פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דברים { שווים} שמצאתי ב-ebay |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דברים { שווים} שמצאתי ב-ebay (נקרא 2026 פעמים) |
הדפסה |
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 11, 2013, 08:38:03 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ר הראשון לא הבנתי מזה ובקרסים ליאנטיאס אני לא הייתי בוטח חייבים קרסים אמינות לגבי הדמויים אני קניתי זולים ולא משהו
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ר הראשון לא הבנתי מזה ובקרסים ליאנטיאס אני לא הייתי בוטח חייבים קרסים אמינות לגבי הדמויים אני קניתי זולים ולא משהו
יש לי את הראשון - זה זמזם כזה שכאשר יש דג הוא מצפצף , מוצר נחמד אבל טיפת מים פגעו בו וזהו לא עובד יותר
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ר הראשון לא הבנתי מזה ובקרסים ליאנטיאס אני לא הייתי בוטח חייבים קרסים אמינות לגבי הדמויים אני קניתי זולים ולא משהו [/qu האם אתה כותב על הקרסים מניסיון? אשמח לדעת
|
|
עריכה אחרונה: מאי 11, 2013, 08:33:33 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
תודה רבה (-:
את הזמזם האלקטרוני הזמנתי מזמן,דבר מצוין ופשוט
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בקשר לקרסים האם אתה כותב מניסיון ?מה זאת אומרת " צריך קרסים אמינות?" הייתי שמח. אם תוכל לנמק ולפרט את תשובתך
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2013, 15:01:58 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
בקשר הקרסים האם אתה כותב מניסיון מה זאת אומרת " צריך קרסים אמינות" הייתי שמח. אם תוכל לנמק ולפרט את תשובתך לא מזמן היה שירשור על קרסים לאינטיאס ואתה רשמת איזה קרסים אתה ממליץ ושל איזה חברות ופה זה נראה קרסים פשוטות או שלא שמת לב לחברה אתה אמרת שאתה קונה קרסים איכותיות
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דור ידידי קודם כל. Gamakatsu היא חברה יפנית שמתמחה ביצור קרסים היא נחשבת כאחת החברות המובילות והאמינות ביצור קרסים אתה צודק בזה שאני משתמש בקרסים איכותיות ו_gamakatsu היא אחת מהם מבחינתי owner דגם 50770 אוקטופוס תמיד תיהיה הקרס העדיפה אבל בגלל שהפסיקו לייצר אותה בגלל שהיא קטלנית מידיי אז הקרס שהכי דומה לה זו של gamakatsu 02419 שאותה לא ניתן להשיג בארץ יש גם את הקרסים של Vmc אבל לדעתי הקרסים של gamakatsu יותר טובים בגלל החוזק וחדות
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2013, 15:19:20 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אז טעות שלי לא שמתי לב שרשומה חברה קרה לי פעם במים מתוקים שאחרי שתי דגים של בערך 3 קילו נשברו הקרסים אז עם זה יקרה לי עם אינטיאס אני ירצה למות 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 13, 2013, 12:46:12 PM על ידי דור מזרחי
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על השיתוף שוקי 
|