פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   קשירה מדהימה,לפי דעתי כל דייג חייב להכיר בה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קשירה מדהימה,לפי דעתי כל דייג חייב להכיר בה (נקרא 2004 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2012, 00:21:20 AM על ידי צח
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח במקום סרטון תבוא ללמד אותי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח במקום סרטון תבוא ללמד אותי  תראה את זה כסגור
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח ואחרי שהגעת לשלמות בקשירה,בדקת את החוזק? יש חוות דעת?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח ואחרי שהגעת לשלמות בקשירה,בדקת את החוזק? יש חוות דעת? תמיד שניסיתי לקרוע נקרע לי כמה ס"מ אחרי הקשירה ולא מהקשירה עצמה
|
|
|
|
|
|
IDAS7
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קשר מומלץ מאוד במידה ומבצעים אותו כמו שצריך.
משמש לחיבור בין חוט בד לניילון בשוק לידר.
אני משתמש עם הקשר הזה בג'יג ובקשירת שוק לידר לאנטיאס מהחוף.
הוכיח את עצמו כל פעם בתפיסות גם של אנטיאסים של 20 ק''ג מהחוף ובג'יג.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח ואחרי שהגעת לשלמות בקשירה,בדקת את החוזק? יש חוות דעת? תמיד שניסיתי לקרוע נקרע לי כמה ס"מ אחרי הקשירה ולא מהקשירה עצמה זה כבר נשמע טוב  נוסה על ציוד קל לז'ירז'ור או כבד לאינטיאסים/ג'יג?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה כמו קשירה לשוק לידר הדוגמא השנייה יותר משופרת לדעתי יפה צח  מומי בהחלט זאת קשירה לשוק לידר עבדתי עליה כמה ימים חח עד שיצא לי מושלם גמרתי גליל של 300 מטר חוט חחח ואחרי שהגעת לשלמות בקשירה,בדקת את החוזק? יש חוות דעת? תמיד שניסיתי לקרוע נקרע לי כמה ס"מ אחרי הקשירה ולא מהקשירה עצמה זה כבר נשמע טוב  נוסה על ציוד קל לז'ירז'ור או כבד לאינטיאסים/ג'יג? גיאצ'וק ראיתי הדגמה של הקשר הזה קשר מסובך אבל יעל מאוד אם מבצעים אותו נכון יש מספר יתרונות 1.קשר חזק מאוד 2.יודע לחבר חוט בד לחוט נילון 3.פרופיל מאוד נמוך מה שמאפשר לקשר לעבור אפילו בטבעת קצה של מקל ul
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה על השיתוף צח 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
|
|
צח
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
אממ אחרי שלושה ימים של ניסיונות אתה מדקלם את הקשר הזה... בהצלחה