בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  דייג מהחוף בסגר
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דייג מהחוף בסגר  (נקרא 2075 פעמים) הדפסה
Leybo
חבר פורום
**

מנותק מנותק

דייג מהחוף בסגר
« ב- : דצמבר 27, 2020, 07:48:20 AM »
לא ראיתי שמישהו כבר שאל אז שואל בעצמי...

לאור נסיון הסגר הקודם, מותר לדוג מהחוף במגבלת 1000 המטרים? זה נחשב ספורט יחידני או Take a way?
 IP: [ מחובר ]
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

בעניין: דייג מהחוף בסגר
« הגיב #1 ב- : דצמבר 28, 2020, 18:01:41 PM »
אם להשוות לסדר הקודם ,לא היה בעיה אז לדוג רק לא מהחוף ולא להגיע לים ברכב. הייתי אתמול בערב בדיג חופי חצי לילה והיה סירה של המשטרה שכל הזמן שטה מול החופים אבל לא אמרו כלום .
מה שכן שמעתי שבסגר הזה המשטרה גם עולים על אוטובוסים לבדוק לאיפה נוסעים וכו'.. כך שמסתמן שהאכיפה תהיה יותר רצינית בסגר הזה. לא שזה יעצור אותי מלהגיע לים כן
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : דצמבר 29, 2020, 19:12:04 PM »
לא נראה שתיהיה בעיה בדיג יחידני חופי .
נחכה לאיזה מסמך רשמי.
עדיף בכל מקרה לא להיות במקומות עם קהל  קריצה
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ינואר 01, 2021, 11:09:57 AM »
ההיתרים והאיסורים של הסגר הקודם חלים גם הפעם... דיג ספורטיבי נחשב לפעילות ספורטיבית מוכרת, ולכן מותר בכפוף למגבלות המוכרות, ספורט יחידני או בחברת בני המשפחה הגרעינית, ובלבד שההגעה אינה ברכב- אין מגבלת מרחק כלשהי
yaad

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ביחד נעשה ונצליח!

« הגיב #4 ב- : ינואר 01, 2021, 15:05:57 PM »
ההיתרים והאיסורים של הסגר הקודם חלים גם הפעם... דיג ספורטיבי נחשב לפעילות ספורטיבית מוכרת, ולכן מותר בכפוף למגבלות המוכרות, ספורט יחידני או בחברת בני המשפחה הגרעינית, ובלבד שההגעה אינה ברכב- אין מגבלת מרחק כלשהי
מדויק,
ניתן להגיע באופניים בכל מרחק.
עם רכב - עד 1ק"מ
י.ע.ד - ים עם דגים!
נלחמים על הדיג הספורטיבי!
נלחמים על עתיד הים והדגה!
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ינואר 03, 2021, 03:32:29 AM »
מדויק,
עם רכב - עד 1ק"מ

בס"ד

איך זה משנה לקורונה איך הדייג הגיע לים? איך זה לעזאזל אמור לשנות?
תסלחו לי אבל אני ממש לא מבין את זה. או שאסור לדוג (וגם אז אני לא אבין למה) או שמותר לדוג (בכפוף למגבלות המרחק של 2 מטר וכו').
אבל ברכב אסור, ברגל מותר, באופניים מותר... ברכב זה הרי הרבה יותר בטוח מאשר ברגל. ברגל הדייג יפגוש המון אנשים בדרך. כנ"ל לאופניים. אבל ברכב אין מי שידביק אותו. מה זה השטות הזו.

כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
mottygprv
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ינואר 06, 2021, 20:40:57 PM »
מדויק,
עם רכב - עד 1ק"מ

בס"ד

איך זה משנה לקורונה איך הדייג הגיע לים? איך זה לעזאזל אמור לשנות?
תסלחו לי אבל אני ממש לא מבין את זה. או שאסור לדוג (וגם אז אני לא אבין למה) או שמותר לדוג (בכפוף למגבלות המרחק של 2 מטר וכו').
אבל ברכב אסור, ברגל מותר, באופניים מותר... ברכב זה הרי הרבה יותר בטוח מאשר ברגל. ברגל הדייג יפגוש המון אנשים בדרך. כנ"ל לאופניים. אבל ברכב אין מי שידביק אותו. מה זה השטות הזו.

אין שום הגיון ......
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : ינואר 07, 2021, 08:49:31 AM »
ההיגיון הוא להגביל אנשים מלטייל בארץ בזמן הסגר, אחרת כל אחד יקח את המשפחה לכינרת ואם ייתפס יטען שהוא בדרך לדוג (עם משפחה גרעינית מותר), או ייסע לים המלח ויטען שהוא נוסע לרוץ בהרים. אנחנו ישראלים, וגם מקבלי ההחלטות מבינים את זה, לכן התירו לקיים פעילות ספורטיבית ללא הגבלת מרחק, ובלבד שאתה לא נוסע ברכב למקום ביצוע הפעילות הספורטיבית, מתוך כוונה שזה יגביל את האדם לרדיוס סביר מביתו. האם אני תומך בזה? ברור שלא, אבל אני מבין את ההיגיון שבדבר
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ינואר 09, 2021, 16:38:42 PM »
ההיגיון הוא להגביל אנשים מלטייל בארץ בזמן הסגר, אחרת כל אחד יקח את המשפחה לכינרת ואם ייתפס יטען שהוא בדרך לדוג (עם משפחה גרעינית מותר), או ייסע לים המלח ויטען שהוא נוסע לרוץ בהרים. אנחנו ישראלים, וגם מקבלי ההחלטות מבינים את זה, לכן התירו לקיים פעילות ספורטיבית ללא הגבלת מרחק, ובלבד שאתה לא נוסע ברכב למקום ביצוע הפעילות הספורטיבית, מתוך כוונה שזה יגביל את האדם לרדיוס סביר מביתו. האם אני תומך בזה? ברור שלא, אבל אני מבין את ההיגיון שבדבר
מה שנכון נכון
הרי הישראלים ידועים בכל העולם כאלופי הקומבינות והתירוצים
ככה לפחות הגבילו את האפשרויות לפרצות למרות שיהיו חכמולוגים שימציאו כל מיני תירוצים איך לא להיות בסגר והם לא מבינים שהם יורים לעצמם ברגליים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!