הדו"ח: האם נתקלתם כבר בזוג משוגע כמונו? כמובן שאני אחראי לכך אבל מודה לאלוהים שיש מי שמסכימה להשתגע איתי... הייתי חייב לנפש לצאת לשטוף את הנשמה בדיג בחו"ל, תקופה לחוצה ביותר עתידה לבוא עלינו (ברוך השם הכל לטובה) ולא נראה באופק זמן פנוי לכך, ליטל חודש שמיני, עושה בירורים ומאלוהים היא נמצאת בדיוק בשבוע האחרון שמאפשר לטוס, בחזור כבר עשו לנו בעיות שגרמו לנו להחסיר פעימה כי היא עברה ביום את הזמן שמותר לטוס. אין אפשרות להיות הרבה זמן בחול בגלל מחויבויות... לא משנה, מה שיש גם טוב, סוגרים טיסה עד לדלתא של הדנובה ברומניה בסך הכל ליומיים נטו, נוחתים בבוקרשט, נוסעים 4 שעות, שטים עוד חצי שעה לבקתה ומשם שטים עוד שעה לנקודת דיג וכל זה בשביל אולי בלחץ 7 שעות דיג נטו. לא ציפיתי לתפוס אבל בהחלט רציתי, מהניסיון שלי בחו"ל ביום יומיים הראשונים אתה רק מבין איפה אתה ולומד מה נכון ואז הדגים מגיעים, כאן לא היה זמן והתפללתי אפילו רק לפייק אחד חמוד, זה מה שהיה , הוא שמע את תפילתי וסיימנו בתחושת סיפוק גדולה, התבאסתי שליטל לא תפסה, אבל לפחות הייתה לנ תקיפה והשתחרר (לא צולם). הרבה טבע במקום מהמם, למי שהטבע עושה לו טוב בהחלט זהו יעד מומלץ... תהנו...
להוריד בפניכם את הכובע, ארז. ליטל זורמת על השגעונות שלך בלי להסס, ואלוהים יודע כמה סיבות יכלו להיות לה להסס... הגיחה נראית כמו חוויה מיוחדת, והפייק- מפלצת מכובדת. יצא קצר וקולע, הצלחת להשחיל את דג המטרה שלשמו הגעת על אף החלון המצומצם שהיה לך יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
אין מילים ארז, סרטון יפיפה ומקסים.... הכנסת ל-10 דקות כל מה שצריך.... פרומו נהדר... נופים... תפיסות דגים - והיו כמה וכמה פייקים... אפילו אצה שהתיישבה על החוט וגרמה לך לחשוב שהדג הרבה יותר גדול ואין כמו תמונה של נשיקת רומנטית לקראת סיום אשריך שזכית לשותפה לחיים כמו ליטל - שותפה לחיים וגם לדרך חיים... ואיזו פייטרית - חודש שמיני ויצאת לדיג על סירה תמשיכו להנות...
ובהזדמנות ולטובת המתעניינים, יהיה מעניין לשמוע ארז, עוד קצת פרטים וטיפים על הדיג בנחלי רומניה... רשיונות וכל היתר...