בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  קנית רולר
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קנית רולר  (נקרא 2890 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: קנית רולר
« הגיב #15 ב- : דצמבר 03, 2019, 20:46:52 PM »
אתה היחידי שרוצה לקצץ כל אחד היה שמח לקבל עוד 3 ס"מ 
מתפקע מתפקע מתפקע
שובב אתה רן....

-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : דצמבר 03, 2019, 20:50:17 PM »
החוט המתאים לסט אפ הזה יהיה 1.2-1.5pe, סביב 25-30 ליברה. אני הייתי מעדיף את הנמוך בין השניים. במקרה הזה, מומלץ לקחת מידה 3000 בדאיווה רגיל או 4000 בשימנו או דאיווה LT. מבחינת הדגם, סביב 500 שקלים יש מבחר של מכונות מעולות של דאיווה, במיוחד בדגמי LT, כמו ballistic, tatula, בשימאנו תצטרך למתוח עוד קצת את התקציב אם תרצה לקנות את הסטראדיק החדש, לא הייתי הולך על סדרה נמוכה יותר כי הפערים באיכות דרמטיים.
ממליץ להתאזר בסבלנות ולעקוב אחרי חנויות הרשת (דווקא מחוץ לאיביי במיוחד) לקראת תחילת עונת הסיילים בחודש הבא, יהיו הרבה מבצעים וחיתוכים של עשרות אחוזים במחירים, אז עדיף להתאפק ולקנות חכם.
לגבי הטיפים המקצועיים - קטונתי....

לגבי עונת הסיילים, בכל הנוגע לרכישה מחו"ל דעתי קצת שונה -
*ראשית,
גם בארץ יש והיו החודש מבצעים מטורפים עם חיתוכי מחיר של עשרות אחוזים...
*שנית,
כאשר הפערים במחיר זניחים יחסית ובמיוחד במוצר כמו מקל או רולר - תמיד אעדיף לקנות בארץ,
גם כדי "שיהיה אבא זמין" למוצר, גם כדי לחזק את המשק המקומי ובפרט בתחום הדיג

===================

ואחרי השאלות, מה קנית בסופו של דבר אורן?
עריכה אחרונה: דצמבר 03, 2019, 20:51:29 PM על ידי rafi
xRoronoax(רן)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה

« הגיב #17 ב- : דצמבר 04, 2019, 08:13:00 AM »
החוט המתאים לסט אפ הזה יהיה 1.2-1.5pe, סביב 25-30 ליברה. אני הייתי מעדיף את הנמוך בין השניים. במקרה הזה, מומלץ לקחת מידה 3000 בדאיווה רגיל או 4000 בשימנו או דאיווה LT. מבחינת הדגם, סביב 500 שקלים יש מבחר של מכונות מעולות של דאיווה, במיוחד בדגמי LT, כמו ballistic, tatula, בשימאנו תצטרך למתוח עוד קצת את התקציב אם תרצה לקנות את הסטראדיק החדש, לא הייתי הולך על סדרה נמוכה יותר כי הפערים באיכות דרמטיים.
ממליץ להתאזר בסבלנות ולעקוב אחרי חנויות הרשת (דווקא מחוץ לאיביי במיוחד) לקראת תחילת עונת הסיילים בחודש הבא, יהיו הרבה מבצעים וחיתוכים של עשרות אחוזים במחירים, אז עדיף להתאפק ולקנות חכם.
לגבי הטיפים המקצועיים - קטונתי....

לגבי עונת הסיילים, בכל הנוגע לרכישה מחו"ל דעתי קצת שונה -
*ראשית,
גם בארץ יש והיו החודש מבצעים מטורפים עם חיתוכי מחיר של עשרות אחוזים...
*שנית,
כאשר הפערים במחיר זניחים יחסית ובמיוחד במוצר כמו מקל או רולר - תמיד אעדיף לקנות בארץ,
גם כדי "שיהיה אבא זמין" למוצר, גם כדי לחזק את המשק המקומי ובפרט בתחום הדיג

===================

ואחרי השאלות, מה קנית בסופו של דבר אורן?

רפי אני מסכים איתך לגביי מקלות ( אני רוכש רק בישראל )
אבל רולר זה בעיה אחרת
* המחיר כפול !!! פשוט כפול
* הייתי מבין אם היה שירות נאות אבל רמות השירות שואפות לאפס
אין שום אחריות שום עזרה וכעובדה אנחנו רבים להשיג חלקים שעולים 2-3 דולר ואי אפשר להזמין לישראל

אז באמת אם רוצים שנקנה בישראל צריך לדעת לתת גם שירות ומענה שיש בעיות( גם אם המחיר יהיה גבוה לפחות שיהיה פיתרון )
<a href="https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/kwmmNWIdInM</a>
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : דצמבר 04, 2019, 11:51:42 AM »
רפי, בלי להעליב, אתה עדיין שייך לעולם הישן מהבחינה הזו. היום הקניה ברשת היא ברוב המקרים לא רק יותר זולה (בעשרות אחוזים ופערים של מאות רבות של שקלים), אלא גם אמינה יותר והמהימנה יותר. היום אני קונה הכל מהכל ברשת, למעט חנות אחת ויחידה שאני קונה בה בגלל השירות ובגלל הבעלים ולא בגלל המחירים. בפערים של מה שאני חוסך, אני לא מתבייש לומר שלא הייתי יכול להרשות לעצמי לקנות בארץ את מה שאני קונה, והייתי נאלץ לעבוד עם ציוד הרבה פחות טוב.
אני מקבל שרות ואחריות ממוכרים סביב העולם, במחוייבות ועמידה לצד הלקוח שלא תראה היום אצל היבואנים. הציוד תמיד מגיע במצב מושלם, כולל מקלות רבים שקיבלתי בדואר, וכשקרה לחברים שמקלות נשברו במשלוח (אריזה לקויה או התנהלות אלימה של המובילים? אי אפשר לדעת), הציוד הוחלף בלי ויכוחים.
חוץ מזה, אתה יושב בבית ובוחר את מה שאתה צריך, ולא קונה לפי מה שדוחף לך בעל החנות, שקיבל מחיר טןב מהספק או נתקע עם מלאי שהוא רוצה להעיף, ומי שעושה סקר ועבודת הכנה יכול לנצל היטב את המבחר ברשת לעומת המדף של החנות או המגוון המוגבל שבוחר היבואן לייבא לארץ, ובמקום לכתת רגליים בין חנויות שונות- הכל מגיע אליך עד הבית 
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!