פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   לאן נעלמו דייגי סירות? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לאן נעלמו דייגי סירות? (נקרא 2417 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אהלן חברים
נכון שבתקופה אחרונה לא העליתי דוחות מסיבות שונות, בגדול כי קצב יציאות שלי ירד משמעותית בשנה אחרונה אבל מה עם האחרים דייגי סירות וקיאקים, עברתי על יומן הדוחות וראיתי רק בודדים מסירה או קיאק אנשים הפסיקו לצאת? לפרסם? פייסבוק במקום פורום? מה קורה?
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
קיאקים אני רואה, אבל סירות אכן נעלמו כליל... מקווה לחזור ולדווח בקרוב
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
הירדן יותר קרץ לי מהסירה בזמן האחרון. למרות שהיו שתי יציאות אחרונות עם דגים (אבל לא שלי אז לא מפרסם)
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקיץ, הוא תקופה לא טובה לסירות (לפחות במרכז), הרוחות הדרום מערביות מברברות את הים ועדיף לצאת לבולוס לילה במקום דיג יום.
בבולוס לילה, הים מלא בדגים קטנים, פרידות כף יד שרובן משוחררות כי הן מתחת לגודל המינימום.
כך שיציאה ללא תפיסה מיוחדת, לא נותנת חשק לכתוב דו"ח, שבגדול חוזר על עצמו. זו לדעתי הסיבה שדו"חות מבעלי סירות התמעטו.
כשיגיע הסתיו והטורפים יחזרו, גם הדו"חות יתרבו.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 12, 2020, 06:41:12 AM על ידי ruviva
|
|
|
|
|
|
הקיץ, הוא תקופה לא טובה לסירות (לפחות במרכז), הרוחות הדרום מערביות מברברות את הים ועדיף לצאת לבולוס לילה במקום דיג יום.
בבולוס לילה, הים מלא בדגים קטנים, פרידות כף יד שרובן משוחררות כי הן מתחת לגודל המינימום.
כך שיציאה ללא תפיסה מיוחדת, לא נותנת חשק לכתוב דו"ח, שבגדול חוזר על עצמו. זו לדעתי הסיבה שדו"חות מבעלי סירות התמעטו.
מממ, לא מסכים אתך ממש, נכון שבסתיו יותר נוח לצאת עם סירה, אבל עונת הקיץ היא שיא פעילות של הרבה דגים ואם יש לך פרידות קטנות, אז כדאי לחפש את הגדולות, בטוח שהן נמצאות בשפע באזור המרכז 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
אותנו הבולוס די משעמם ומרדים בעיקר בלילה וכשאין הרבה אקשן. לכן אנחנו יוצאים רק לסלו או קצת טרלינג בעונה. יש אקשן לאנשים של אינטיאסים וכו', אבל הם לא בפורום/מפרסמים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הכל בגללך יא סאמח  החבר'ה רואים שאתה לא מעלה דו"חות - אז חושבים שאין דגים ומאבדים חשק לצאת לים  לצערי, בשנה האחרונה זמן הדיג שלי הולך על מאבקי הדיג - ואין זמן לצאת לים.. כבר כמה חודשים לא החזקתי חכה... מקווה לצאת בקרוב - ומבטיח לך דו"ח... ונעשה דיל - מי משננו שיוצר ראשון לים מעלה דו"ח  הקיץ, הוא תקופה לא טובה לסירות (לפחות במרכז), הרוחות הדרום מערביות מברברות את הים ועדיף לצאת לבולוס לילה במקום דיג יום.
ראובן, אתה מדבר ממקום של דיג פתיונות.... הגיע הזמן שתנסה ג'יג... הקיץ זו עונה לוהטת בג'יג  ומסכים עם מה שסאמח כתב לך... אגב, אם תופסים מהקיאקים - אז גם מהסירה זה עובד אותו דבר
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הכל בגללך יא סאמח  החבר'ה רואים שאתה לא מעלה דו"חות - אז חושבים שאין דגים ומאבדים חשק לצאת לים  לצערי, בשנה האחרונה זמן הדיג שלי הולך על מאבקי הדיג - ואין זמן לצאת לים.. כבר כמה חודשים לא החזקתי חכה... מקווה לצאת בקרוב - ומבטיח לך דו"ח... ונעשה דיל - מי משננו שיוצר ראשון לים מעלה דו"ח  הקיץ, הוא תקופה לא טובה לסירות (לפחות במרכז), הרוחות הדרום מערביות מברברות את הים ועדיף לצאת לבולוס לילה במקום דיג יום.
ראובן, אתה מדבר ממקום של דיג פתיונות.... הגיע הזמן שתנסה ג'יג... הקיץ זו עונה לוהטת בג'יג  ומסכים עם מה שסאמח כתב לך... אגב, אם תופסים מהקיאקים - אז גם מהסירה זה עובד אותו דבר רפי, ג'יג זה לצעירים מלאי אנרגיה, בגילנו יש עדיפות לדיג פיתיונות.
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
ראובן, אתה מדבר ממקום של דיג פתיונות.... הגיע הזמן שתנסה ג'יג... הקיץ זו עונה לוהטת בג'יג  ומסכים עם מה שסאמח כתב לך... אגב, אם תופסים מהקיאקים - אז גם מהסירה זה עובד אותו דבר רפי, ג'יג זה לצעירים מלאי אנרגיה, בגילנו יש עדיפות לדיג פיתיונות. ראובן, תעבור לסלו, זה לדייגים עם פחות אנרגיה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]