לדעתי הסיפור אמין.... להבדיל מדגים אחרים - הקטלן פיקח כמו דולפין, הסירות שם די קטנטנות - לא גדולות מהקטלן וקלות ממנו....
בהחלט יתכן כי הדג הבין שהנכון מבחינתו יהיה לתקוף את הסירה - או שעשה זאת באינסטינקט של לפגוע בחזרה במי שהכאיבו לו.... מבחינתו זה לא קשה להפוך כזו סירה...
כרגיל, סנסציה וכותרות בתקשורת אבל גם הפעם יש שתיים-שלוש תמונות באיכות גרועה ומזוויות צילום לא מחמיאות ... אם הייתי נתקל בדבר כזה סביר להניח שהייתי גומר עליו כרטיס זיכרון שלם...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
כרגיל, סנסציה וכותרות בתקשורת אבל גם הפעם יש שתיים-שלוש תמונות באיכות גרועה ומזוויות צילום לא מחמיאות ... אם הייתי נתקל בדבר כזה סביר להניח שהייתי גומר עליו כרטיס זיכרון שלם...
מה זה?
כנראה שמדובר בדג משוט (OARFISH) שמת ונסחף לחוף
יש את עניין הקרניים הלא מוסברות אבל לפי הערכות אלו כנראה עצמות (צלעות או אחרות) שיצאו ממקומן עקב הריקבון ויוצרות מראה של קרניים...
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."