פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שרשור היציאות לסופ"ש - מי יוצא לאן?! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שרשור היציאות לסופ"ש - מי יוצא לאן?! (נקרא 2065 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע סופ"ש... לשם שינוי תחזית אופטימית...  מי יוצא לדוג ואיפה?! מתאים לבנות קצת ציפיות...  ואולי גם לגלות שיש סיכוי לפגוש את מי מהחברים באיזה חוף, בכנרת או בלב ים.... מי שלא דג במקום סודי  - מוזמן לשתף היכן יהיה... ובכל מקרה- בהצלחה לכל חברי ISF שיוצאים לדוג בסופ"ש 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 02, 2013, 18:27:31 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
מגיע סופ"ש... לשם שינוי תחזית אופטימית...  מי יוצא לדוג ואיפה?! מתאים לבנות קצת ציפיות...  ואולי גם לגלות שיש סיכוי לפגוש את מי מהחברים באיזה חוף, בכנרת או בלב ים.... אני אסתפק בזרזור בין ערביים באזור בית ספר שדה-ראש הנקרה בשישי... אפילו היום אני אתן גיחה לנסות להוציא קצת קלמרי
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
דייג פתיונות לתוך הלילה לטרגוט טרכונים , לפני זריחה אולטרא לייט בנקודת הטרכונים הקבועה שלנו.
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כולי תקווה שיצא לפועל ולא יהיה חם מידי,כי אני לא תמיד מתפקד תחת חום כבד. לצאת לטרגט טוניות בז׳רזור מסירה ,ואולי גם גומברים,ואם יהיה זמן לבדוקאיזה נקודה בג׳יג לייט. נחיה ונראה מה יהיה. בכל מקרה בהצלחה לכולם.
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מגיע סופ"ש... לשם שינוי תחזית אופטימית...  מי יוצא לדוג ואיפה?! מתאים לבנות קצת ציפיות...  ואולי גם לגלות שיש סיכוי לפגוש את מי מהחברים באיזה חוף, בכנרת או בלב ים.... סוף סוף הגיע סוף השבוע וזה הזמן להירגע מכל הרעש והפיצוצים של השבוע אז יש כאלה שמטפסים על הרים יש כאלה שרוכבים בכבישים יש כאלו שמטיסים טיסנים אבל אני יהיה במקום הכי מרגיע שיש עם החכה האישה והילדים חמוש בבירות קרות ואבטיחים סוף שבוע רגוע לכולם
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
השבוע אני לא יוצא  אבא שלי באילת,שבוע הבא 100%
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מגיע סופ"ש... לשם שינוי תחזית אופטימית...  מי יוצא לדוג ואיפה?! מתאים לבנות קצת ציפיות...  ואולי גם לגלות שיש סיכוי לפגוש את מי מהחברים באיזה חוף, בכנרת או בלב ים.... מי שלא דג במקום סודי  - מוזמן לשתף היכן יהיה... ובכל מקרה- בהצלחה לכל חברי ISF שיוצאים לדוג בסופ"ש  אצלי כרגיל, כמעט כרגיל... יוצא עם גדי ביאכטה לטרולינג, עם עצירות לג'יגלייט.... והפעם מצטרפים אלינו חברי הפורום דוד שובל ושלמי....  יציאה ממעגן הקישון, הכיוון ראש כרמל ודרומה... אמורים לפגוש אי שם בים את עמיקו ושמוליק.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כולי תקווה שיצא לפועל ולא יהיה חם מידי,כי אני לא תמיד מתפקד תחת חום כבד. לצאת לטרגט טוניות בז׳רזור מסירה ,ואולי גם גומברים,ואם יהיה זמן לבדוקאיזה נקודה בג׳יג לייט. נחיה ונראה מה יהיה. בכל מקרה בהצלחה לכולם.
דוב, אם הכיוון זה טוניות והן לא ליד הבויות- ממליץ בחום לחתוך בטיסה צפונה, מעכו עד שבי ציון תמצא אותן... לפי הדוח של בוטו - הן שם בערימות... אם תגיעו לסביבת ראש כרמל - אנחנו שם... תהיה בקשר מחר בבוקר משעה 6 צפונה...  בהצלחה 
|
|
|
|
ofiro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
41
|
|
יששש איזה כיף סופש!!! כרגיל מחר בבוקר פותח את הסופש בים עם הסט אולטרא הולך לעשות טיול על החוף מה שבא ברוך הבא..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
הציוד שלי- לייט: graphitleader tiro 4-22 3000 shimano stradic ci4 אולטראלייט: major craft crostage rock fishing 0.5-7 1000 +shimano stradic ci4
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
ראשית כל..... שיהיה סופ״ש מהנה וממצא לכולם ומחר.....  מחר אני בים בתכנון טרולינג ובעיקר גיג לייט משופר....  למה משופר .... אז בע״ה תדעו מחר...... 
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אחלה שירשור
יוצא הרגע לדרום איפושהוא בין חיפה לעתלית.
דייג חוף עם הרבה אבל הרבה עוגות ועוגיות שתיה כיד המלך
ועוד כיופים .
שבת בוקר כנראה זרזור בבת גלים ודרומה
שבת שלום לכולם
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגענו ב 19:00 לחוף כרמל חוץ מקצת סרטנים מעצבנים אין שום דבר מיוחד או מעניין לילה טוב וסופ״ש נעים לכולם
|
|
|
|
|
העתק מהודעתו של רפי...... אצלי כרגיל, כמעט כרגיל... יוצא עם גדי ביאכטה לטרולינג, עם עצירות לג'יגלייט.... והפעם מצטרפים אלינו חברי הפורום דוד שובל ושלמי....  יציאה ממעגן הקישון, הכיוון ראש כרמל ודרומה... אמורים לפגוש אי שם בים את עמיקו ושמוליק....  [/quote] מאשר את דברי חברי המלומד...... וחסר לך שהפעם אני לא חוזר עם דגים  בהצלחה לכל החברים דוד שובל
|
|
עריכה אחרונה: מאי 02, 2013, 22:25:15 PM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הגענו ב 19:00 לחוף כרמל חוץ מקצת סרטנים מעצבנים אין שום דבר מיוחד או מעניין לילה טוב וסופ״ש נעים לכולם
הלילה עוד ארוך מורן.... מי יודע מה צופן הים להמשך...  אחלה שירשור
יוצא הרגע לדרום איפושהוא בין חיפה לעתלית.
דייג חוף עם הרבה אבל הרבה עוגות ועוגיות שתיה כיד המלך
ועוד כיופים .
שבת בוקר כנראה זרזור בבת גלים ודרומה
שבת שלום לכולם
שכחת לומר יצחק- "עם הרבה  מעולה...."  בהנאה ובהצלחה  יששש איזה כיף סופש!!! כרגיל מחר בבוקר פותח את הסופש בים עם הסט אולטרא הולך לעשות טיול על החוף מה שבא ברוך הבא..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
אופיר, אני מריח דוח טרחונים.... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|