פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   עזרה בבחירת רולר חדש לז'ירז'ור |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה בבחירת רולר חדש לז'ירז'ור (נקרא 4368 פעמים) |
הדפסה |
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ברולר שיש לי - דאוויה ישן מידה 1500, נכנס בדיוק 100 מטרים של 0.20 - מכאן שיכנס לך +- 70-80 מטרים של 0.20 ברולר מידה 1000 שלהם.
לדעתי זה מספיק, או שמקסימום תרד ל0.18 ותרוויח עוד כמה מטרים.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שאלה אחרונה גיא, מה הקיבולת של הרולרים? כתוב 2/240, 4/120, 6/80 אבל זה תסבך אותי.. כתוב גם Line Capacity (Lb. Test / Yards) אז חוט בעל טסט של 6 ליברות יכנס לרולר 80 ירד? זה לא קיבולת קטנה מידי לדעתך? הרולר שעכשיו אני משתמש בו הוא mitchell avocet 1000 והקיבולת שלו היא עובי 0.22 נכנס 110 מטר  בחיפוש מהיר לא מצאתי התייחסות לקיבולת חוט במטרים לרולר הזה. אם היו נתונים כאלו, זה היה הרבה יותר פשוט אבל כמו תמיד האמריקאים חייבים לסבך עם השיטה של LBS ויארדים... תכלס, אתה לא יכול לדעת בודאות כמה הקיבולת מכיוון שאתה לא יודע באיזה חוט הם השתמשו בכדי למדוד את הקיבולת. אולי זה היה חוט איכותי בקוטר 0.20 ואלי זה היה חוט זבלה עם אותו טסט רק בקוטר של 0.35... דבר אחד אני יכול להגיד לך בודאות שמבנה הספולה בדגם הזה מאפשר קיבולת חוט לא מבוטלת. יש לי רולרים אחרים בגודל 4000 והם לא מכילים את אותה הקיבולת כמו הדיווה. לא שימנו סהרה ולא הסטרדיק שהם רולרים מליגות אחרות, לא מכילים קיבולת כמו שלו... חוץ מזה, 100 מטר של חוט 0.18 לא מספיקים לך??
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שאלה אחרונה גיא, מה הקיבולת של הרולרים? כתוב 2/240, 4/120, 6/80 אבל זה תסבך אותי.. כתוב גם Line Capacity (Lb. Test / Yards) אז חוט בעל טסט של 6 ליברות יכנס לרולר 80 ירד? זה לא קיבולת קטנה מידי לדעתך? הרולר שעכשיו אני משתמש בו הוא mitchell avocet 1000 והקיבולת שלו היא עובי 0.22 נכנס 110 מטר  בחיפוש מהיר לא מצאתי התייחסות לקיבולת חוט במטרים לרולר הזה. אם היו נתונים כאלו, זה היה הרבה יותר פשוט אבל כמו תמיד האמריקאים חייבים לסבך עם השיטה של LBS ויארדים... תכלס, אתה לא יכול לדעת בודאות כמה הקיבולת מכיוון שאתה לא יודע באיזה חוט הם השתמשו בכדי למדוד את הקיבולת. אולי זה היה חוט איכותי בקוטר 0.20 ואלי זה היה חוט זבלה עם אותו טסט רק בקוטר של 0.35... דבר אחד אני יכול להגיד לך בודאות שמבנה הספולה בדגם הזה מאפשר קיבולת חוט לא מבוטלת. יש לי רולרים אחרים בגודל 4000 והם לא מכילים את אותה הקיבולת כמו הדיווה. לא שימנו סהרה ולא הסטרדיק שהם רולרים מליגות אחרות, לא מכילים קיבולת כמו שלו... חוץ מזה, 100 מטר של חוט 0.18 לא מספיקים לך?? מספיקים בהחלט , אני רק בספק אם יכנסו לשם 100 מטר של 0.18  ובאמת זה מסובך שהם מודדים לפי טסט ולא לפי עובי, זה טיפשי.. אגב,מצאתי בחנות בעפולה Shimano Catana 1000 ב270 ש"ח, מה דעתכם? שמעתי דברים טובים על הרולר.. באיביי מצאתי אותו במידה הזאת ב150 ש"ח אבל אין משלוחים לישראל 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 27, 2013, 15:23:37 PM על ידי Misha
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מספיקים בהחלט , אני רק בספק אם יכנסו לשם 100 מטר של 0.18 ובאמת זה מסובך שהם מודדים לפי טסט ולא לפי עובי, זה טיפשי..
