בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  עדכון הרשומים לפורום הדייג הספורטיבי
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עדכון הרשומים לפורום הדייג הספורטיבי  (נקרא 1254 פעמים) הדפסה
shmuel b

חבר פורום

מנותק מנותק

פלא- 0503800055

חברי הנהלה יקרים .
ידוע לנו המאמץ  שאתם מקדישים לניהול הפורום והמאמץ שנדרש לרכז את הפעילות בו .
לא קל ,ובאמת הערכה רבה לכל העוסקים במלאכה .
כאן נשאלת השאלה ,האם ידוע נכון לרגע זה ,מה כמות החברים שנרשמו לאחרונה ,
וכמה חברים רשומים , וכמה פעילים  ? . וכמה הסירו את חברותם .
השאלה נשאלת בכדי שאפשר היה לדעת האם ישנה צמיחה לארגון או  שיש לבצע גיוס .
והאם היעדים הוסגו. ומה ניתן לשפר .
מקווה שהועלתי במחשבתי ל א ר ג ו ן .
                                                                                         תודה מראש : שמואל  ברקן
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: עדכון הרשומים לפורום הדייג הספורטיבי
« הגיב #1 ב- : יוני 20, 2021, 15:22:57 PM »
חברי הנהלה יקרים .
ידוע לנו המאמץ  שאתם מקדישים לניהול הפורום והמאמץ שנדרש לרכז את הפעילות בו .
לא קל ,ובאמת הערכה רבה לכל העוסקים במלאכה .
כאן נשאלת השאלה ,האם ידוע נכון לרגע זה ,מה כמות החברים שנרשמו לאחרונה ,
וכמה חברים רשומים , וכמה פעילים  ? . וכמה הסירו את חברותם .
השאלה נשאלת בכדי שאפשר היה לדעת האם ישנה צמיחה לארגון או  שיש לבצע גיוס .
והאם היעדים הוסגו. ומה ניתן לשפר .
מקווה שהועלתי במחשבתי ל א ר ג ו ן .
                                                                                         תודה מראש : שמואל  ברקן
ראשית שמואל, שאפו על היוזמה והאכפתיות....
מצריך התייחסות מקיפה - ככל שתלוי בי,
בהמשך השבוע אגיב בהרחבה....
-------------------------------
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : יוני 20, 2021, 15:56:28 PM »
בנוסף לדבריו של רפי (האמון על הסטטיסטיקות), אני חייב לציין שאין לנו בצוות הניהול "יעדי הצטרפות", גם מכיוון שאנחנו לא באמת עושים מהלכים אקטיביים לצרף חברים חדשים, וגם כי המדד הוא האיכות ולא הכמות... חלק נכבד מניסיונות ההצטרפות לפורום הם טרולים/בוטים/ספאמרים, חלק אחר הם "עוברי אורח"- באים, נרשמים, קוראים קצת, אולי שואלים שאלה או מפרסמים מודעת מכירה, ונשארים מתחת לרדאר, ללא תרומה משמעותית לפעילות הפורום, ורק מעטים הופכים להיות מרכיב איכותי ופעיל בקהילת הדייגים שלנו...
לגבי עזיבות- עזיבה אקטיבית זה לא משהו נפוץ, שמישהו ממש סוגר את היוזר שלו, עיקר העזיבות הן עזיבה פאסיבית- אנשים שפשוט מפסיקים להיות פעילים, ומפסיקים בכלל להיכנס. היוזרים נשארים רדומים בדרך כלל, ואנחנו לא נוהגים לסגור כאלה יוזרים רדומים, אם למישהו מתחשק לחזור לפעילות- אהלן וסהלן
עריכה אחרונה: יוני 20, 2021, 20:39:23 PM על ידי Kobiarava
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #3 ב- : יוני 20, 2021, 18:01:06 PM »
בנוסף לדבריו של רפי (האמון על הסטטיסטיקות), אני חייב לציין שאין לנו בצוות הניהול "יעדי הצטרפות", גם מכיוון שאנחנו לא באמת עושים מהלכים אקטיביים לצרף חברים חדשים, וגם כי הממד הוא האיכות ולא הכמות... חלק נכבד מניסיונות ההצטרפות לפורום הם טרולים/בוטים/ספאמרים, חלק אחר הם "עוברי אורח"- באים, נרשמים, קוראים קצת, אולי שואלים שאלה או מפרסמים מודעת מכירה, ונשארים מתחת לרדאר, ללא תרומה משמעותית לפעילות הפורום, ורק מעטים הופכים להיות מרכיב איכותי ופעיל בקהילת הדייגים שלנו...
לגבי עזיבות- עזיבה אקטיבית זה לא משהו נפוץ, שמישהו ממש סוגר את היוזר שלו, עיקר העזיבות הן עזיבה פאסיבית- אנשים שפשוט מפסיקים להיות פעילים, ומפסיקים בכלל להיכנס. היוזרים נשארים רדומים בדרך כלל, ואנחנו לא נוהגים לסגור כאלה יוזרים רדומים, אם למישהו מתחשק לחזור לפעילות- אהלן וסהלן

