לפני הכל לא אמרנו שם הדוח הוא "מעללי הכורדי בכינרת" ??
תראו תראו את התימני הזה....אני מבין שבתימן לא מלמדים קרוא וכתוב, כמה שגיאות כתיב אפילו בישראפיש כותבים יותר ברור!!
ולענייננו אנו,היה תענוג ללכת עם התימני הזה שרק שמע שהולכים לירדן קיבל חום הקמצן הזה על כל ניקל יושב שבעה.
אז אולי אני קצת בכיין אבל לאן אתה לוקח אותי מה אני בהישרדות?
תמיד אתה הולך למקודמות שהיה לך בהם "תוצאות" אז לאן הוא לקח אותי? לנקודה שבמפגש שעשיתם הייתם שם והוא תפס 3 מושטים, תגידדדדד לי יא תימני בשביל 3 מושטים שתפסת אתה חוזר לנקודה הזאת שלך שחוץ מלעמוד מול מצוף סימון שכתוב עליו "הדייג אסור" לא הניב שודר דבר?
אתה עכשיו יכול להודות שלא היה שום הבדל בין השובר שעמדנו עליו לבין יערות הגשם שהלכת אליהם ואפילו השובר עדיף!!
ולפחות בגשר אריק קיבלת קצת אקשן מה אתה מתלונן....ונסכם ככה היה כייף והמון צחוקים וזה הרבה יותר חשוב מהדייג, ובקשר לדייג רואים שהעונה מתקרבת הזרם אט אט נרגע ובקרוב זה יתחיל בגזרת הירדן.
אני לא יודע מה קורה עם הכינרת והמושטים שם אני חושב שהנוכחות של צור באגם בתקופה האחרונה קצת דיכאה את הרעב.
עד הפעם הבאה, שאני מקווה שכבר תניב תוצאות, וצור בפעם הבאה מהבוקר בירדן, נמאס מהמשחקים עם המושטים שלך.
ומשפט לסיום של צור "יואו תראה איזה מושט מפלצת אני מעריך 250 גרם".....אתה מבין ממה אתה מתלהב?...אני חושב תעבור לדוג פלנקטון וזהו.

מת עליך

עכשיו מבינים למה בסוף העירקים עזבו את הכורדים לנפשם...

אני שמח שיצא לכם לבדוק את הנקודה שהוא לא מפסיק לדבר עליה כי עכשיו נוכל לצאת בשקט בלי קדיחות על "כול זריקה שניה מושט של 300-400 גרם".....

התיאור על תחושת האובדן של תימני שאיבד ניקל תישאר אצלי הרבה זמן בראש ...
ולקינוח