תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/6/2012 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7 | קלמארי - מדאי | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 2.200 |
הדו"ח:
הפעם הדו"ח מוקדש לאבא שלי היקר,זה שלקח אותי כבר בגיל ארבע לדוג ובגיל חמש לימד אותי לצלול

אחרי ששמע את הדיווחים,קרא את הדוחות וראה את התמונות מהחודשים האחרונים שלי עם הקיאק הבחור מתקשר אלי לפני שבוע:
אבא-"מה שלומך?"
אני-"בסדר"
אבא-"מתי תגיע לצפון?(כרמיאל)אני צריך עזרה"
אני-"מה קרה?"
אבא-"כלום,נכנסתי שותף בסירה צריך שתגיע ללמד אותנו את העניין הזה עם הפלסטיקים והברזלים שלכם"

קובעים ליום שישי ומגיע כבר ביום חמישי עמוס בציוד.
יום שישי 5 בבוקר מקבל אותנו ים לא ממש רגוע..זיווד קצר והסירה במים(סירה..6 מטר של פיברגלס כלשהו שעמד בשמש יותר מידי זמן)
מגיעים לנקודה הראשונה מורידים ג'יגים וכלום..יבששששש.מוציא מסכת צלילה מציץ לכחול ומה אני רואה?
להקת חזרזירים על הקרקע

מיד מעלים ג'יגים ומחברים מדאי עם קלמרי ריחני.סופר עד שלוש ומקבל פצצה מטורפת למקל!!!והרולר מזמר,אני מושך אבל הוא מושך חזק יותר!!!בינתיים חבר של אבא ננעל גם הוא והחוטים מסתבכים

מעלה ומעלה וההוא מושך ואחרי נצח קצר עולה לנשום אויר בסירה חזרזיר במשקל מכובד של 2.2 ק"ג(אכל לי חצי כפכף המניוק ברגע של חוסר תשומת לב)

משחרר את החוט המסובך מהר מהר אבל כנראה שלא מספיק מהר,החזרזיר השני(הרבה יותר גדול)מצליח לכרסם את הקרסים והחצאית ולעשות ויברח

מורידים שוב מדאי והאב המאושר ננעל שוב!!עולה לו אבוקקה של 3 ק"ג,כולנו מתלהבים מהגודל,מפנצ'רים וממשיכים
ועוד נעילה אצלי מקבל פצצה שאף פעם לא הרגשתי,המקל מכופף כולו במים(וגם אני כמעט)מעלה מעלה ומגיח לו אבוקקה של 5 קילו!!בשבילי זה הראשון..

בהמשך האב המאושר מוציא רמורה(ההוא שנדבק לכרישים)וגם במשקל מכובד.

בקיצור-החבר'ה התלהבו,"הפלסטיקים והברזלים" הוכיחו שוב את עצמם והכי חשוב הגיגית לא שקעה והצלחנו לחזור לחוף