גם אני חושב כמוך ...
כבר היו לנו כמה חברים שפתאום חזרו לדוג אחרי כמה שנים שלא היו...
אני לפחות הגעתי לפורום דרך מפגש עם דייג בים שהמליץ לי להצתרף
ואולי כדאי לקדם את זה מבפנים תמליצו לחברים בחוף ....
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : יוני 20, 2021, 18:12:05 PM »
בנוסף לדבריו של רפי (האמון על הסטטיסטיקות), אני חייב לציין שאין לנו בצוות הניהול "יעדי הצטרפות", גם מכיוון שאנחנו לא באמת עושים מהלכים אקטיביים לצרף חברים חדשים, וגם כי הממד הוא האיכות ולא הכמות... חלק נכבד מניסיונות ההצטרפות לפורום הם טרולים/בוטים/ספאמרים, חלק אחר הם "עוברי אורח"- באים, נרשמים, קוראים קצת, אולי שואלים שאלה או מפרסמים מודעת מכירה, ונשארים מתחת לרדאר, ללא תרומה משמעותית לפעילות הפורום, ורק מעטים הופכים להיות מרכיב איכותי ופעיל בקהילת הדייגים שלנו...

גם אני חושב כמוך ...

בגדול חסכתם לי...  קריצה
כתבתם הרבה ממה שרציתי לכתוב...
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : יוני 20, 2021, 20:51:42 PM »

גם אני חושב כמוך ...

בגדול חסכתם לי...  קריצה
כתבתם הרבה ממה שרציתי לכתוב...

אני אישית חושב שמה שחשוב זה האיכות ולא הכמות.
אני חושב שפורומים באופן כללי זו קהילה של אנשים שחולקים נושא משותף.
חלקם רק קוראים חלקם שואלים שאלות ומתעניינים ורוצים לצבור ידע וחלקם הקטן יותר פעילים ברמה גבוהה מפרסמים מאמרים וחולקים ידע.
בסוף מטרת פורום כזה או אחר היא שיתוף ידע מענה על שאלות וכו...
אני מברך כל אדם שמצטרף לפורום לאחת מהמטרות האלו כמובן שהייתי שמח שיותר ויותר אנשים היו משתפים ומוסיפים ידע וערכים לפורום אבל אין לנו את השליטה על זה.
בסופו של דבר העולם כולו בנוי מחברה מורכבת שבה יש מגוון רחב של סוגי אנשים וכך גם כל קהילה פורום או חברה.

בנוגע למצטרפים חדשים אני חושב שכל אחד מחברי הפורום הוא שגריר שלו.
כל אחד מאיתנו הגיע לכאן דרך חבר דרך דייג שפגש וכן הלאה.
התפקיד שלנו הוא לצרף חברים חדשים בין אם אותו מצטרף חדש יהיה פאסיבי או אקטיבי שזה משהו שבסוף לא בשליטה שלנו.

