פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מגרד! מתי מתחיל העונה?!?!? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מגרד! מתי מתחיל העונה?!?!? (נקרא 5465 פעמים) |
הדפסה |
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
למקומות, מוכנים, ............  יש סיבה שאתה עובד בעיקר אם ברזלים ופחות עם בובות ? לפי דעתי יותר קל לכיס ועף רחוק יותר  לגבי המרחק אני מסכים אתך לגבי הכיס ממש לא זה נכון שבעלות של שלושה בגדלים כונים דמוי אחד אבל ברזלים הולכים לאיבוד פי שלוש כך שבסופו של דבר הנזק לכיס די דומה מה שרציתי לדעת זה עם העבודה בעיקר אם ברזלים זה ביגלל שיש איתם יותר תפיסות מאשר על בובות תאמת לפחות אצלי יותר על ברזלים כמו קפיות וניקלים ועל ג'יג סיליקון הרבה זמן לא ניסיתי אז אני לא יכול להגיד כלום
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
מקסימום הולכים לצלול הכל חוזר... צור מקצוען בצלילה  האמת יש חופים חולים כמו דוגה שיש דייג טוב בלי לחשוש מסלעים וצמחיה אבל השנה נראה לי יהיה באמת בעיה. טוב...שיפסיק כבר הגשם קיבינימט ואז נתחיל לגשש... אולי כדי להוסיף איקון של "מגרד" ?!?!?!
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מקסימום הולכים לצלול הכל חוזר... צור מקצוען בצלילה  האמת יש חופים חולים כמו דוגה שיש דייג טוב בלי לחשוש מסלעים וצמחיה אבל השנה נראה לי יהיה באמת בעיה. טוב...שיפסיק כבר הגשם קיבינימט ואז נתחיל לגשש... אולי כדי להוסיף איקון של "מגרד" ?!?!?! כבר ביליתי מספר פעמים בצלילות בירדן בכינרת והעונה עדיין לא התחילה 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2013, 22:17:03 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
מקסימום הולכים לצלול הכל חוזר... צור מקצוען בצלילה  האמת יש חופים חולים כמו דוגה שיש דייג טוב בלי לחשוש מסלעים וצמחיה אבל השנה נראה לי יהיה באמת בעיה. טוב...שיפסיק כבר הגשם קיבינימט ואז נתחיל לגשש... אולי כדי להוסיף איקון של "מגרד" ?!?!?! אני רק מקווה שלא יהיה גשם אבל יהיה קריר עוד שבוע כי אני חייב להוציא עוד כמה בורים מהכנרת
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו 
|
|
|
|
|
אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו  אין מצב אני זורק קסטמסטר לירדן הזולים עובדים מצויין וגם אלו שאני מכין לבד. מצד אחד אני מתבאס לזרוק דמויים לירדן, מצד שני בשביל מה קניתי אותם? יאלה שיתחילו כבר הדוחות!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו  אין מצב אני זורק קסטמסטר לירדן הזולים עובדים מצויין וגם אלו שאני מכין לבד. מצד אחד אני מתבאס לזרוק דמויים לירדן, מצד שני בשביל מה קניתי אותם? יאלה שיתחילו כבר הדוחות! אלון אפשר אולי תמונה ?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו  אין מצב אני זורק קסטמסטר לירדן הזולים עובדים מצויין וגם אלו שאני מכין לבד. מצד אחד אני מתבאס לזרוק דמויים לירדן, מצד שני בשביל מה קניתי אותם? יאלה שיתחילו כבר הדוחות! אלון אפשר אולי תמונה ? אומנם לא הניקלים של אלון אבל קבל מדריך מצולם להכנת ניקלים http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=4980.0
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2013, 21:06:44 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו  אין מצב אני זורק קסטמסטר לירדן הזולים עובדים מצויין וגם אלו שאני מכין לבד. מצד אחד אני מתבאס לזרוק דמויים לירדן, מצד שני בשביל מה קניתי אותם? יאלה שיתחילו כבר הדוחות! אלון אפשר אולי תמונה ?  זה ממש פשוט...
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
כל פעם שהמים מתחממים טיפה בא גשם  אני עובד יותר עם "ברזלים" ואז כמובן יש יותר תפיסות עליהם. ואכן, הם "עפים" יותר רחוק. בעונה כשהכל הולך, אני עובד גם עם דמויים. משתמש בהם יותר בירדן, שם הדמויים אובדים בכמויות. שנה שעברה ביום אחד בגשר אריק הלכו לי 3 קסט מסטר וספינר. ונכון גם ,שבעיקרון, לא מוכן לשלם עשרות שקלים לדמוי. בסוף שבוע בכינרת, חייב, פתיונות, ז'ירז'ור, משהו  זה עוד כלום אני מכיר בנאדם שביום אחד איבד את כל הארסנל שלו בירדן  (מישה  )
|
|
|
|
|
צור אני רואה שמשהו עשה הרבה שעות "שופינג" באיי.ביי  יאללה מחכה כבר ליום שיש לי פגישות בצפון כדי לנסות את העסק 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור אני רואה שמשהו עשה הרבה שעות "שופינג" באיי.ביי  יאללה מחכה כבר ליום שיש לי פגישות בצפון כדי לנסות את העסק  אני לא יודע מה איתך אבל נראה לי שבסופ''ש הקרוב אני נותן גיחה לאגם הגדול
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|