|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מזל טוב אלי עד 120  הרבה מזל, שפע של ברכה, שיהיה לך רק טוב, אושר, שמחה ואהבה מתוקה. וכמובן הרבה דגים  
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
מזל טוב אח יקר ויאללללה תביא כבר איזה דג 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
|
אלי ידיד היקר מאחל לך יומהולדת שמח .תישאר כמו שאתה איש יקר חבר אמיתי ותמיד מושיט יד לכל מי שצריך .אני שמח שנפל בחלקי להכיר אותך קבל grouphugg;מכל הלב .  אחי קבל היום יומהולדת .היום יומהולדת.היום יומהולדת לאלי חג לו שמח וזר לו פורח היום יומהולדת לאלי.
|
|
|
|
|
|
גל הים
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
|
|
|
|
|
|
בוטו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב אלי 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מזל טוב אלי עד 120 והצלחה בכל שתבחר 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אליקו יא אחלה גבר  קצת באיחור אבל טוב מאוחר מלעולם לא  מאחל לך את הטוב ורק את הטוב שבעולם, בהצלחה בים ובחיים ואושר בכול שתפנה! וגם עושר  מזל טוב ועד 120 כמו 20  בהערכה ובידידות, גיא
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אליהו המון מזל טוב יקירי מאחל לך כל טוב ושתזכה לאכל הרבה בבית.  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
באיחור אופנתי משהו (הייתי ונשארתי קצת עפיפון  ) המון מזל טוב חבר מאחל לך כל מה שאתה מאחל לעצמך ויותר מברוק!
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אליהו המון מזל טוב יקירי מאחל לך כל טוב ושתזכה לאכל הרבה בבית.  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|