פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   טיזינג: מקצה מרכז , הצפונים העלו גבוה את רף המשקל וההטלות |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: טיזינג: מקצה מרכז , הצפונים העלו גבוה את רף המשקל וההטלות (נקרא 5770 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
אני מההתחלה אמרתי שהמנהלים גם צריכים להשתתף אתה זה ששללת . סקוויד אני מאמין שאף אחד לא יצליח לעבור אותך ראינו את צורת הזריקה שלך . אני יותר מאשמח שאתה תזכה . אבל אם תחליטו שהמנהלים לא משתתפים אז חבל על הטיל ששלחת
תודה סער  רפי ואני החלטנו שאשתתף עוד לפני שהטלתי - זה נאמר במקום, אבל כנראה שהיינו צריכים לצעוק את זה. זה מקצה טכני לחלוטין בו כל אחד מביא לידי ביטוי את יכולותיו הטכניות אל מול עיני כולם. ממתי מנהלים משתתפים בתחרויות וגם יכולים לזכות? עד היום השתתפות מנהלים היתה מותרת אבל ללא אפשרות זכייה. אמנם אין התייחסות לעניין בתקנון של התחרות אבל לפי סעיף 10 בתקנון, מנהלי פורום שיהיו נוכחים בתחרות ישמשו כשופטים. לפי סעיף 14 , כול שינוי בתקנון מחוייב בהודעה מסודרת ואם אין כזה , התקנון שקיים עד 24 שעות לפני התחרות, הוא שקובע... מצטער חבר, 138 מטר זו בהחלט זריקה מרשימה ואין ספק שהיא מציבה דוגמה ואתגר אבל לא יותר מזה. ממתי הוא מנהל ? איפה הכוכבים שלו ? 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
הבחור זרק הכי רחוק מכולם 138 מטר זה תוצאה מכובדת ביותר למה שהוא לא ישתתף מגיע לו  אלה אם כן מישהו יעבור אותו במקצה מרכז אז אין שום סיבה שלא יזכה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אני מההתחלה אמרתי שהמנהלים גם צריכים להשתתף אתה זה ששללת . סקוויד אני מאמין שאף אחד לא יצליח לעבור אותך ראינו את צורת הזריקה שלך . אני יותר מאשמח שאתה תזכה . אבל אם תחליטו שהמנהלים לא משתתפים אז חבל על הטיל ששלחת
תודה סער  רפי ואני החלטנו שאשתתף עוד לפני שהטלתי - זה נאמר במקום, אבל כנראה שהיינו צריכים לצעוק את זה. זה מקצה טכני לחלוטין בו כל אחד מביא לידי ביטוי את יכולותיו הטכניות אל מול עיני כולם. ממתי מנהלים משתתפים בתחרויות וגם יכולים לזכות? עד היום השתתפות מנהלים היתה מותרת אבל ללא אפשרות זכייה. אמנם אין התייחסות לעניין בתקנון של התחרות אבל לפי סעיף 10 בתקנון, מנהלי פורום שיהיו נוכחים בתחרות ישמשו כשופטים. לפי סעיף 14 , כול שינוי בתקנון מחוייב בהודעה מסודרת ואם אין כזה , התקנון שקיים עד 24 שעות לפני התחרות, הוא שקובע... מצטער חבר, 138 מטר זו בהחלט זריקה מרשימה ואין ספק שהיא מציבה דוגמה ואתגר אבל לא יותר מזה. תודה גיא אני חייב לציין שתגובתך