בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  משרד החקלאות תומך בערר הדייגים נגד שמורת הטבע הימית
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: משרד החקלאות תומך בערר הדייגים נגד שמורת הטבע הימית  (נקרא 3835 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

כידוע, מתנהל לאחרונה מאבק לגבי כוונת הרט"ג להכריז על שמורת טבע אסורה לדיג באיזור ראש הכרמל. במסגרת המאבק, הוגשו לועדת המשנה לעררים של הוולחו"ף עררים בשם הדייגים החופיים (מסחריים). אמנם העירעורים לא מייצגים אותנו דייגי הפנאי במישרין, אבל במידה ויוחלט להתיר דיג בשטחי השמורה, ההיתר ישרת גם אותנו הדייגים הספורטיבים.
רוח גבית משמעותית ניתנה לדייגים כשפקיד הדייג ניר פרוימן פירסם את חוות דעתו התומכת בהמשך הדיג בשטחי ראש הכרמל. "קידומן של שמורות טבע ימיות הוא מהלך נכון" אומר ניר פרוימן,"אך נדרש לראות את התמונה המלאה ואת ההשלכות הנגזרות. יש מקום לבחון את האפשרות הראויה למתן אישורים לפעילות דיג מוגבלת"
לקריאת הכתבה המלאה:

קרדיט על הכתבה- מקומון כלבו, חיפה והקריות, 1.2.19
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2019, 21:25:16 PM על ידי Kobiarava
 IP: [ מחובר ]
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

לדעתי הוא הבין שעבדו עליו כאשר קידמו את ראש הנקרה והוא לא מוכן לזה עוד פעם.
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
JB
חבר פורום

מנותק מנותק

בוקר טוב
לדעתי בעייתי,המלחמה הזו אינה שלנו ואני לא חושב שהיא תעזור לנו
כי גם אם חלט/רטג יאשרו את הדייג והמחוקק יאשר זאת,הם יגבילו זאת רק לדייגים מסחריים...(הם עם הכח אותם יצטרכו לפצות)
הירוקים  לא יתנו לדייגים ספורטיבים לדוג מהחוף,הם יתרצו תרוצים וימציאו הצדקות לתת דוח או לחקור דייגים ספורטיבים
בדיוק כמו שקורה באילת (תזכורת להוצאת חוט עם רחפן) ושם זה בכלל לא שמורה למיטב הבנתי-תקנו אותי אם אני טועה.

יש כאן אנשים ניפלאים והפורום נהדר,אבל לדעתי האישית,אין מנוס מללכת בדרך המשפטית.
אומנם הפסדנו בבג"ץ,אבל זה יכול להפוך מהפסד במלחמה  להפסד בקרב ועדיין לנצח את המלחמה, כל עוד נמשיך להלחם בדרך משפטית מפורטת,עם תוכנית סדורה.
 פשוט להגיש תביעה על כל עוול שנעשה.
ואז כשיצטברו מספר פסקי דין לטובתנו נוכל להראות ולהוכיח שיש כאן דפוס והתנהלות בריונית של הירוקים.
אני יודע שיש עלות אפילו יחסית גבוהה למלחמה זו,אבל אשמח לשלם  תמורת כרטיס חבר ביעד ואני בטוח שיש פה בפורום עוד לא מעט שישמחו לתמוך ביעד
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

לדעתי זאת מלחמה בין משרד החקלאות לרט"ג שבה הם מנסים לקבל אהדה על ידי התחנפות לציבור הדייגים.
פשוט עוד מלחמת שליטה של גופים שונים במדינה.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

אז מגיע לו כול הכבוד לפקיד הדייג    בראוו בראוו
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לדעתי הם כל הזמן נגדם, משום מה יש שם יחסי אהבה שנאה
גם בראש הנקרא זכור לי שניר התנגד
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בס"ד

לדעתי זאת מלחמה בין משרד החקלאות לרט"ג שבה הם מנסים לקבל אהדה על ידי התחנפות לציבור הדייגים.

אברהם ידידי, אתה טועה בפרשנות שלך. אין פה שום התחנפות, אגף הדיג עושה את עבודתו במקרה הזה. האגף לא אמור ולא שואף להפסיק את הדיג או לפגוע בו, תפקידו הוא לנהל את הדיג, וכדי לנהל אותו צריך שיהיה דיג. האגף מעולם לא היה מי שדחף לפגיעה בדיג, אבל הוא כן מיישם את הרגולציה. במקרה הספציפי הזה יש התנגשות בין לכאורה "צרכי הסביבה", שמיוצגים לכאורה ע"י הרט"ג (ואני מקפיד על הלכאורה רק כי אנחנו יודעים שהאינטרסים שם אחרים לגמרי), לבין צרכי ענף הדיג, שמיוצג ע"י הגוף הרגולטורי האחראי על הדיג. בתכלס, נראה לי שפרויימן כבר מזמן הבין שרט"ג מציגים מצגי שווא, מנסים לסובב אותו לפי החליל שלהם, והוא כבר לא מתיישר לפיהם באופן אוטומטי
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

אברהם ידידי, אתה טועה בפרשנות שלך. אין פה שום התחנפות, אגף הדיג עושה את עבודתו במקרה הזה. האגף לא אמור ולא שואף להפסיק את הדיג או לפגוע בו, תפקידו הוא לנהל את הדיג, וכדי לנהל אותו צריך שיהיה דיג. האגף מעולם לא היה מי שדחף לפגיעה בדיג, אבל הוא כן מיישם את הרגולציה. במקרה הספציפי הזה יש התנגשות בין לכאורה "צרכי הסביבה", שמיוצגים לכאורה ע"י הרט"ג (ואני מקפיד על הלכאורה רק כי אנחנו יודעים שהאינטרסים שם אחרים לגמרי), לבין צרכי ענף הדיג, שמיוצג ע"י הגוף הרגולטורי האחראי על הדיג. בתכלס, נראה לי שפרויימן כבר מזמן הבין שרט"ג מציגים מצגי שווא, מנסים לסובב אותו לפי החליל שלהם, והוא כבר לא מתיישר לפיהם באופן אוטומטי
קובי
אתה יודע מתי אאמין לזה?
כשאראה את ניר פרוימן עושה מעשה ויוצא במוצהר נגד רט"ג
עד אז הוא יכול להגיד מה שבא לו אבל תחלס הוא משתף פעולה איתם
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בס"ד

קובי
אתה יודע מתי אאמין לזה?
כשאראה את ניר פרוימן עושה מעשה ויוצא במוצהר נגד רט"ג
עד אז הוא יכול להגיד מה שבא לו אבל תחלס הוא משתף פעולה איתם

אלון, בדיונים בנושא המינים המוגנים אגף הדיג יצא במוצהר נגד עמדת הרט"ג, וגם סיפק חוות דעת של אנשי המקצוע מטעמו שסותרים את הדרישה של רט"ג\חלה"ט. אמנם המצב שם רחוק מלהיות מושלם, בעיקר מבחינת הביקורקטיה המסורבלת, אבל מה שבטוח זה שאגף הדיג לא נגדנו או נגד הדיג
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!