תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
19/8/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
מה נשמע אנשים
טוב אז ככה,
עומר שולח לי הודעה שב10 בבוקר הוא יכול לקחת אותי ואת מיכאל מבית שאן שניסע לכינרת, עכשיו שתבינו אני מסתכל על השעון רואה שהשעה איזה 8:50
ושאני צריך להיות עם מיכאל בתחנה מרכזית לנסוע לבית שאן ב 9:25, טוב מהר מתקשר למיכאל אומר לו את המצב, וישר הולכים להתארגן בשיא המהירות למה אין זמן בכלל
אני יוצא מהבית הולך קצת פתאום קולט ששחכתי את החכה בבית חחחחחחחחחח, מהר עולה לוקח אותה, בדרך מקבל הודעה מעומר לקנות לו כמה ניקלים,
מגיע לתחנה מחכה למיכאל, אבל האוטבוס שלו מגיע ב 2 דקות מאוחר מידי והאטובוס לבית שאן כבר נסע, טוב לא נורא, רואים שיש עוד אחד עוד רבע שעה, אז בינתיים הולכים לחנות בתחנה מרכזית לקנות ניקלים לעומר וסתם לבדוק מה חדש
אני ניכנס קולט סל לדגים עם מצופים והייתי צריך כזה אז קניתי ישר , וגם קנינו מיקלים לעומר עם הולגורמה 7 גר
טוב קונים ויוצאים לבית שאן באוטבוס
מגיעים מחכים קצת עומר מגיע ונוסעים לכיוון הכינרת
העשה מאוחרת כבר 10:20 בערך אבל בסדר לא נורא מקווים שיהיה משהו, מגיעים לחוף שקמים מוצאים נקודה מאוד נחמדה,
מתחילים לדוג זירזור ומיכאל מנסה בולנז על תירס מגעיל, מנסים ניקלים אין כלום אבל הדמויים נתקעים פה ושם נכנסים מוציאים אותם המים לא קרים אז כיף להיכנס חחחחחחחח, טוב באמת שהיה מאוד יבש אכלנו קצת שתינו, והחלטנו לנסוע לירדן לגשר הטנקים לראות מה שם,
נוסעים לירדן מגיעים, מתחילים לדוג אבל מה יש מלא קיאקים אי אפשר לדוג כל שנייה עובר קיאק!
מנסים לדוג, פתאום נתקעה לי הציקדה, סבבה ניכנס להוציא ואז הרגשתי שהיא תקועה ממש חזק אבל לא בסלע, אלא באיזה חבל
טוב סבבה מנסה להוציא לשחרר קרסים, אבל זה לא זז!!, בשלב מסויים החוט נקרע כי משכתי חזק מידי
אבל אני יודע איפה היא אני מרגיש עם הרגליים את כל האזור שם, קורא למיכאל ואומר לו שנראלי הציקדה נתקעה ברשת וכנראה יש שם עוד דמויים או ריגים
טוב מיכאל בא מנסים למשוך, זה לא זז אבל לאט לאט מוציאים עוד ועוד מהרשת אלינו,
בשלב מסויים הבאנו סכין יפנית, מיכאל חתך הוצאנו את הרשת וגם את הציקדה שלי
שמעו מצאנו שם רק עוד ריג אחד וזהו היה דיי קשה להוציא אותה אבל שמח שבסוף הוצאנו מיכאל יא קאצ'וק
חבל שאנשים מעצבנים דגים עם רשתות בירדן!!
טוב גם שם לא הוצאנו כלום ונסענו הביתה
מישה התחיל לדוג סגנון חדש דיג כובעים במים מתוקים