מעלה בי חוסר נוחות מסויים דווקא משום שאתה כותב אותה. כפי שידוע לך, אני כבר לא מנהל ועל סימני הדרגות כבר מזמן וויתרתי. אקדים את תשובתך העוקצנית הבאה ואודה שכאחד המייסדים יש לי כמה לחצנים במסך שלחברים וגם לך כמנהל לשעבר כבר אין, וכן, אני בהחלט שותף פעיל בהתוויית דרכו של האתר ובמימון פעילויותיו, אבל, שוב, מי כמוך יודע שאיני עושה בלחצנים שימוש ומי כמוך יודע מה רבה השקעתי באתר. כל עוד הזוכים במבצע, תחרות ו/או הפעילות של הפורום נקבעו ע"י הצבעה ובחירת החברים/ההנהלה - לא ראוי שמנהלים ישתתפו, אבל כשמדובר בתחרות שהזוכה נקבע על פי ביצוע או תוצאה מדידה אין סיבה שגם מנהל לא ישתתף, הרי בסיטואציה כזו, מה היתרון של מנהל על חבר פורום? למה השתתפתי? - כי אני אוהב את זה ונהנה מזה, וכחבר פורום יש לי זכות לעשות זאת בדיוק כמו שלך יש זכות (שלא ניצלת) לעשות כך, וגם יש לי סיבות משלי למה אני מעדיף שהתוצאה שלי תשאר בשלב זה על הלוח, איני מבין זה כל כך מטריד אותך עד כדי כך שטרחת לנתח את התקנונים ולכתוב תגובה כה עוקצנית...  אבל אם תרצה, אענה בפרטי - לשאלה האם אני עומד לזכות יש להמתין עד למקצה במרכז ולשאלה שכנראה מטרידה אותך יותר: מה אעשה אם אזכה - תצטרך להמתין. אכן התוצאה אולי נאה ואולי מאתגרת, אבל אני משוכנע שהחברים במרכז ישברו אותה בנקל. אני לא מתכוון להתנצח איתך מעל גבי הפורום ולכן תחסוך ממני את תשובתך, לו היית מגיע לתחרות והיית נוכח במקום ואולי חש נפגע מהתנהלותי הייתי חש צורך לדון איתך בדברים אולם העדרותך חוסכת זאת ממני.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2012, 02:38:33 AM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
להגיד לכם את האמת לי אין בעיה בכלל שמנהלים יהיו שותפים לזכיה בכיף . גם אתם חלק מהפורום אני אמרתי את זה מזמן במיוחד אייל . אני לא חושב בגלל שיש מנהלים באתר אסור להם להשתתף בתחרויות של הפורום אולי באמת הגיע הזמן לשנות את התקנון של הפורום שמנהלים יהיו שותפים לתחריות זה שיש מנהלים לא אומר שהם יותר טובים מחברים בפורום כולנו שווים וכולנו בסופו של דבר חבריי פורום
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אייל זכה בתחרות רק בזכות הכישורים שלו , לא יודע מה פסול בזה.  וחוץ מזה אחרי שכל המנהליים משקיעים כל כך הרבה מחשבה וזזמן לפני כל פעילות, אני לא רואה משהו פסול בזה שהמנהלים ישתתפו בהגרלות , כולנו מכירים כל אחד ואחד מהמנהלים ויודעים שאין מצב שמישהו ירמה לטובתו בהצבעות.
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
הורוביץ אני איתך 
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
מורן ג.
