה שבדו"ח הבא יהיו לי גם תמונות של הצלחות
שבוע טוב לכולם
רן