פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת 27. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת 27. (נקרא 2316 פעמים) |
הדפסה |
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים.
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי דבר איתי בטלפון 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אני רק יכול להגיד לך בהצלחה! 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי דבר איתי בטלפון  תודה רבה אני אדבר איתך כבר מחר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי דבר איתי בטלפון  תודה רבה אני אדבר איתך כבר מחר  בכיף 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי, שיהיה בהצלחה... ולגבי המחירים, אם זה לכל הסירה אז זה מחירים סבירים ביותר וזה אמור להתחלק על מספר האנשים שיכולים להיכנס בסירה. יש סירות גדולות שזה מגיע למעל 2000 ש"ח על כל הסירה ליום אחד. אבל כל יציאת דיג בד"כ היא יותר מ 3 שעות דיג תקח בחשבון גם שאם בעל הסירה מתפרנס מזה אז צריך להרוויח את היומית שלו, וזה לגטימי ביותר. יש לא מעט הוצאות נלוות על הסירה ובמיחד דלק, שיש יציאות שרק הדלק לבד יכול לעבור את ה1000 ש"ח במקרים מסוימים  לא יודע למי פנית ועם מי בדקת, אבל עם טווחי מחירים כאלו, אין לך מה להרגיש מרומה  רק תברר לגבי עניין ה 3 שעות כי כפי שאמרתי, בד"כ זה יותר... בהצלחה שוב, ותהיה חייב לשים דוח אם יסתדר לך יציאה... 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי, שיהיה בהצלחה... ולגבי המחירים, אם זה לכל הסירה אז זה מחירים סבירים ביותר וזה אמור להתחלק על מספר האנשים שיכולים להיכנס בסירה. יש סירות גדולות שזה מגיע למעל 2000 ש"ח על כל הסירה ליום אחד. אבל כל יציאת דיג בד"כ היא יותר מ 3 שעות דיג תקח בחשבון גם שאם בעל הסירה מתפרנס מזה אז צריך להרוויח את היומית שלו, וזה לגטימי ביותר. יש לא מעט הוצאות נלוות על הסירה ובמיחד דלק, שיש יציאות שרק הדלק לבד יכול לעבור את ה1000 ש"ח במקרים מסוימים  לא יודע למי פנית ועם מי בדקת, אבל עם טווחי מחירים כאלו, אין לך מה להרגיש מרומה  רק תברר לגבי עניין ה 3 שעות כי כפי שאמרתי, בד"כ זה יותר... בהצלחה שוב, ותהיה חייב לשים דוח אם יסתדר לך יציאה...  עם הייתי משכיר את כל הסירה מילא אני מבין אבל זה מחיר להצטרף לעוד 9 איש סך הכול 10 איש ושזה כבר מחיר מוגזם עם מכל ה10 איש הוא לוקח 600-900 שקל זה אומר 6000-9000 שקל ליציאה אחת הוא מקבל עם הסירה. מחיר קצת גבוהה אפילו בשביל לכסות הוצאות + רווח גדול מאוד
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי, שיהיה בהצלחה... ולגבי המחירים, אם זה לכל הסירה אז זה מחירים סבירים ביותר וזה אמור להתחלק על מספר האנשים שיכולים להיכנס בסירה. יש סירות גדולות שזה מגיע למעל 2000 ש"ח על כל הסירה ליום אחד. אבל כל יציאת דיג בד"כ היא יותר מ 3 שעות דיג תקח בחשבון גם שאם בעל הסירה מתפרנס מזה אז צריך להרוויח את היומית שלו, וזה לגטימי ביותר. יש לא מעט הוצאות נלוות על הסירה ובמיחד דלק, שיש יציאות שרק הדלק לבד יכול לעבור את ה1000 ש"ח במקרים מסוימים  לא יודע למי פנית ועם מי בדקת, אבל עם טווחי מחירים כאלו, אין לך מה להרגיש מרומה  רק תברר לגבי עניין ה 3 שעות כי כפי שאמרתי, בד"כ זה יותר... בהצלחה שוב, ותהיה חייב לשים דוח אם יסתדר לך יציאה...  עם הייתי משכיר את כל הסירה מילא אני מבין אבל זה מחיר להצטרף לעוד 9 איש סך הכול 10 איש ושזה כבר מחיר מוגזם עם מכל ה10 איש הוא לוקח 600-900 שקל זה אומר 6000-9000 שקל ליציאה אחת הוא מקבל עם הסירה. מחיר קצת גבוהה אפילו בשביל לכסות הוצאות + רווח גדול מאוד אם כך הדבר באמת, וזה לא אי הבנה, אז 6000-9000 ש"ח זה מוגזם ביותר... בהצלחה בכל מקרה, יש הרבה דגים בים כמו שאומרים 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי, שיהיה בהצלחה... ולגבי המחירים, אם זה לכל הסירה אז זה מחירים סבירים ביותר וזה אמור להתחלק על מספר האנשים שיכולים להיכנס בסירה. יש סירות גדולות שזה מגיע למעל 2000 ש"ח על כל הסירה ליום אחד. אבל כל יציאת דיג בד"כ היא יותר מ 3 שעות דיג תקח בחשבון גם שאם בעל הסירה מתפרנס מזה אז צריך להרוויח את היומית שלו, וזה לגטימי ביותר. יש לא מעט הוצאות נלוות על הסירה ובמיחד דלק, שיש יציאות שרק הדלק לבד יכול לעבור את ה1000 ש"ח במקרים מסוימים  לא יודע למי פנית ועם מי בדקת, אבל עם טווחי מחירים כאלו, אין לך מה להרגיש מרומה  רק תברר לגבי עניין ה 3 שעות כי כפי שאמרתי, בד"כ זה יותר... בהצלחה שוב, ותהיה חייב לשים דוח אם יסתדר לך יציאה...  עם הייתי משכיר את כל הסירה מילא אני מבין אבל זה מחיר להצטרף לעוד 9 איש סך הכול 10 איש ושזה כבר מחיר מוגזם עם מכל ה10 איש הוא לוקח 600-900 שקל זה אומר 6000-9000 שקל ליציאה אחת הוא מקבל עם הסירה. מחיר קצת גבוהה אפילו בשביל לכסות הוצאות + רווח גדול מאוד אנדריי, מי שביקש ממך כאדם בודד עם עוד אנשים, כתשלום לבודד ולא כתשלום לסירה במלואה, 600 שקלים או יותר- הוא מבחינתי שודד. הדברים נכונים עוד יותר לאור פרק הזמן הקצר שציינת.... אלו בפירוש לא המחירים!!!!! כנראה קלטו שאתה "לא בענייני סירה"- והחליטו "לעשות עליך קופה". מבחינתי מעורר בחילה... המחיר לאדם ליציאה (אחד מקבוצה החל מ:3 אנשים) אמור לנוע בטווחים של 100-300 שקלים, תלוי באיזו סירה, כמה זמן, איזה סוג דיג- ואיזה מרחק מהחוף... יש כאן קישור- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1874.0ככל שתרצה לצאת מאזור הצפון- שלח אלי מסר אישי עם הסלולארי שלך, תקבל סקירה ואחרי שאבין מה בדיוק אתה מחפש - אחבר אותך למי שצריך ואדאג שלא "ישחטו אותך" אלא תשלם כמו כ"א שעולה לסירה...
