סגר בחגים לא עולה שקל לממשלה לא צריך לשלם חלט ולא כלום ברור שיהיה סגר בינתיים צבי שיסל ז"ל צדק כשצעק בסרט מציצים "הפוווווך גוטה הפווווך" הממשלה הזאת עושה בדיוק הפוך מכל מה שהצהירה ובכל התחומים!!! ממש בכל התחומים זה התחיל בבחירות שעשו הפוך ממה שהצהירו הבטיחו להילחם בקורונה ולא נלחמים הבטיחו להילחם ביוקר המחיה ובינתיים המחירים רק מרקיעים לשחקים הבטיחו פחות שרים בממשלה ובינתיים זאת הממשלה עם הכי הרבה שרים וסגני שרים הבטיחו להילחם בתאונות הדרכים ובינתיים שיאים שליליים נשברים וכן הלאה ועוד ועוד תחומים דיור בריאות שמירת הסביבה ........... ואני עוד הצבעתי לבנט
בקשר לקורונה אתה צודק . ושאר הדברים לוקחים זמן הם רק חודש וחצי בשלטון קודם שיעבירו תקציב כמו שצריך. ואחר כך נצפה להתחיל לראות שינויים. הבעיה שאיןאצלנו סבלנות לכלום ושום דבר רוצים הכל מהיום לאתמול. יותר גרוע ממה שהיה מקווה שלא יכול להיות.
בקשר לקורונה אתה צודק . ושאר הדברים לוקחים זמן הם רק חודש וחצי בשלטון קודם שיעבירו תקציב כמו שצריך. ואחר כך נצפה להתחיל לראות שינויים. הבעיה שאיןאצלנו סבלנות לכלום ושום דבר רוצים הכל מהיום לאתמול. יותר גרוע ממה שהיה מקווה שלא יכול להיות.
לפני שזורקים את החכה צריך לכוון לכיוון הים הם במעשים שלהם זורקים לחול וממתינים לדגים לא יהיה טוב אם לא תעבוד נכון הם עשו את כל הטעיות ניסו לפתור הכל בלזרוק עוד כסף על זה וככה המדינה נראית אין להם אומץ לעשות פעולות לא אהובות על הציבור אך נדרשות
אני יודע שלא מכניסים פוליטיקה בפורום אבל מס על קולה? מס על ביקור אצל רופא? כאילו לאן עוד הם רוצים לדחוף את יד המיסים שלהם? כולם כבר שכחו את המס על הבירה שהפך להיות מס קבוע אל תדאגו גם המיסים האלה ישארו קבועים!!! להילחם על יוקר המחיה אחלה בדיחה
בלי חפירה מיותרת פשוט צריך ללמוד להכיל ולחיות עם הקורונה היא לא תלך לשום מקום כמו שהשפעת פה ומחלות אחרות כאן. תהיו בטוחים שאם היו סופרים כמה נדבקים בשפעת או בכל מחלה אחרת כל יום הייתם רואים מספרים דומים. אני לא מזלזל בקורונה ובהחלט היא עשוייה לא היות קשה עבור חלק מהאנשים אבל חייבים לחיות איתה אי אפשר כל שני וחמשי לסגור את המדינה החיים חייבים להמשך!!!!
כעת עם זן חדש AY3 שככל הנראה עמיד לחיסון , אם יופיע אצלנו בארץ זה יהיה לחזור לנקודת ההתחלה, מפחיד לחשוב מה זה יעשה לכלכלה ולאנשים ,מת כבר שהדבר הזה יחלוף מן העולם
מפלס החרדה עולה ועולה.... נדמה שכרגע יש התמתנות בהיקף ההדבקות, וגם איום הסגר כרגע פחות נראה באופק. אני חושב שלמרות שהממשלה לא בדיוק מפוקסת בכיוון אחד ברמה האסטרטגית או האידיאולוגית, המענה המתון ללא היסטריה וגזירות דרקוניות מצליח לתת תוצאות, נקווה שאנחנו בדרך הנכונה, ורק שלא יגיע עוד וריאנט (הבנתי שכבר היו לפחות 10 מאומתים לזן ה-AY3 האמריקאי), ועוד וריאנט, ועוד וריאנט... חלאס, נמאס כבר!
מפלס החרדה עולה ועולה.... נדמה שכרגע יש התמתנות בהיקף ההדבקות, וגם איום הסגר כרגע פחות נראה באופק. אני חושב שלמרות שהממשלה לא בדיוק מפוקסת בכיוון אחד ברמה האסטרטגית או האידיאולוגית, המענה המתון ללא היסטריה וגזירות דרקוניות מצליח לתת תוצאות, נקווה שאנחנו בדרך הנכונה, ורק שלא יגיע עוד וריאנט (הבנתי שכבר היו לפחות 10 מאומתים לזן ה-AY3 האמריקאי), ועוד וריאנט, ועוד וריאנט... חלאס, נמאס כבר!
אל תדאג הם כבר הכינו את הקרקע עם וריאנט חדש (משהו אפריקאי) אני מוכן להתערב שיהיה סגר ורק כי זה לא עולה לממשלה שקל