בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  דקלטון
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: דקלטון  (נקרא 10174 פעמים) הדפסה
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: דקלטון
« הגיב #30 ב- : ספטמבר 09, 2020, 14:38:39 PM »
בדרך כלל המחיר מעיד על האיכות
אבל לא תמיד
לפעמים יש מציאות במחירים מצחיקים עד גיחוך
ולפעמים גם יש מוצרים זולים ואנונימיים שעולים באיכותם על מותגים יקרים
ויכול מאוד להיות שהחוט המדובר בכלל לא נופל באיכותו מחוט שעולה פי 10 עם שם של מותג
הכי פשוט זה לקנות ולנסות
מקסימום הלכו כמה שקלים על הנסיון או שהרווחנו הרבה שקלים על הפער במידה והמוצר טוב
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #31 ב- : ספטמבר 09, 2020, 21:34:33 PM »
חברים, אני לא מבין על מה אתם מדברים.... חוטים זה אחד הדברים הכי טכנולוגיים ומתקדמים בתחום הדיג! אתם באמת בטוחים שחוט של דקטלון וחוט הדגל של דאיווה, הם בכלל משהו שאפשר להשוות? אני מקבל בהחלט את מי שאומר- החוט הזול מספיק לי ואני לא צריך יותר מזה, אבל מפה ועד להגיד ש"הם עשויים מאותו החומר"? זאת אומרת שכל העולם טועה, וקונה חוטים בגלל התווית???
תחשבו על ההשוואה שהעליתי, בין מקל ז'ירז'ור של דקטלון, לבין מקל עילית של זנאק לצורך העניין, אפשר להשוות ביניהם רק בגלל ששניהם עשויים מקרבון או ששניהם באותו האורך? גם לפרארי וליונדאי יש 4 גלגלים.....
Max

חבר פורום

מנותק מנותק

Buri buri vien to papa

« הגיב #32 ב- : ספטמבר 09, 2020, 22:24:42 PM »
חברים, אני לא מבין על מה אתם מדברים.... חוטים זה אחד הדברים הכי טכנולוגיים ומתקדמים בתחום הדיג! אתם באמת בטוחים שחוט של דקטלון וחוט הדגל של דאיווה, הם בכלל משהו שאפשר להשוות? אני מקבל בהחלט את מי שאומר- החוט הזול מספיק לי ואני לא צריך יותר מזה, אבל מפה ועד להגיד ש"הם עשויים מאותו החומר"? זאת אומרת שכל העולם טועה, וקונה חוטים בגלל התווית???
תחשבו על ההשוואה שהעליתי, בין מקל ז'ירז'ור של דקטלון, לבין מקל עילית של זנאק לצורך העניין, אפשר להשוות ביניהם רק בגלל ששניהם עשויים מקרבון או ששניהם באותו האורך? גם לפרארי וליונדאי יש 4 גלגלים.....
קובי, אני לא בקיא בנושא ואשמח מאוד לדעת על איזה טכנולוגיות בדיוק מדובר חוץ מהשזירה של החוט והציפוי שלו.  ברולרים של דאיווה אין שום ויכוח שיש להם טכנולוגיות שאין ברולרים אחרים.

לגבי ההשוואה שהעלית אני אענה בדוגמה שלא קשורה לתחום הדיג, למה אנשים קונים תיק עור של גוצ'י כשאפשר לקנות תיק עור הרבה יותר זול. קובעים פה שני דברים המותג והעיצוב, שמובן מאליו שבתיק של גוצי הרבה יותר גבוה.
לגבי סוגיית המקלות שהעלת. ברור שמקל של זנאק למרות ששניהם עשויים מקרבון מעוצב הרבה יותר טוב, הטבעות עשויות מחומר יוקרתי, הבלאנק יותר איכותי. וגם המותג עצמו מעלה את השווי של המקל בצורה דרסטית

אחרי קצת קריאה ברשת ממה שהבנתי שהחוט של דאיווה עשוי מחומר שנקרא uvf - ultra volume fiber ולא PE  רגיל, כך שקובי צודק לחלוטין שאלו שני חוטים שונים לחלוטין, ורק החוטים היקרים של דאיווה (morethan, saltiga) עשויים מחומר הזה.
עריכה אחרונה: ספטמבר 10, 2020, 01:38:08 AM על ידי Max
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!