פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   נתן לי טיזר... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: נתן לי טיזר... (נקרא 1937 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יציאה לילית מאוחרת עם יצחק וטל שהסתיימה בגומברגיבור שנתן מופע לולייני והתחמק תוך כי קפיצה מדהימה 3 מטר מקו החוף.... נשבע לכם שכבר רצו לי מתכונים בראש - אבל איך אומרים: ITS AIN'T OVER TILL THE FAT LADY SINGS והפעם היא רק נתנה חימום למיתרי הקול... ה'מניוק' נתן לי טיזר למה שיכול היה ליהיות ארוחת השבת.
בהמשך 2 סרגוסים שיצאו מהעומק על תלאי אמנזיה 15 ליב' באורך של מטר וקרס מידה 5 עליה מולבשת רצועת קלמרי ארוכה.
חוצמיזה - צחוקים, וקפה
אגב, כבר קר שם בחוץ - אז תתלבשו בהתאם.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד.. בקרוב יעלה עם דו"ח ארוך גם מהצד שלנו (המתוקים) 
|
-------------------------------
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דיווח אייל, פעם הבאה הוא שלך עם איזה ריג אתה עובד לגומברים? עם איזה פתיון? ובאיזה אזור? שבוע מבורך 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דיווח אייל, פעם הבאה הוא שלך עם איזה ריג אתה עובד לגומברים? עם איזה פתיון? ובאיזה אזור? שבוע מבורך  זה הריג:  על הריג אני מוסיף קרס 2/0 או 3/0, מאבטח עם חוט אלסטי ומטיל איזור חולי עם סלע על קו המים פתיון - פילה בורי כמובן מומלח.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דיווח אייל, פעם הבאה הוא שלך עם איזה ריג אתה עובד לגומברים? עם איזה פתיון? ובאיזה אזור? שבוע מבורך  זה הריג: בארבעת היציאות האחרונות אני משתמש בשנים כאלה - אחד על כל מקל. הגומבר האחרון יצא על ריג כזה.  על הריג אני מוסיף קרס 2/0 או 3/0, מאבטח עם חוט אלסטי ומטיל איזור חולי עם סלע על קו המים פתיון - פילה בורי כמובן מומלח.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
3 דייגים
2 בשאנטי בירבורים וקפה
1 בפעילות מסיבית מסביב לחקות בנית ריגים תפירות ועוד
מה הפלא סקוויד הוציא אנחנו נאדה
איך אמר סקוויד צחוקים וקפה וגם על הדרך קניתי אמנזיה אצל סקוויד
בדרך חזרה עצירה בעכו יצא קלמר בודד שאירח לי חברה עד הבית
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דיווח אייל, פעם הבאה הוא שלך עם איזה ריג אתה עובד לגומברים? עם איזה פתיון? ובאיזה אזור? שבוע מבורך  זה הריג: בארבעת היציאות האחרונות אני משתמש בשנים כאלה - אחד על כל מקל. הגומבר האחרון יצא על ריג כזה.  על הריג אני מוסיף קרס 2/0 או 3/0, מאבטח עם חוט אלסטי ומטיל איזור חולי עם סלע על קו המים פתיון - פילה בורי כמובן מומלח. האימפקט האגדי תוכל לתת לי בבקשה את דגם הקרס אותה אתה מחבר? האם מדבור בסירקל? מצטער שאני חופר, יצא לי בנתיים ניסיון אחד איתו ומקווה לפחות להצליח כמוך תודה רבה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יופי של דיווח אייל, פעם הבאה הוא שלך עם איזה ריג אתה עובד לגומברים? עם איזה פתיון? ובאיזה אזור? שבוע מבורך  זה הריג: בארבעת היציאות האחרונות אני משתמש בשנים כאלה - אחד על כל מקל. הגומבר האחרון יצא על ריג כזה.  על הריג אני מוסיף קרס 2/0 או 3/0, מאבטח עם חוט אלסטי ומטיל איזור חולי עם סלע על קו המים פתיון - פילה בורי כמובן מומלח. האימפקט האגדי תוכל לתת לי בבקשה את דגם הקרס אותה אתה מחבר? האם מדבור בסירקל? מצטער שאני חופר, יצא לי בנתיים ניסיון אחד איתו ומקווה לפחות להצליח כמוך תודה רבה  תרשה לי להרוס לך את האשליה... אין קרס לגומברים כמו שאין קרס לטרחונים או קרס לסרגוסים.... רשמתי את המידה - 0/2 - 0/3 אבל מה אני דורש: אני מחפש קרס חדה מאוד לרוב שהשפיץ מעט כפוף פנימה (מעט) מפתח רחב (כי הפתיון עבה) אני משתמש בחוט האלסטי כי לשמר את המצב של הפתיון כך שהקרס תשאר בולטת תמיד - הנה טיפ. במיים המלוחים יהיה איבוד נוזלים מהבשר של הבורי אך לא מהעור כמובן, מה שיגרום להתקפלות הפתיון לצורת קשת או האו U כך שהבשר בתוך ה U והעור מבחוץ ולכן חשוב שהקרס תבלוט מתוך העור החוצה ולא מהצד של הבשר - אם הקרס תבלוט מהצד של הבשר יש סיכוי שהיא תכוסה ובתקיפה הסיכוי שהדג יפלוט גבוה יותר לעומת המצב שהיא בולטת מהעור. הפעם השתמשתי בקרס לג'יג לייט - גמקטסו 510 אבל הרבה קרסים אחרות כבר עבדו והוציאו. אל תחפש שם מפואר - חפש מבנה מתאים ועיצוב קרס שיהיה נכון ליישום. אם הייתי שם דג חי הייתי משתמש בקרס במידה מתאימה לעובי הדג אבל שלא מכופפת פנימה אלא שפיץ ישר. בהצלחה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2012, 22:35:01 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תודה על התגובה אייל, בהחלט חידשת לי האם מדובר על קרס צוואר ארוך?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובה אייל, בהחלט חידשת לי האם מדובר על קרס צוואר ארוך?
הפעם זו קרס עם צוואר קצר.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל ,קמעט לא נחשב ידידי  לא נורא פעם הבאה ,עם ריג כבה היית ממליץ לעבוד עם קרס סירקל? עוד משהו אני אדבר איתך אני רוצה אמנזיה אדום אדום ככל הנראה 2 מידות אבל אני אדבר איתך מתישהו השבוע. תודה ושבוע טוב
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל ,קמעט לא נחשב ידידי  לא נורא פעם הבאה ,עם ריג כבה היית ממליץ לעבוד עם קרס סירקל? עוד משהו אני אדבר איתך אני רוצה אמנזיה אדום אדום ככל הנראה 2 מידות אבל אני אדבר איתך מתישהו השבוע. תודה ושבוע טוב לא ניסיתי עם סירקל עדיין 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אייל ,קמעט לא נחשב ידידי  לא נורא פעם הבאה ,עם ריג כבה היית ממליץ לעבוד עם קרס סירקל? עוד משהו אני אדבר איתך אני רוצה אמנזיה אדום אדום ככל הנראה 2 מידות אבל אני אדבר איתך מתישהו השבוע. תודה ושבוע טוב לא ניסיתי עם סירקל עדיין  סקויקי הוא טבח חובב לכן הוא, אינו משתמש אם סיר-קל אלה אם סיר-כבד
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בהמשך 2 סרגוסים שיצאו מהעומק על תלאי אמנזיה 15 ליב' באורך של מטר וקרס מידה 5 עליה מולבשת רצועת קלמרי ארוכה.
מעל או מתחת למשקולת ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|