יפה מאוד איתי טוב לראות שיש פקחים שעוד איכפת להם. תפיסות נחמדות ואחלה דיג עם חברים. חבל שרובם לא יכלו להגיע, מקווה שהמצב יתאזן בקרוב. נראה לי שמקום הפוסט בדוחות הדיג, עם קצת פירוט בכתב לגבי מה נתפס, איך ואיפה.
אהלן איתי. יש המון אי דיוקים בהמלצות וההסברים שנתת בסירטון. במידה ותרצו טיפים לפני הטיול הבא לאילת, אשמח להרחיב ולפרט. דרך אגב, הפקח ה"אדיב".... הוא אחד הפקחים עם הכי הרבה תלונות ביחידת האכיפה הימית, מה שנקרא "דופק אותך עם חיוך", אז מומלץ לא ליפול לפח. מעבר לזה, סרטון חביב עם אווירה טובה ולא מעט אקשן והווי, נהניתי לצפות. תודה על השיתוף!
כל הכבוד איתי ! הפקח שפגשת הוא... בוא נגיד "לא הדרדס הכי כחול בכפר"... יש נגדו לא מעט של תלונות שהוגשו (ועוד כמה שככל הנראה יוגשו....) על חריגה מסמכות. לפחות אני שמח שלך הוא נתן שירות טוב, כמצופה מעובד ציבור בתפקידו.
היי איתי, ראשית - שמתי את הסרטון שלך לצפייה ישירה בהודעה הפותחת... שנית - יש לי הרבה מה לכתוב על הפקח, אחרי צפייה בסרטון אתייחס אל הכל נקודה אחרונה: תשקול בעתיד להעלות גם דו"ח דיג ביומן הדו"חות, לטובת כלל החברים שאינם קיאקיסטים אך לא מפספסים דו"ח דיג גם אם הוא לא בסגנון הדיג שלהם...