הלל לטיפולך בזמנך החופשי

תודה
טוב אחרי שראיתי את הסרטון מה שהוא עושה שם
הוא מביא איתו סרדינים שישבו כבר במלח גס טוב טוב כמה חודשים שיגירו נוזלים
הוא מראה איך הוא מפריד אותם מהאידרה ומנקה את תכולת הקיבה ולוקח רק את הבשר.
אחר כך מוסיף חול מה שנותן את המשקל לפילוטה,הוא רק מוודא שאין עלים ואבנים גדולות.
(לכן עדיף חול ים קצת גס כמו בחופי אכזיב)
הוא יוצר עיסה הומוגנית ככה שאין יותר מידי חול שלא יתפרק ,ומוסיף קמח תירס כל פעם עד שמקבל את הסמיכות הרצויה כך שלא נדבק לידיים ולא מתפרק.
הלל תקן אותי אם אני טועה.