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו שנאמר ועל פי דעתי האישית אין שום סיבה שבתחרויות גם המנהלים לא ישתתפו ואם ע״פ התקנון הנושא לא תקין אז אולי יש מקום לשנותו. לסקווידי כמו לשאר המנהלים יש עבר עשיר ומקצוענות שנרכשה לאורך שנים ארוכות ובתחרויות זה המקום להראות,להוכיח ולהנציח את פרי עמלם. בייחוד במקצה שכזה שאין עוררין או חס וחלילה מקום לרמייה אלא עובדות מוכחות קבל עם ודייגים. שבוע טוב ופורה לכולם גם למנהלים 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
צודקים החברה שאין זה פסול שהמנהלים ישתתפו בתחרות כלשהי הדגש על ישתתפו ולא על יזכו !! ואפילו אם זכו בפועל וביושר ומתוך כישורים שיש להם אותם רכשו עם הזמן ועם הרבה נסיון זה קרה קורה ויקרה בעתיד ואנו המנהלים חרטנו על דגלנו שכן להשתתף אבל לא לקבל את הפרס את הפרס נעדיף להשאיר לאחד החברים ( השני לצורך העניין הופך לראשון ) וכל זה על מנת לתת לכלל החברים ולעודד בכלל במפגש הראשון של הפורום שהיה בנהריה בחסות יוסי סרגוס הייתה הגרלה והמון מנהלים זכו בהגרלה ואת הפרס תרמו לטובת החבר הבא בתור וזה שעלה בהגרלה כנ"ל גם במפגש במעגן היו זכיות כאלה והיה וויתור מצידם של המנהלים לטובת החברים מדבר בשמי ולא בשם המנהלים ואת מה שרשמתם מעריך מאד ואני בטוח כל המנהלים מעריכים מאד אישית מעדיף שכך ישאר המצב..מותר להשתתף אבל את הפרס משאירים בשטח לטובת החברים זו דרכו של הפורום הזה  ועדיף שכך ישאר !!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 04, 2012, 09:58:40 AM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
צודקים החברה שאין זה פסול שהמנהלים ישתתפו בתחרות כלשהי הדגש על ישתתפו ולא על יזכו !! ואפילו אם זכו בפועל וביושר ומתוך כישורים שיש להם אותם רכשו עם הזמן ועם הרבה נסיון זה קרה קורה ויקרה בעתיד ואנו המנהלים חרטנו על דגלנו שכן להשתתף אבל לא לקבל את הפרס את הפרס נעדיף להשאיר לאחד החברים ( השני לצורך העניין הופך לראשון ) וכל זה על מנת לתת לכלל החברים ולעודד בכלל במפגש הראשון של הפורום שהיה בנהריה בחסות יוסי סרגוס הייתה הגרלה והמון מנהלים זכו בהגרלה ואת הפרס תרמו לטובת החבר הבא בתור וזה שעלה בהגרלה כנ"ל גם במפגש במעגן היו זכיות כאלה והיה וויתור מצידם של המנהלים לטובת החברים מדבר בשמי ולא בשם המנהלים ואת מה שרשמתם מעריך מאד ואני בטוח כל המנהלים מעריכים מאד אישית מעדיף שכך ישאר המצב..מותר להשתתף אבל את הפרס משאירים בשטח לטובת החברים זו דרכו של הפורום הזה  ועדיף שכך ישאר !! חברים, לאור חוסר הבהירות שנוצר אז הגיע הזמן להבהיר- כדי למנוע חוסר בהירות ואי הבנות. כפי שציין מאמון, מנהלים משתתפים ויכולים להשתתף בתחרויות והגרלות- כפי שהשתתפו בעבר, אך אינם זוכים בפרסים ואינם לוקחים פרסים - כך היה עד היום. כך גם בתחרות הזו!!!! המנהלים הם גם חברי פורום, וכחברים מותר להם הרי לחוות את החוויה ולהנות ממנה- חווית ההשתתפות בפעילות ובתחרות ככל אחד מהחברים... סקוויד אוהב להטיל- כפי שהוא ציין, וגם מטיל מצויין יש להודות... טרם התחרות שוחחנו על כך- סקוויד רצה להשתתף וזכותו להשתתף... כוונתו היתה ברורה וכך גם סוכם מראש: *גם אם יזכה במקום הראשון - הפרס של הזכייה במקום הראשון יועבר לזוכה במקום השני, הזוכה במקום שלישי- יקבל את הפרס של הזכייה במקום השני. *אם יזכה במקום השני- הפרס של המקום השני יועבר אל מי שהגיע למקום השלישי. למען הסר ספק, שוחחתי עם סקוויד פעם נוספת לפני שהעליתי תגובה זו- ווידאתי איתו שאכן כך הם פני הדברים, כך סוכם וזה מה שיהיה. כעת הכל ברור ונראה שבזה הובהר העניין. מקווה ומאמין שאצליח להתפנות היום כדי להעלות את סיכום המפגש מהזווית שלי- בצירוף תמונות כמובן.... 