עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
משטחים
« ב- : מאי 08, 2012, 15:16:19 PM » |
|
למכירה משטחים מעץ מתאים גם לל"ג בעומר  10 ש"ח למשטח - כל ההכנסות יועברו לתרומה.
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
לעדי 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לעדי   אני מעביר למישהו  שמעביר למישהו ....... שצריך, ולצערנו תמיד יש מי שצריך.  לפעמים זה למזון, לפעמים לתרופות, שלא נדע ..... שיהיה לנו תמיד כדי שנוכל תמיד לתת
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לעדי   אני מעביר למישהו  שמעביר למישהו ....... שצריך, ולצערנו תמיד יש מי שצריך.  לפעמים זה למזון, לפעמים לתרופות, שלא נדע ..... שיהיה לנו תמיד כדי שנוכל תמיד לתת אולי למקל חדש בשבילי 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לעדי   אני מעביר למישהו  שמעביר למישהו ....... שצריך, ולצערנו תמיד יש מי שצריך.  לפעמים זה למזון, לפעמים לתרופות, שלא נדע ..... שיהיה לנו תמיד כדי שנוכל תמיד לתת אולי למקל חדש בשבילי  בשבילך מומי אני מוכן בכיף
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לעדי   אני מעביר למישהו  שמעביר למישהו ....... שצריך, ולצערנו תמיד יש מי שצריך.  לפעמים זה למזון, לפעמים לתרופות, שלא נדע ..... שיהיה לנו תמיד כדי שנוכל תמיד לתת אולי למקל חדש בשבילי  בשבילך מומי אני מוכן בכיף מחכה לתוצאות 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אז אם ככה מומי אני מוכן. חברים אחרי הרבה מקלות שמומי נגע עכשיו הוא צריך עזרה. מי שמוכן לעזור כולנו נקנה לו מקל חדש. לא בדיחה חברים. 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אז אם ככה מומי אני מוכן. חברים אחרי הרבה מקלות שמומי נגע עכשיו הוא צריך עזרה. מי שמוכן לעזור כולנו נקנה לו מקל חדש. לא בדיחה חברים.  אם הוא יגע לי במקל גם אני משתתף 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|