פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   . |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: . (נקרא 2556 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
.
« ב- : אפריל 06, 2013, 20:05:03 PM » |
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 6/4/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | מרמיר (שישן מסורטט) | 8 | | | שרימפס - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 1 | |
הדו"ח:.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:03:20 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה רבה על התחזית 100 אחוז פגיעה,  חמש בבוקר מרינה עכו..  הסירה מתנדנדת חזק ושפריצים על השובר,  אומר לשותף נחכה לאור ראשון -אני רוצה לראות בעיניים,יורדים לקבינה מכינים קפה. שוב פותחים את הטבלט לתחזית,ומפה,אומר לשותף "ישירות לאורך החוף לתוך המפרץ" שם בטוח יהיה שקט יותר,הים גם ירד ונחזור על מפרשים עם הרוח המערבית,  מתחילה הזריחה ניגש לשובר של המרינה בחוץ מול החומות על הריף הגלים נשברים!!!  ,הרוח חלשה 'עד אפס רוח !!זה ברור הים ירד ויירגע,רק דייגי החסקות יוצאים לזרוק רשתות לאחר הסערה  mad3;ואנחנו כנראה המשוגעים היחידים במרינה  נכנסים לסירה משחררים חבלים ,המנוע בעבודה' מרעיש' והורס את האווירה,  שטים לנו דרומה לכיוון פתח נמל חיפה,המים בצבע שוקו, מרימים חלוץ מול קריית ים וממשיכים לגרור....עשבים ניילונים והרבה לכלוך,ואפילו תרומתי בובה לרשת דייג שפספסתי....  עולים לבויות הים יורד נקשרים אין סימני אכילות,משתחררים ויש לשדות המרמורים/טרכונים ,שם אוכלים קטנים,יצא דניס אחד ואיזה 8 מרמורים יפים ,עוברים לכיוון החוף לתורכית וחזרה לעכו בגרירה ארוכה בים השוקו,,,, ורגוע ,בקיצור יצא אחלה קפה היום יופי של דוח הבנתי שאתם עובדים עם מפרסית...אמרת גם שנקשרתם לבויות? אפשר פירוט באיזה שיטה אתם נקשרים וכמה צמוד אתם נקשרים אליה?
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לכם אילן יש ארוחונת חמודה המרמירים טעימים מאוד בטיגון העיקר יצאתם לים ונשמתם אוויר מלוח זה הכי חשוב.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
גם סירה וגם במזג אויר כזה ועוד עם ים כזה ג'יפה, תהיו בריאים  רק המחשבה על הים הזה כבר עושה לי גלים... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
את הקפה שלי אני אוהב עם שני בחישות ימינה ושתיים שמאלה  אוטוטו ראש כרמל על הפרק  תמשיך להתאמן עד אז על תיקוני דריפט  ותשאיר קצת דגי פתיון לעונה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:04:02 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מורגש אילן, מבחינתך מה שחשוב זה היציאה לים... ים שקוף או שוקו, שקט או גלי, יש או אין דגים, כל זה כבר זניח... אכן, כאשר הים עכור מידי- יש הרבה פחות תקיפות/אכילות... הוצאתם ארוחת צהרים זוגית וטוב לדעת שהמרמירים כאן... וכמובן- העיקר שנהניתם... 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ממה שהבנתי שעד עומק 15 פאדום ובמיוחד במפרץ המים עכורים מאד זה טוב ומצויין לדייגי רשתות העמידה אבל לא לנו דייגי פתיונות או טרולינג וכו" !! תודה על השיתוף איש  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מלכים  אהבתי והרבה 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח הבנתי שאתם עובדים עם מפרסית...אמרת גם שנקשרתם לבויות? אפשר פירוט באיזה שיטה אתם נקשרים וכמה צמוד אתם נקשרים אליה? [/quote] בקרבת כול בוייה יש מצוף קטן פלסטיק(מעוין) צהוב עם אוזן. משחילים את החבל באוזן ואת שני קצוות החבל ל"ברווז" יעני חבל 5 מטר- המרחק 2.5 מטר, לבוייה עצמה אני לא ניקשר בשלב זה ....ו.בטח בים גלי מה גם הבוייה עלולה לפרק לי את הסירה אבי לא שכחתי....  הגיעה החגורה למקל אלימות  [/quote] תודה על ההסבר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|