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
צודקים החברה שאין זה פסול שהמנהלים ישתתפו בתחרות כלשהי הדגש על ישתתפו ולא על יזכו !! ואפילו אם זכו בפועל וביושר ומתוך כישורים שיש להם אותם רכשו עם הזמן ועם הרבה נסיון זה קרה קורה ויקרה בעתיד ואנו המנהלים חרטנו על דגלנו שכן להשתתף אבל לא לקבל את הפרס את הפרס נעדיף להשאיר לאחד החברים ( השני לצורך העניין הופך לראשון ) וכל זה על מנת לתת לכלל החברים ולעודד בכלל במפגש הראשון של הפורום שהיה בנהריה בחסות יוסי סרגוס הייתה הגרלה והמון מנהלים זכו בהגרלה ואת הפרס תרמו לטובת החבר הבא בתור וזה שעלה בהגרלה כנ"ל גם במפגש במעגן היו זכיות כאלה והיה וויתור מצידם של המנהלים לטובת החברים מדבר בשמי ולא בשם המנהלים ואת מה שרשמתם מעריך מאד ואני בטוח כל המנהלים מעריכים מאד אישית מעדיף שכך ישאר המצב..מותר להשתתף אבל את הפרס משאירים בשטח לטובת החברים זו דרכו של הפורום הזה  ועדיף שכך ישאר !! חברים, לאור חוסר הבהירות שנוצר אז הגיע הזמן להבהיר- כדי למנוע חוסר בהירות ואי הבנות. כפי שציין מאמון, מנהלים משתתפים ויכולים להשתתף בתחרויות והגרלות- כפי שהשתתפו בעבר, אך אינם זוכים בפרסים ואינם לוקחים פרסים - כך היה עד היום. כך גם בתחרות הזו!!!! המנהלים הם גם חברי פורום, וכחברים מותר להם הרי לחוות את החוויה ולהנות ממנה- חווית ההשתתפות בפעילות ובתחרות ככל אחד מהחברים... סקוויד אוהב להטיל- כפי שהוא ציין, וגם מטיל מצויין יש להודות... טרם התחרות שוחחנו על כך- סקוויד רצה להשתתף וזכותו להשתתף... כוונתו היתה ברורה וכך גם סוכם מראש: *גם אם יזכה במקום הראשון - הפרס של הזכייה במקום הראשון יועבר לזוכה במקום השני, הזוכה במקום שלישי- יקבל את הפרס של הזכייה במקום השני. *אם יזכה במקום השני- הפרס של המקום השני יועבר אל מי שהגיע למקום השלישי. למען הסר ספק, שוחחתי עם סקוויד פעם נוספת לפני שהעליתי תגובה זו- ווידאתי איתו שאכן כך הם פני הדברים, כך סוכם וזה מה שיהיה. כעת הכל ברור ונראה שבזה הובהר העניין. מקווה ומאמין שאצליח להתפנות היום כדי להעלות את סיכום המפגש מהזווית שלי- בצירוף תמונות כמובן....  אני לא בדקתי מול סקויד אבל מהיכרות אישית לבנאדם וכמה מוכן לתרום לחברי הפורום  הייתי בטוח מהתשובה ...מישהו אמר " לפנק " !! 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף על זה...
יאללה, יש תחרות נוספת בפתח, הרף כבר נקבע מבחינת גודל הדגים ומרחקי ההטלה ועכשיו הכל בידיים שלכם.
אם זה לא היה ברור - אישית - מאוד אשמח אם ה'רף' שקבעתי ישבר כבר בהטלה הראשונה ולמרות שלא כולנו דני מוסקופ, בעצם אף אחד מאיתנו אינו דני מוסקופ, עדיין ראוי שנטיל רחוק יותר מ 138 מ'.
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|