פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הסעת סט ז'רזור לטיול בחו"ל |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הסעת סט ז'רזור לטיול בחו"ל (נקרא 1742 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מה הפרוצדורה בלקחת סט זירזור לחו״ל? אפשר לעלות עם חכה? דמויים במזוודה?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 23, 2013, 00:37:02 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
 |
בעניין: חול
« הגיב #1 ב- : יולי 22, 2013, 21:49:32 PM » |
|
את המקל תשים בטיובה קשיחה ולא תהיה עם זה בעיה, בקשר לרולרים תשים אותם בקופסא קשיחב בתוך המזוודה שלא ינזקו, כולנו יודעים איך מעמיסים מזוודות .
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
« הגיב #2 ב- : יולי 22, 2013, 22:11:20 PM » |
|
את המקל תשים בטיובה קשיחה ולא תהיה עם זה בעיה, בקשר לרולרים תשים אותם בקופסא קשיחב בתוך המזוודה שלא ינזקו, כולנו יודעים איך מעמיסים מזוודות . ועוד דבר: אסור קרסים בתיק שעולה איתך למטוס.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« הגיב #3 ב- : יולי 22, 2013, 22:37:09 PM » |
|
תודה רבה:)
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
צח, כותרת שנייה שלך שאני עורך היום  אנא תיתן כותרות שמגדירות את נושא הדיון בצורה ברורה - זה רק יסייע לך לקבל תגובות ענייניות...
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מקלות ז'רז'ור טלסקופיות, ראיתי אחד כזה חמוד של שימנו , ויש מקלות של 3 חלקים ויותר שיכולים להכנס למזוודה.
|
|
|
|
|
|
|
 מצטער  האמת שאני רוצה לקחת את הציוד הקיים(חכות 2 חלקים) אפשר להעלות אותן איתי למטוס?
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
 מצטער  האמת שאני רוצה לקחת את הציוד הקיים(חכות 2 חלקים) אפשר להעלות אותן איתי למטוס? לא שאני יודע, אבל לא הייתי מהמר על זה (למה להעלות אותן למטוס?) יש שתי אפשרויות או שתה עולה איתן למטוס, או שאתה משאיר אותן בנתב'ג
|
|
|
|
|
|
|
אני לוקח חכות איתי לחו"ל כל שנה, איתי למטוס. שנה שעברה התחילו הבעיות, כתבתי על זה בפורום. בנתב"ג ויתרו לי אך היתה בעיה בחזרה מיוון, ונאלצתי לשלח דרך המטען. החכות הגיעו בשלום, בטיובה מגן שקניתי. השנה נסעתי לבולגריה. הזמנתי באי בי חכה סינית 2.7 מ' טלסקופית זולה(58 ₪) שנסגרת ל58 ס"מ, + אוקומה ישנה גם כן טלסקופית והכל נשלח במזודה הגיע וחזר בשלום.(גם היה דייג נחמד במתוקים) בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« הגיב #10 ב- : יולי 23, 2013, 13:21:22 PM » |
|
את המקל תשים בטיובה קשיחה ולא תהיה עם זה בעיה, בקשר לרולרים תשים אותם בקופסא קשיחב בתוך המזוודה שלא ינזקו, כולנו יודעים איך מעמיסים מזוודות . ועוד דבר: אסור קרסים בתיק שעולה איתך למטוס. טיובה קשיחה תעשה את העבודה .יש לי שתיים באורך מטר וחצי שאוכל להשאיל לך אם תרצה. כמובן לאחר בירור מול חברת התעופה אם תוכל להעלות את זה לתא המטען.
|
-------------------------------
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|