אגב,מצאתי בחנות בעפולה Shimano Catana 1000 ב270 ש"ח, מה דעתכם? שמעתי דברים טובים על הרולר.. באיביי מצאתי אותו במידה הזאת ב150 ש"ח אבל אין משלוחים לישראל
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2013, 20:51:27 PM על ידי Misha
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
Crossfire.
לSWEEP יש חיסרון גדול לדעתי, וזה חוסר מיסב בקשת. מניסיון עם רולרים זולים מאד שאין להם את המיסב הזה - הגלגלת שעליה עובר החוט נתקעת בשלב מסויים, ואין גם איך לתקן את זה (שמן עוזר ליציאה-שתיים וזהו).
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Crossfire.
לSWEEP יש חיסרון גדול לדעתי, וזה חוסר מיסב בקשת. מניסיון עם רולרים זולים מאד שאין להם את המיסב הזה - הגלגלת שעליה עובר החוט נתקעת בשלב מסויים, ואין גם איך לתקן את זה (שמן עוזר ליציאה-שתיים וזהו).
סבבה אז אני כנראה יזמין את הזוג CROSSFIRE בימים הקרובים (צריך להכניס כסף לויזה הנטענת), תודה רבה לך ולכולם על העזרה  אגב- אם מישהו רוצה להזמין איתי ונתחלק בתשלום וכל אחד יקבל רולר שידבר איתי 
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
39
|
|
Crossfire.
סבבה אז אני כנראה יזמין את הזוג CROSSFIRE בימים הקרובים (צריך להכניס כסף לויזה הנטענת), תודה רבה לך ולכולם על העזרה  אגב- אם מישהו רוצה להזמין איתי ונתחלק בתשלום וכל אחד יקבל רולר שידבר איתי  אם המשלוח יגיע עד התחרות בכנרת (14.6), ואף אחד לא ירצה, אני אתחלק איתך ואקח אחד  גם ככה תכננתי להזמין מתישהו רולר בסיגנון הזה בשביל UL עם חוט בד.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
Crossfire.
סבבה אז אני כנראה יזמין את הזוג CROSSFIRE בימים הקרובים (צריך להכניס כסף לויזה הנטענת), תודה רבה לך ולכולם על העזרה  אגב- אם מישהו רוצה להזמין איתי ונתחלק בתשלום וכל אחד יקבל רולר שידבר איתי  אם המשלוח יגיע עד התחרות בכנרת (14.6), ואף אחד לא ירצה, אני אתחלק איתך ואקח אחד  גם ככה תכננתי להזמין מתישהו רולר בסיגנון הזה בשביל UL עם חוט בד. תחרות? יש פרטים? איפה מה מי מו ? למה לא שמעתי על זה  ראיתי רק לגבי התחרות קיאקים שמחר בלילה מתחילה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
Crossfire.
סבבה אז אני כנראה יזמין את הזוג CROSSFIRE בימים הקרובים (צריך להכניס כסף לויזה הנטענת), תודה רבה לך ולכולם על העזרה  אגב- אם מישהו רוצה להזמין איתי ונתחלק בתשלום וכל אחד יקבל רולר שידבר איתי  אם המשלוח יגיע עד התחרות בכנרת (14.6), ואף אחד לא ירצה, אני אתחלק איתך ואקח אחד  גם ככה תכננתי להזמין מתישהו רולר בסיגנון הזה בשביל UL עם חוט בד. תחרות? יש פרטים? איפה מה מי מו ? למה לא שמעתי על זה  ראיתי רק לגבי התחרות קיאקים שמחר בלילה מתחילה נראה לי למישהו נפלט בטעות 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
Crossfire.
סבבה אז אני כנראה יזמין את הזוג CROSSFIRE בימים הקרובים (צריך להכניס כסף לויזה הנטענת), תודה רבה לך ולכולם על העזרה  אגב- אם מישהו רוצה להזמין איתי ונתחלק בתשלום וכל אחד יקבל רולר שידבר איתי  אם המשלוח יגיע עד התחרות בכנרת (14.6), ואף אחד לא ירצה, אני אתחלק איתך ואקח אחד  גם ככה תכננתי להזמין מתישהו רולר בסיגנון הזה בשביל UL עם חוט בד. תחרות? יש פרטים? איפה מה מי מו ? למה לא שמעתי על זה  ראיתי רק לגבי התחרות קיאקים שמחר בלילה מתחילה נראה לי למישהו נפלט בטעות  בעצם עכשיו אני רואה שזה מופיא בבנר למעלה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]