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אנדרי תלך רק דרך רפי . ביטוח גם הוא דבר מאוד חשוב אני סומך על רפי שיפנה אותך לבעל מקצוע ולא לחובבנים שאין להם ביטוח צד ג .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
אז ככה החלטתי לארגן לעצמי מתנה ליום הולדת שלי 27 לצאת לדיג פעם אחת להתנסות  בסירה. יצרתי קשר עם כמה מפרסמים לדייג בסירה אבל המחירים שלהם נשמעים לי לא הגיוני בכלל 600-900 שקל ליציאה של 3 שעות בערך אולי אני לא מבין גדול במחירים אבל יש לי הרגשה מנסים לעשות על אנשים שלא מבינים בתחום כמוני קופה על גבנו. בכל מקרה רציתי לבקש בקשה העם יש מצב להצטרף חד פעמי ליציאה של אחד מהחברים פה עם סירה לדיג כמובן עם כיסוי מהצד שלי של כל ההוצאות הכספיות שצריך ( אני לא רוצה שמישהו יפסיד עלי חס וחלילה) עם צריך גם תשלום קצת אקסטרה זה הגיוני ביותר מבחנתי. כמובן שלי אין ציוד דיג לסירה אז אצטרך להשאיל מימשהו או להשכיר. אז יש מישהו שיכול לעזור או לכוון אותי לבעלי סירה?  תודה מראש לכל העוזרים. אנדריי, שיהיה בהצלחה... ולגבי המחירים, אם זה לכל הסירה אז זה מחירים סבירים ביותר וזה אמור להתחלק על מספר האנשים שיכולים להיכנס בסירה. יש סירות גדולות שזה מגיע למעל 2000 ש"ח על כל הסירה ליום אחד. אבל כל יציאת דיג בד"כ היא יותר מ 3 שעות דיג תקח בחשבון גם שאם בעל הסירה מתפרנס מזה אז צריך להרוויח את היומית שלו, וזה לגטימי ביותר. יש לא מעט הוצאות נלוות על הסירה ובמיחד דלק, שיש יציאות שרק הדלק לבד יכול לעבור את ה1000 ש"ח במקרים מסוימים  לא יודע למי פנית ועם מי בדקת, אבל עם טווחי מחירים כאלו, אין לך מה להרגיש מרומה  רק תברר לגבי עניין ה 3 שעות כי כפי שאמרתי, בד"כ זה יותר... בהצלחה שוב, ותהיה חייב לשים דוח אם יסתדר לך יציאה...  עם הייתי משכיר את כל הסירה מילא אני מבין אבל זה מחיר להצטרף לעוד 9 איש סך הכול 10 איש ושזה כבר מחיר מוגזם עם מכל ה10 איש הוא לוקח 600-900 שקל זה אומר 6000-9000 שקל ליציאה אחת הוא מקבל עם הסירה. מחיר קצת גבוהה אפילו בשביל לכסות הוצאות + רווח גדול מאוד אנדריי, מי שביקש ממך כאדם בודד עם עוד אנשים, כתשלום לבודד ולא כתשלום לסירה במלואה, 600 שקלים או יותר- הוא מבחינתי שודד. הדברים נכונים עוד יותר לאור פרק הזמן הקצר שציינת.... אלו בפירוש לא המחירים!!!!! כנראה קלטו שאתה "לא בענייני סירה"- והחליטו "לעשות עליך קופה". מבחינתי מעורר בחילה... המחיר לאדם ליציאה (אחד מקבוצה החל מ:3 אנשים) אמור לנוע בטווחים של 100-300 שקלים, תלוי באיזו סירה, כמה זמן, איזה סוג דיג- ואיזה מרחק מהחוף... יש כאן קישור- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1874.0ככל שתרצה לצאת מאזור הצפון- שלח אלי מסר אישי עם הסלולארי שלך, תקבל סקירה ואחרי שאבין מה בדיוק אתה מחפש - אחבר אותך למי שצריך ואדאג שלא "ישחטו אותך" אלא תשלם כמו כ"א שעולה לסירה... תודה בשנית לכל מי שעזר.  רפי אני אדבר איתך לקראת סופ"ש ושוב תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]