לא יודע, אבל אני אישית מאוד מאוד אוהב את הבשר של הבינית וגם אישתי תאמת.
כן יש לה הרבה עצמות והם קטנות במיוחד בפריטים הקטנים, אבל שאני אוכל דג אני לא ממהר לאף מקום.
לבינית יש בשר רך וטעים, אני בד"כ לא מטגן אותם, אלא אופה אותם בתנור.
לגבי מתכון, אני מכין תבנית עם עגבניות, מלח גס, שמן זית, פלפל, שום, לימון, עשבי טיבול(טימין ועוד..) את העגבניות אני שם מתחת ומעל לדג (שומר גם שהדג לא יישרף או יידבק), ואפשר להוסיף מגוון ירקות שאוהבים.
תודה על השיתוף ! רק איך אתה מכניס את הבינית לתבנית ? חותך לחתיכות ? לא נראלי שהבינית הזאת תכנס לתבנית (תנור קטן תבנית קטנה) בינית קילו ו100 גרם יחסית ארוכה..כן יש לה הרבה עצמות והם קטנות במיוחד בפריטים הקטנים, אבל שאני אוכל דג אני לא ממהר לאף מקום.
לבינית יש בשר רך וטעים, אני בד"כ לא מטגן אותם, אלא אופה אותם בתנור.
לגבי מתכון, אני מכין תבנית עם עגבניות, מלח גס, שמן זית, פלפל, שום, לימון, עשבי טיבול(טימין ועוד..) את העגבניות אני שם מתחת ומעל לדג (שומר גם שהדג לא יישרף או יידבק), ואפשר להוסיף מגוון ירקות שאוהבים.