מברוק לך מאמון ולכל החבורה...
למרות שמספר הדגים זה לא הכי הרבה שהיה עד עכשיו אבל הדוח קיבל יופי מיוחד גם בגלל הארבע נעילות בו זמנית וגם בגלל הפירוט בדוח ובמיוחד לגבי מצב הים...
שאלה, הקרס שנפתחה אצל אחמד זה בגלל שדג אחד עשה קונטרה לשני וכך נהיה לחץ גדול על הקרסים? דבר שגם קלאץ פתוח יחסית לא היה פותר את הביעה...
האם האנטיאסים נכנסו יותר לעומק בהשוואה לימים קודמים?
סאמח כנראה אתה לא מעודכן מה קורה בשאר הסירות גם בצפון וגם במרכז
כך שהמספר 4 ולפי התנאים שהיו .. הינו מספר דווקא יפה מאד
ואלה חלק מהתנאים שהיו
ים על הפנים
זרם חזק
אפס יכולת לעמוד מעל להקה שאותרה ואותה תופסים רק בדריפט
לכוון את מסלול הדריפט ממש לתוך הלהקה וממרחק של 300 מטר ולא פחות ( מי שהיה בסירה יכול לומר )
3 חברה מצוות הנצרתים פרשו לישון ורק 5 ניסו ..
החמישי בכלל היה עם גיג רחוק ולא הספיק להעלות ולזרוק שוב
ובכלל תחילת העונה ...זה נשמע דווקא מספר יפה מאד !!

הקרס שנפתחה כי מדובר בקרס על הפנים ..ואסור היה שתיפתח במיוחד עם גודל דג של 10 קילו בממוצע
הקלאץ" כן היה פתוח והדגים לקחו והוציאו חוט חופשי ..בעצם לקח זמן לאחמד להוציא אותם
הוא ננעל השני והדג שלו יצא אחרון מהמים !!
היו הרבה מקרים כאלה ושום קרס לא נפתחה ... מה גם שאותם זוגות יצאו עם קלאץ' סגור
תמונה מצורפת לזוג אינטיאסים אצלי וזה זוג מתוך
שלושה זוגות ברצף על אותו סט ועם אותם קרסים שלוש זוגות בזה אחרי השני
אחמד בחור שאוהב ללמוד מטעות שלו ושל אחרים וכן הודה בעובדה שמדובר בקרס על הפנים
עוד ביציאה ולפני שהלך הביתה רכש לעצמו קרסים חדשות אחרות ואיכותיות
ולגבי השאלה אם הדגים עברו ליותר עמוק ..לאיזה עומק ראשון התכוונת
עומק שהצוות שלנו נוהג לחפש דגים או אותו עומק אבו אשרף מחפש אותם עם שאר הצוותים?
אהלן מאמון
אני מעודכן יחסית ויודע ש4 באותו יום זה בטח הכי הרבה שנתפס מכל הסירות כמו בד"כ ( secret.gifרק בינינו, לא יפה להגיד מול כולם) חוץ מחריגות פה ושם

מה שאמרתי, ומתוך רצון לפרגן זה שלמרות שהקבוצה שלך תפסה יותר בדוחות קודמים (כמו 7 דגים) הדוח הזה של ה4 היה יותר יפה מכולם מבחינתי...
המשפט שכתבתי:
"למרות שמספר הדגים זה לא הכי הרבה שהיה
עד עכשיו "

לגבי עומקים, אנו עבדנו עם אבו אשרף (וזה כמובן לפי בחירה שלו) בעיקר ב25 פאדום אם אני זוכר נכון. אני שמעתי שלכם היה ביותר..לכן שאלתי אם תפסתם מתחילת העונה ביותר עמוק (70 מטר??) או שזה רק לאחרונה?
ומתי לדעתך יהיו ב120 מטר?
לגבי אחמד, אני גם לא רוצה לקחת סיכונים מראש והחלטתי על קרסים חזקות וידועות ושוק לידר חזק שיהיה יותר קשה לפגוע בו ולחתוך אם זה בגלל שיניים או נגיעה בברזל של התקלה (ממקרה שקרה לי היום- משאיר לדוח הבא

)
ולגבי שני קרסים, במקרה והקרס מספיק טובה לדג אחד אבל באים שני דגים ולא מושכים למטה אלא אחד נגד השני (יעני הקרסים מתפסקים 180 מעלות אחד לשני) אז המתח הוא רק על הקרסים ולא ממש על החוט...אולי פה זה בעיה נוספת שלא תקרה עם דג אחד? דומה נגיד לשני חוטים עם דגים ואחד מסתובב על השני עם מתח...
לגבי הדריפט, הרגשתי היא שהשנה הדריפט חזק מאוד יחסית לשנה שעברה...אולי אני טועה וכך כל שנה באותה מידה?