| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 9/7/2013 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| פתיון בשרי אחר - | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 6 | לא ידוע | |
הדו"ח:
אוקיי אז אחריי שהצהרתי שחזה עוף הוא פתיון טוב.....הביא שפמנונים במקומות אחרים וגם בניות אבל הרוב שפמנונים..
היום הלכתי לדוג עם חבר....לקחתי איתי גם חכה של זרזור וגם פתיונות והוא היה רק עם פתיונות....
לא כזה יצא לי לזרזר כי החקה לא הפסיקה לרקוד לי מ5 וחצי עד 8 בערב.....אבל יצא לי גם לזרזר קצת במצטבר אוליי 10 דקות..
מסדריפ תציוד מוצאים בירות זורקים אני לבנתיים פותח כמה של זרזור אבל איך שאני נוגע בחכה אני שומע את הקלאצ' מתחיל לרוץ לי..
5 דקות והדג משקל נחמד ניראה לי בסיסות הקילו +..... אצלי בינית גדולת ראש ניראה לי היא הייתה בהירה יחסית לבניות שתפסתי עד היום בירדן...
ואז מגיע התור של חבר שלי..... 2 דקות ואצלו גם יש דג....לא רציני אבל עדיין זה משהו..ממשיכים אני זורק את שלי והחכה לא מפסיקה לזוז מהאכילות.......ועוד דג אצלי ככה המשיך עד שהתקפלנו משם הוא צריך לשלוח לי תמונות של הדגים שתפסנו אז שהוא ישלח אני גם יעלה תמונה תגידי לי איזה דג זה....
מחכה ליום שישי שבת להמשיך את המלכה ולנהסות עוד פתיונות חדשים אוליי גם יגיעו לי הצידקות שהזמנתי ועוד כמה דמויים חדשים אז ביכלל תיהיה חגיגה של דגים....
אם אני ימצא עוד פתיון שעובד לי מצויין אני יגיד לכם עליו

?כי לא יצא לי לתפוס כאלה שם אף פעם