פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   אנטיאסים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: אנטיאסים (נקרא 2479 פעמים) |
הדפסה |
|
Egozi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
אנטיאסים
« ב- : נובמבר 08, 2012, 11:34:11 AM » |
|
היי,קניתי לפני יומיים סט על חיי,מצטער שא יכול להעלות תמונות הפלאפון נהרס בקיצור רציתי לדעת אם זה בסדר לתפוס דג טלויזיה נניח ולתפור אותו לקרס,ובאיזה חופים בתל אביב אתם ממליצים לדוג? אני רוצה אנטיאסים!! הם בכל החופים? או שיש כאלה שהם יותר משוטטים בהם? אפשר לתפוס מהחוף או עדיף מהשובר? כל טיפ אפשרי ממש יעזור לי! אני בן 17 ומגיל 4 התחלתי לדוג כשהדג הראשון שלי זה היה קרפיון 3 קילו בפארק הלאומי כשבכיתי לרוסי אחד שיתן לי לדוג עכשיו החלטתי להפסיק עם הדגים הקטנים ולהתחיל להתמקצע! כל טיפ יעזור ותודה מראש
|
|
|
|
|
קודם כל אינטיאס זה מהשוברים כמו הילטון \מציצים \ רידינג ... עכשיו אינטיאס הפיתיון המועדף זה סבידה שלמה וחיה על 2 קרסים יפות ... עכשיו אפשר גם לשלוח קלמרי או טרכון או אוטאוט קטן .. זה עניין של ניסיון ... ככל שהפיתיון חיי יותר ומוצג בצורה יפה יותר במים יהיה לך סיכוי גדול יותר לתפוס אותו .. הדג טלווזיה כפיתיון מתאים יותר ללברקים \ לוקוסים ואולי גומברים ...
בהצלחה בהמשך
גל
|
-------------------------------
Catch & Realse
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
קודם כל ברוך הבא לפורום. נשמח אם תספר לנו קצת על עצמך ואיך קוראים לך. לגבי עצות- אני בטוח שתקבל תשובות מהמקצוענים בקרוב 
|
|
|
|
Egozi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל אינטיאס זה מהשוברים כמו הילטון \מציצים \ רידינג ... עכשיו אינטיאס הפיתיון המועדף זה סבידה שלמה וחיה על 2 קרסים יפות ... עכשיו אפשר גם לשלוח קלמרי או טרכון או אוטאוט קטן .. זה עניין של ניסיון ... ככל שהפיתיון חיי יותר ומוצג בצורה יפה יותר במים יהיה לך סיכוי גדול יותר לתפוס אותו .. הדג טלווזיה כפיתיון מתאים יותר ללברקים \ לוקוסים ואולי גומברים ...
בהצלחה בהמשך
גל
אין לי איך להשיג סבידה אני לא מצליח לג'רג'ר אותם ואני לא רוצה להיות תלוי בזה.. אין עוד פתיון שהם אוהבים? ואפשרי לתפוס אותם עם קרס אחת? יש לי קרסים גדולות מאד ,אני חושב 9\0 קודם כל ברוך הבא לפורום. נשמח אם תספר לנו קצת על עצמך ואיך קוראים לך. לגבי עצות- אני בטוח שתקבל תשובות מהמקצוענים בקרוב  תודה  קוראים לי אור ואין לי כלכך מה לספר חוץ משאני חולה דייג 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסים
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםמה שהוא אמר 
|
|
|
|
Egozi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםקראתי ועזר לי ,אבל עדיין העדפתי תגובות גולשים בנוסף
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםקראתי ועזר לי ,אבל עדיין העדפתי תגובות גולשים בנוסף אף אחד לא יכתוב פה את כל המאמר בהודעה. אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע למאמר, או בנוגע להתנסות כזו או אחרת שהייתה לך בשטח, אתה יותר ממוזמן להעלות אותן. כבר אני אומר, זו אחת משיטות הדיג שלא מתאפיינות בתחושת קייטנה. מדובר בעבודה קשה, לילות שלמים ללא שינה, ובסופו של דבר אם מתמידים וצוברים מספיק שעות ים, מוציאים דגים. בהצלחה ואל תשכח לדווח לנו על חוויותיך בשטח!
