שלב ראשון, פילוט מהיר החוסך את קיסקוס הדגים ונקיון הקרביים
דוגמה לשיטת הפילוט בסירטון הבא:
שלב שני, חיתוך עצמות בית החזה ונשארים עם פילה דג נקי מעצמות
לתוך שקית ניילון נקייה, להכניס קמח, מלח, פלפל שחור ומעט כמון.
להכניס את הפילטים לשקית הניילון ולנער בעדינות עד שיכוסו בקמח המתובלן.
בקערית לשבור שתי ביצים ולטרוף היטב.
להכין צלחת שטוחה עם פרורי לחם
לחמם שמן במחבת
להוציא פילט מהשקית לנער מעט, לטבול בביצה להוציא לגלגל בפירורי הלחם ולמחבת.
לטגן עד שפרורי הלחם מזהיבים (כדקה עד שתי דקות) ולהפוך לעוד כחצי דקה
מתקבלים אצבעות דגים קריספיים, טעימים ועסיסיים
לאכול עם סלט יקרות וכוסית אוזו
בתיאבון