בר כל הכבוד גם אני זוכר את עצמי מסתובב כילד בין הסלעים בחוף ודג את היצורים החמודים האלו, זמן יעבור ימים יגידו ואת עוד תהיה מגדולי הפורום ךכל שאלה אני כאן
אין איזה דוח של אולטרא?? ??
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
אלו דגי סלע כפי שכבר ציינו החברים ואין ממש מה לעשות בהם, בעיקר בגלל שהם קטנים מאד. לפעמים נתפסים גדולים ואולי אם יש כמות אז שווה להתעסק איתם. הם אינם כשרים כפי שציין מאמון...
אפשר להשתמש בהם כפיתיון , גם כפילה וגם שלמים. תפסתי עליהם סרגוסים ועל אחד גדול מאד היתה גם אכילה של גומבר שהשאירה חצי דג...
אולי הגיע הזמן להתנסות עם רולר...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
הבעיה היחידה איתם שהם אינם כשרים, מעבר לכך - מכל מי ששמעתי שאכל אותם, תיאר אותם כמעדן עם בשר רך ולבן כמו של לוקוסים. בעבר היו בעכו מס' דייגים שחיפשו אותם ספציפית עם חוטים בבורות, מה שכן - לא לקחו כאלה מתחת ל-15 ס"מ, כי זה פשוט כבר קטן מידי ואין יותר מידי מה לאכול בו.
כמו שמאמון אמר - בתור פיתיון, מפולטים - הם מעולים. אישית גם תפסתי על פילה שלהם סרגוסים מהחוף
בר כל הכבוד גם אני זוכר את עצמי מסתובב כילד בין הסלעים בחוף ודג את היצורים החמודים האלו, זמן יעבור ימים יגידו ואת עוד תהיה מגדולי הפורום ךכל שאלה אני כאן
אין איזה דוח של אולטרא?? ??
מאמין לי שעוד לא הלכתי לזרזרררררר אני מתתת
בקרוב, מצפה לדוח ותתחדש אחי
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."