|
|
|
|
Egozi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםקראתי ועזר לי ,אבל עדיין העדפתי תגובות גולשים בנוסף אף אחד לא יכתוב פה את כל המאמר בהודעה. אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע למאמר, או בנוגע להתנסות כזו או אחרת שהייתה לך בשטח, אתה יותר ממוזמן להעלות אותן. כבר אני אומר, זו אחת משיטות הדיג שלא מתאפיינות בתחושת קייטנה. מדובר בעבודה קשה, לילות שלמים ללא שינה, ובסופו של דבר אם מתמידים וצוברים מספיק שעות ים, מוציאים דגים. בהצלחה ואל תשכח לדווח לנו על חוויותיך בשטח! תודה רבה  לא התכוונתי שיכתבו את כל המאמר אבל ראית,למשל שאלתי על חופים מסויימים ואמרו לי מציצים שזה מצוין כי אני מת על חוף מציצים,ובקשר ללא לישון בלילה זאת לא בעיה ,אני מכור לזה ואני לא סובל אף פעם במשהו שקשור לדייג גם אם אני לא תופס כלום אני כמעט לא מתבאס אף פעם כי אני פשוט אוהב את זה
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםקראתי ועזר לי ,אבל עדיין העדפתי תגובות גולשים בנוסף אף אחד לא יכתוב פה את כל המאמר בהודעה. אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע למאמר, או בנוגע להתנסות כזו או אחרת שהייתה לך בשטח, אתה יותר ממוזמן להעלות אותן. כבר אני אומר, זו אחת משיטות הדיג שלא מתאפיינות בתחושת קייטנה. מדובר בעבודה קשה, לילות שלמים ללא שינה, ובסופו של דבר אם מתמידים וצוברים מספיק שעות ים, מוציאים דגים. בהצלחה ואל תשכח לדווח לנו על חוויותיך בשטח! תודה רבה  לא התכוונתי שיכתבו את כל המאמר אבל ראית,למשל שאלתי על חופים מסויימים ואמרו לי מציצים שזה מצוין כי אני מת על חוף מציצים,ובקשר ללא לישון בלילה זאת לא בעיה ,אני מכור לזה ואני לא סובל אף פעם במשהו שקשור לדייג גם אם אני לא תופס כלום אני כמעט לא מתבאס אף פעם כי אני פשוט אוהב את זה
אהבתי את החלק שהדגתי בציטוט שלך... אבל תרשה לי לומר - חכה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2012, 17:33:24 PM על ידי ינון לשם
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק! המילה מגיעה מהשפה הערבית ככל הנראה, אף על פי שזה נשמע לגמרי יווני. אולי הייתה השפעה בעבר והיא השתרשה בערבית. בכל מקרה, סביב הים התיכון הדג הזה נקראה סריולה בדרך כלל. בכל מקרה, מצאתי על הדרך אתר נהדר על דגים - היתרון, הוא נותן את השמות הלא פורמאליים של הדגים בכל השפות. http://www.flmnh.ufl.edu/fish/Gallery/Descript/GreaterAmberjack/GreaterAmberjack.html פה יש הרבה חומר קריאה על אינטיאסים. אגב, הדג מגיע לבגרות מינית רק כעבור 4-5 שנים. גיל מקסימאלי הוא 17 שנה.
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
קריאה על אינטיאסים. אגב, הדג מגיע לבגרות מינית רק כעבור 4-5 שנים. גיל מקסימאלי הוא 17 שנה. [/quote] תלוי באיזה גיל הם נמצאים ליד הסירה של מאמון 
|
|
|
|
|
בדיוק בשביל שאלות כאלה יש את מאמר האינטיאסים שנכתב על ע"י טל. מאמר האינטיאסיםקראתי ועזר לי ,אבל עדיין העדפתי תגובות גולשים בנוסף אף אחד לא יכתוב פה את כל המאמר בהודעה. אם יש לך שאלות ספציפיות בנוגע למאמר, או בנוגע להתנסות כזו או אחרת שהייתה לך בשטח, אתה יותר ממוזמן להעלות אותן. כבר אני אומר, זו אחת משיטות הדיג שלא מתאפיינות בתחושת קייטנה. מדובר בעבודה קשה, לילות שלמים ללא שינה, ובסופו של דבר אם מתמידים וצוברים מספיק שעות ים, מוציאים דגים. בהצלחה ואל תשכח לדווח לנו על חוויותיך בשטח! תודה רבה  לא התכוונתי שיכתבו את כל המאמר אבל ראית,למשל שאלתי על חופים מסויימים ואמרו לי מציצים שזה מצוין כי אני מת על חוף מציצים,ובקשר ללא לישון בלילה זאת לא בעיה ,אני מכור לזה ואני לא סובל אף פעם במשהו שקשור לדייג גם אם אני לא תופס כלום אני כמעט לא מתבאס אף פעם כי אני פשוט אוהב את זה אני נמצא הרבה במציצים אז דבר איתי אולי אני יוכל לעזור לך על השובר
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|