shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מסתבר שאצלך יש גם פעילות בדרך לירדן  עוף מדהים! חבל שלא צילמת מהצד  גיא העיט היה בסטרס נוראי וסביר להניח שגם סבלה מכאבים איומים כתוצאה מהשבר הפתוח שהיה לה בכנף לכן הסתפקתי בצילום הזה
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2012, 22:41:48 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אחלה דוח אחלה ביניות, אני שמח לדעת שעדיין הם לא הלכו לשום מקום
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כל הכבוד על איסוף הדיה
עוף מדהים ומאוד יפה ומרשים
נקווה שהיא תחלים ותחזור לעוף .
יופי של דיג גם כן ....בהצלחה בבאות .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כל הכבוד על איסוף הדיה
לצערי העיט כנראה לא יחזור לעוף סובלת משבר פתוח בכנף אני בקשר עם הצפר וביקשתי מימנו שיבדוק בשבילי מול רשות שמורות הטבע עם אוכל לקבל מהם אישור להחזיק אותה אצלי במידה ולא תוכל לחזור לטבע
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2012, 22:42:45 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד על איסוף הדיה
לצערי הדיה כנראה לא תחזור לעוף סובלת משבר פתוח בכנף אני בקשר עם הצפר וביקשתי מימנו שיבדוק בשבילי מול רשות שמורות הטבע עם אוכל לקבל מהם אישור להחזיק אותה אצלי במידה ולא תוכל לחזור לטבע  מתאים לי טרקטורון כזה בדייג חופי. תענוג של יציאה ואחלה דוח 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של דוח צור, באמת עוף אחד היפים  ויופי של תפיסות בטח נתן פייט השפמנון 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איך אתה מצליח צור, להפוך כל יציאה עם הטרקטורון לחוויה עשירה...  שאפו על הטיפול בדיה- בעתיד תזכור שיש לנו כאן צפר רציני, סאמח... הזכרת לנו שהביניות עוד כאן- והזכרת גם שהפורום וסימלו הם חלק בלתי נפרד מחווית הדיג שלך...  כך גם הנסיכה המקסימה שלך- שאפילו מחזיקה שפמנון ועוד נהנית מזה.... רואים שהיא הבת שלך... 
|
|
|
|
|
ידידי היקר כל הכבוד על האהבה והכבוד שאתה רוכש לטבע שלנו .  תמונות יפות ותןצאות ש הגיוחות שלך לירדן אנחנו כבר רגילים לקבל.  הצלת הדיה הפצועה .. כבוד אחי 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צריך לקרוא לך הדייג והטבע  הראית שאתה גם יודע לדוג ולפני הכול בנאדם שאוהב את הטבע  וכול הכבוד לילדה שלא פוחדת מהשפמנון נראה שהיא נסיכה של הטבע 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טוב חברים יש כמה עדכונים 1. תעות שלי בזיהוי העוף מדובר בעיט גמדי ולא דייה 2.קיבלתי עדכון מהצפר לגבי מצב העיט העוף נפגע מכדור של רובה צייד נגרם לא נזק קשה בכנף והוא לא יוכל לחזור לעוף 3. לא אוכל לקבל אותו בחזרה בכדי לגדל אותו והוא יעבור לפינת חיי או גן חיות שמאושר על ידי רשות שמורות הטבע
|
|
|
|
|
טוב חברים יש כמה עדכונים 1. תעות שלי בזיהוי העוף מדובר בעיט גמדי ולא דייה 2.קיבלתי עדכון מהצפר לגבי מצב העיט העוף נפגע מכדור של רובה צייד נגרם לא נזק קשה בכנף והוא לא יוכל לחזור לעוף 3. לא אוכל לקבל אותו בחזרה בכדי לגדל אותו והוא יעבור לפינת חיי או גן חיות שמאושר על ידי רשות שמורות הטבע
חבל שלא יכולת לקבל אותו בחזרה אבל עדיין כל הכבוד לך על הצלת הציפור
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|