הסברים על שימנו סטראדיק וההבדלים בין הדגמים
כאן -
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=35931.0
מידע חשוב לכל חובבי הסטראדיק ומי שמתעניין...
מאחר ובגלל הכותרת שעניינה נושא אחר - הרבה עשויים לפספס,
אז מעתיק לכאן...
ומכאן אפשר גם להמשיך דיון ממוקד על הסטראדיק - לשאול וגם להוסיף..

תגובה ראשונה של גיל -
הסטרדיק אחלה רולר. גם בדגם FL וגם ב CI4 החדש.
תגובה שנייה עם סקירה -
לגבי הגודל 3000 יספיק.
בסביבות ה 550-600 תוכל למצוא באלי אקספרס גם את ה CI4 וגם את ה FL.
ה CI4 יותר קל, אבל ה FL יותר חדש ועם ביקורות מצויינות, ולדעתי יאזן את המקל יותר טוב.
קח בחשבון שכיום המכס אמורים לעצור את כל החבילות לבדיקה, אז יש מצב שתצטרך לשלם עוד סכום לשחרור.
דרך אגב יצא דגם חדש, VANFORD, שגם הוא CI4. עדיין לא יצא לי לעבור לעומק על הפרטים שלו (על פניו נראה כמו שילוב של הסטרידק FL אבל עם גוף CI4) אבל בכל מקרה הוא יקר יותר (סביב 750 לפני משלוח). אבל גם ה FL היה במחיר הזה כשהוא ייצא.
אולי מישהו (קובי?) יוכל להוסיף פרטים עליו.
בסביבות ה 550-600 תוכל למצוא באלי אקספרס גם את ה CI4 וגם את ה FL.
ה CI4 יותר קל, אבל ה FL יותר חדש ועם ביקורות מצויינות, ולדעתי יאזן את המקל יותר טוב.
קח בחשבון שכיום המכס אמורים לעצור את כל החבילות לבדיקה, אז יש מצב שתצטרך לשלם עוד סכום לשחרור.
דרך אגב יצא דגם חדש, VANFORD, שגם הוא CI4. עדיין לא יצא לי לעבור לעומק על הפרטים שלו (על פניו נראה כמו שילוב של הסטרידק FL אבל עם גוף CI4) אבל בכל מקרה הוא יקר יותר (סביב 750 לפני משלוח). אבל גם ה FL היה במחיר הזה כשהוא ייצא.
אולי מישהו (קובי?) יוכל להוסיף פרטים עליו.
תגובה שלישית - השלמת סקירה:
ב FL שימאנו הכניסו רכיבים מתקדמים ומאסיביים יותר, שפולה ארוכה לשיפור הזריקות ובגדול העלו את הרולר ברמה מבחינת הרכיבים ביחס לדגם הקודם (FK).
אחד היתרונות הגדולים מבחינת כל מי שיש לו ci4 (כמוני) הוא שהמיסב של ה FL ניתן לפירוק לגורמים, דבר שמאפשר החלפה קלה שלו. אבל יש עוד הרבה יתרונות.
אתה יכול למצוא ביוטיוב הרבה סרטים שמשווים בין הדגמים, וגם היה דיון על הרולר הזה פה.
http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34008.15
לגבי ה ci4, מדובר בחומר מרוכב, שזו מילה יפה לפלסטיק (איכותי), שנותן לרולר משקל קל ביחס לדגמים מהאלומיניום.
מעבר לכך, מדובר בדגם בין כמה שנים ולכן הרכיבים בו הם כמו של הדגם FK היוצא.
אם אני הייתי צריך לבחור היום, הייתי הולך על ה FL.
לגבי ה vanford...עדיין לא התעמקתי בו אז לא יכול לתת פרטים לגביו.
*עריכה*
אחרי חפירה קצרה למדתי שהואנפורד בעצם ממשיך את הסדרה של הסטרדיק CI4, ושימאנו רצו לבדל אותם מהסטרדיק הרגיל, ומכאן השם השונה.
בפועל מדובר בשילוב של ה CI4, עם הרכיבים והטכנולוגיות של ה-FL (שבעצם ירדו מסדרות יקרות יותר). כך שמתקבל רולר מתקדם יותר, חזק ועמיד יותר (וקצת קל יותר) יותר מה CI4 הקודם.
עדיין בתקציב שלך, ולסט מדיום, הייתי הולך על ה FL.
אחד היתרונות הגדולים מבחינת כל מי שיש לו ci4 (כמוני) הוא שהמיסב של ה FL ניתן לפירוק לגורמים, דבר שמאפשר החלפה קלה שלו. אבל יש עוד הרבה יתרונות.
אתה יכול למצוא ביוטיוב הרבה סרטים שמשווים בין הדגמים, וגם היה דיון על הרולר הזה פה.
http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34008.15
לגבי ה ci4, מדובר בחומר מרוכב, שזו מילה יפה לפלסטיק (איכותי), שנותן לרולר משקל קל ביחס לדגמים מהאלומיניום.
מעבר לכך, מדובר בדגם בין כמה שנים ולכן הרכיבים בו הם כמו של הדגם FK היוצא.
אם אני הייתי צריך לבחור היום, הייתי הולך על ה FL.
לגבי ה vanford...עדיין לא התעמקתי בו אז לא יכול לתת פרטים לגביו.
*עריכה*
אחרי חפירה קצרה למדתי שהואנפורד בעצם ממשיך את הסדרה של הסטרדיק CI4, ושימאנו רצו לבדל אותם מהסטרדיק הרגיל, ומכאן השם השונה.
בפועל מדובר בשילוב של ה CI4, עם הרכיבים והטכנולוגיות של ה-FL (שבעצם ירדו מסדרות יקרות יותר). כך שמתקבל רולר מתקדם יותר, חזק ועמיד יותר (וקצת קל יותר) יותר מה CI4 הקודם.
עדיין בתקציב שלך, ולסט מדיום, הייתי הולך על ה FL.