בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מה אתם מטרגטים?
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מה אתם מטרגטים?  (נקרא 4744 פעמים) הדפסה
בוף
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מה אתם מטרגטים?
« הגיב #15 ב- : אוגוסט 05, 2011, 20:45:00 PM »
אז ככה בוא נתחיל מזה שהעונה האהובה עליי היא החורף ולא משנה באיזה סגנון
חורף:
הפייבוריט שלי לעונה היא כמובן הפלמידה  נתפסה  בכמויות על ניקל סנייפר אופן העבודה הוא  זריקה למרחק לתת  לניקל לשקוע כמה שניות ואז הקפצה של המיקח ולאחר מכן גילגול מהיר  נתפסו אולי עשרות פלמידות  בעונה
עוד דמוי שאני אוהב מאוד זה  של חברתima  הדמוי הוא   הדמוי שוקל 30 גרם וטס ליוון בכל זריקה  אופן העבודה איתו מתחלק לשני צורות או כמו ניקל לתת לו לשקוע וגילגול מהיר תודיגדי טוויצים קטנים   הצורה השנייה זה מקל למטה גילגול בינוני בדרך זו מרגישים את ההתנגדות של הדמוי חזק יותר במים שכחתי לציין שהמקל נמצא בזוית  מעלות עם קו המים
כמובן שישנם דמויים אחרים או ניקלים אחרים שיעשו את העבודה אך אלו המועדפים עליי ישנם כמה גדלים של הדמוי. אני משתמש 90  כמו כן יש את ה110 שיורד עמוק יותר ומחייב עבודה במקומות עמוקים  סליחה שאני מקצר ואם יצאו שגיאות כתיב שלא שמתי לב אליהן  פשוט כותב דרך אייפון ויש לו הרגל מגונה  להכניס מילים דומות ברגע שאהיה בבית ליד המחשב אמשיך ואפרט לך על הדמויים והדגים שיצאו איתם180gyodo
 IP: [ מחובר ]
בוף
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: מה אתם מטרגטים?
« הגיב #16 ב- : אוגוסט 05, 2011, 21:27:32 PM »
עד לפני חודש וחצי הלכתי על סרגוסים ובגדול הם נתפסו ובכמויות יפות וגדלים נאים מאוד הדמויים שאני עובד איתם הם פלאפלים ואף ניקלים קטנים  אופן העבודה משתנה מדמוי לדמוי חשוב לציין שאני מוריד ראת הקרס האמצעית
אני עובד עם דמויים של זיפ בייטס  וגם עם דמויים זולים של סטרייק פרו  שנותנים תוצאות אני אוהב את כל סדרת הפינס מינו של יוזורי עלו על הדמויים שלהם כל סוגי הדגים האפשריים
טלויזיות על אולטרא חוויה בפני עצמה אני עובד עם ריג של פליי  הריג בנוי בצורת סביקי ופשוט הטלויזיות לא יכולות לעמוד בפניו אופן עבודה גילגול איטי כל זריקה 2-3
טרולוסים הבאתי המון עם בובט ורגלו 6.5 גילגול מהיר-בינוני עם מכות קטנות בדרך פשוט מטריפים אותם
סאמי 65 אחד הדמויים האהובים עלי הביא גם לא מעט  טרולוסים אני יודע שיש חברה שמטרגטים אותם עם ניקלים קטנים
עוד דמוי מנצח זה ima ko פשוט הטרכונים הגדולים לא עומדים בפניו
גומברים אמנם יש אבל בגדלים לא מרשימים כרגע  ומידי פעם נופלת חתיכה שנותנת פייט כמו שצריך
האהוב עלי הוא האלקו רוסטה פופר זול יחסית שעושה את העבודה מצוין אופן העבודה איתו משתנה  בגדול צורת העבודה לאחר שנחת במיים מכה גילגול ותוך כדי עציה ל2-3  שניות  מנסיון עבר יצא מצב שהגומבר פשוט תקף ברגע שהדמוי נח
אחד נוסף שאני אוהב הוא הקובני של סטרייק פרו  שעשה בהם שמות והוציא חתיכות יפות מאוד

כמובן שישנם דמויים נוספים שעשו אצלי את העבודה אבל  ברגע שאני מתחיל לעבוד אלו הם הראשונים שאני משתמש בהם  למי שירצה אין לי בעיה להרחיב על דמויים נוספים וצורת העבודה שלהם  (נברון,נוד,x120 ועוד )
זה בינתיים יום שישי והחברה בחוץ כבר צופרים הם כבר יקבלו ממני על הרעש בחוץ paddle
שיהיה לכולם שבת שלום ודייג פורה ומעניין
האזורים שאני עובד בהם הם דרום מרכז
לצערי לא יצא לי יותר מידיי להגיע לצפון או לנסות דייג במים מתוקים למרות הזמנות של חברים מידיי פעם 
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!