פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דיווח בולוס, אתמול בלילה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיווח בולוס, אתמול בלילה (נקרא 1044 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יציאה מנהריה, 10 דקות מהחוף 7-12.30 בלילה פיתיון גמברי קריסטל אדום נתפסו אצלי סרגוס מכובד, וקוואקאק חמוד זה מה שנתפס לרוב האנשים בסירה ומספר האדומים שנתפסו, זה פשוט לא להאמין, מצב הבולוס בעומקים כאלה 10-40 פשוט על הפנים
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יציאה מנהריה, 10 דקות מהחוף 7-12.30 בלילה פיתיון גמברי קריסטל אדום נתפסו אצלי סרגוס מכובד, וקוואקאק חמוד זה מה שנתפס לרוב האנשים בסירה ומספר האדומים שנתפסו, זה פשוט לא להאמין, מצב הבולוס בעומקים כאלה 10-40 פשוט על הפנים
הוצאת לי את החשק לבולוס מהקיאק... האדמונדים/ ברקנים/ מואסטות הללו הם צרה שאין כדוגמתה בשעות הלילה....  בעצם יש עוד צרה שמאפיינת את שעות היום
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מתפלא עליך אביב...  מי כמוך יודע היכן המקום של דיווח על יציאה לדיג- גם אם הדגים שנתפסו אינם "משהו-משהו".... יש דברים שאפשר לתקן...  לטיפולך... 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הוצאת לי את החשק לבולוס מהקיאק... האדמונדים/ ברקנים/ מואסטות הללו הם צרה שאין כדוגמתה בשעות הלילה....  בעצם יש עוד צרה שמאפיינת את שעות היום סקוויד אתה לא מבין כמה אתה צודק, יצא לי החשק לבולוס על כל סוגיו, הדגים האלה פשוט לא נותנים לחיות יציאה מנהריה, 10 דקות מהחוף 7-12.30 בלילה פיתיון גמברי קריסטל אדום נתפסו אצלי סרגוס מכובד, וקוואקאק חמוד זה מה שנתפס לרוב האנשים בסירה ומספר האדומים שנתפסו, זה פשוט לא להאמין, מצב הבולוס בעומקים כאלה 10-40 פשוט על הפנים
מתפלא עליך אביב...  מי כמוך יודע היכן המקום של דיווח על יציאה לדיג- גם אם הדגים שנתפסו אינם "משהו-משהו".... יש דברים שאפשר לתקן...  לטיפולך...  ורפי, עוד מעט יהיה דוח מסודר שיהיה לי כוח
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2012, 13:50:10 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
הוצאת לי את החשק לבולוס מהקיאק... האדמונדים/ ברקנים/ מואסטות הללו הם צרה שאין כדוגמתה בשעות הלילה....  בעצם יש עוד צרה שמאפיינת את שעות היום סקוויד אתה לא מבין כמה אתה צודק, יצא לי החשק לבולוס על כל סוגיו, הדגים האלה פשוט לא נותנים לחיות יציאה מנהריה, 10 דקות מהחוף 7-12.30 בלילה פיתיון גמברי קריסטל אדום נתפסו אצלי סרגוס מכובד, וקוואקאק חמוד זה מה שנתפס לרוב האנשים בסירה ומספר האדומים שנתפסו, זה פשוט לא להאמין, מצב הבולוס בעומקים כאלה 10-40 פשוט על הפנים
מתפלא עליך אביב...  מי כמוך יודע היכן המקום של דיווח על יציאה לדיג- גם אם הדגים שנתפסו אינם "משהו-משהו".... יש דברים שאפשר לתקן...  לטיפולך...  ורפי, עוד מעט יהיה דוח מסודר שיהיה לי כוח לא צריך לאבד חשק אביב... יש גם דגים אחרים- צריך רק להגיע אליהם- ומגיעים אליהם.... אגב, הברקן הוא דג מאוד קל לניקוי ומאוד טעים על האש, כמו שאמרתי- צריך רק לדעת איך...  לגבי העלאת הדוח- 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
יש איזה דרך קלה לנקות להם את הקשקשים?? כי זה לפי מה שהבנתי הכי קשה בניקוי שלהם, כי אם הם טעימים חבל אולי אפילו אפשר להנות מהם
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|