מה שכן ישנם דרכים להפעיל אנשים ולגרום להם להגיב בין אם אלו התחרויות והמפגשים החברתיים שמחזקים את המרקם החברתי ואת הקשרים בין חברי הפורום השונים.
וכן הרצאות והדרכות מעשירות במגוון תחומים הקשורים לפורום שאלו גם דברים שיכולים לייצר פעילות מוגברת.

השנה וחצי האחרונות היו קשות להרבה אנשים ובטח שגם לחברי הפורום דעיכה בפעילות הגיעה גם קצת לפני אבל אני חושב שעם הזמן ועבודה נכונה שלנו המנהלים ושל כל חבר פורום נוכל להרים את הפורום עוד כמה דרגות למעלה.
אבל שוב זה מחייב שיתוף פעולה של חברי הפורום ומנהלים יחד בסופו של דבר ללא חברי הפורום אין זכות קיום לאף פורום.

אני והמנהלים האחרים תמיד חושבים כיצד לשפר להרים ולהעלות את רמת הפעילות.
ועכשיו שאנחנו חוזרים לשגרה ויש מפגשים ותחרויות בפתח הדרך למעלה מתחילה משם.
עריכה אחרונה: יוני 20, 2021, 20:54:29 PM על ידי itamar26
shmuel b

חבר פורום

מנותק מנותק

פלא- 0503800055

« הגיב #6 ב- : יוני 21, 2021, 08:04:07 AM »
בוקר טוב חברים .
ראשית דברי איתמר ,ורפי וכל חברי ההנהלה .אתם עושים עבודת קודש ואין חולק על כך.
ציין איתמר וגם רפי שישנם חברים אקטיביים , ופסיביים ,ויתכן שבאמת בגלל הקורונה יש
שינויי התנהגות , והיום כשאנו יוצאים שוב לפעילות מחודשת  . נשאלת השאלה האם ראוי לבדוק מה מצבנו.
יש חשיבות לכך לדעתי, מכיוון ובקרוב אנו נחבור ליעד, והיה ונצטרך להגיש עתירה כזו או אחרת,
לא מין הנמנע שנצטרך להציג  את מי אנו הפורום מיצגים . מספר החברים וכ"ו, כשאין נתונים
אמיתם איך יתייחסו אלינו ככוח משפיע. וזה צד אחד חברים . שנית קורה שמי שרוצה להירשם נתקל בקשיים
המערכת עמוסה ,או תקלה . ותהליך הרישום אינו חלק .
אכן אנו קהילה שחולקים נושא משותף אהוב על כולנו , דייג , שיתוף בידע  וחוויות .
שנית יתכן ומה שאני אומר אינו בר ביצוע וזה משנה את הדיון .בכול זאת אני מוקיר לכם
חברי ההנהלה אל פועלכם ומחזק את ידיכם . שפו  שפו . (הייתי שמח מאוד לעזור אך תחום מיחשוב
לא חזק במיוחד אצלי ועל כך אני מצייר.) תודה  על התייחסותכם  .
                                                                                                      שמואל ,ברקן
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : יוני 21, 2021, 13:07:27 PM »
בס"ד

הי שמואל, למרות שאני לא חבר בהנהלה של הפורום, אלא "רק" חבר רגיל בפורום, עדיין, ברשותך, אני חייב להודות שאני מאד מתרשם מהאיכפתיות שלך בפורום. לי אישית זה מחמם את הלב.
דבריך לדעתי הם נכונים, בוודאי ובוודאי גם לחלקו הראשון (בנושא י.ע.ד) וגם בחלקו השני בנושא חווית המשתמש של גולשי הפורום.
שני האספקטים הם חשובים בפני עצמם, ואני אישית אשמח לעזור במה שאוכל. ותודה לך על האיכפתיות.
 אתה בסדר
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for