אחי לפי שאתה נתת את הטיף בדקת אותו על ציוד שלך, כי יש מצב שאתה מקבל טבעות ״ כמו חדשות״ כי פשוט יורדת שיכבה מהטבעת, לא ממליץ על זה, המקסימום שאפשר לעשות כדי לשמור על הטבעות זה לשים ספרי סיליקון זה דוחה את המים ועובד יופי
שחכתי לציין משהו לא אחרי כל יציאה לעשות את זה פעם בחצי שנה
ניסית את ז על טבעות שהיה בעם חלודה וזה הוריד אותם מהר ופעם החלודה הייתה קורעת לי חוטים עכשיו כבר לא זה פשוט מוריד את כל הלכלון שהצטבר במשך הזמן ומוריד את המלל יותר טוב ממים מתוקים תנסו בעצמכם לא תתאכזבו
חברים האצה היא אצה גרוע אך לא מזיקה נפט לא פוגע בלכה או בדבקים הוא יותר שומני אבל חוץ מליגרום לכך שהאזור יתמלא בוץ ואבק בגלל השומניות שלו הוא לא יועיל במיוחד אבל טרמפנטין זה מדלל זה ממש יזיק לחכה אני לא יודע מאיפו הרעיון "החכם" הזה בתח לא מנסיון אבל מאיפו הגיע לך כול כך הרבה חלודה שקרעה לך את החוטים לא ברור לי הציוד כניראה ברמה מעוד ירודה
עריכה אחרונה: מאי 11, 2012, 19:55:45 PM על ידי יריב
זה ציוד ישן שקיבילתי מדוד שלי הוא הניח את החכה במחסן לפני 30 שנה ובפעם האחרונה הוא לא שתף אותה מהמלח של הים ונצברה חלודה חיפשתי תשובות עד שהגעתי לחבר של אבא שלי שהוא וותיק בדייג והוא אמר לי שזה ממש טוב ועוזר ואכן זה עזר לי כמובן שאחרי שמנקים עם נפט לשטוף טוב עם מים מתוקים
לידע כללי: טרפנטין/מדלל צבע(מסיר כל צבע על בסיס לכה) ממוסס היפוקסי(שמכיל לקה)....(בעת החלפת טבעות: אני מסיר את שאריות של השכבה הישנה שנשארת על המקל בעזרתו. החומר מסיר גם את שכבת הבסיס על המקל....)
נפט ממוסס שומנים, אך ניתן להשתמש בו להסרת חלודה.... (בעיה: חשיפה לזמן ארוך="השריה" של הטבעת, תסיר את הציפוי שמגן על הטבעות- אם מצופה בניקל...לא משפיע על ציפוי קרבון. נפט לא פוגע בהיפוקסי, אך ממוסס דבק 3 שניות)